Revizuirea scaunului de gaming Secretlab Omega SoftWeave: confortul extrem se întâlnește cu aspectul frumos

Scaunele de gaming au câștigat destul de mult succes în ultimii ani. Acest lucru se datorează în mare măsură confortului pe care îl oferă pentru sesiunile lungi petrecute cu un controler în mâini sau tastatură la îndemână. Dar există un domeniu în care au adesea o reputație proastă: aspectul lor „extrem” și bibelourile colorate.

Dar când am dat peste gama de scaune de gaming de la Secretlab, am fost plăcut surprins de aspectul lor discret. În special, noul material SoftWeave al companiilor, care schimbă pielea PU obișnuită cu o cârpă cusată care s-ar putea să poată fi bine într-un birou ca și într-o configurație de joc.

Chiar mai bine? Este la fel de confortabil pe cât pare.

Confort elegant

Secretlab Omega SoftWeave

330 USD

Concluzie: Acesta este un scaun de gaming extrem de confortabil, care reușește să fie elegant fără a trece peste cap.

Pro:

  • Extrem de confortabil
  • Reglabil infinit
  • Aspecte frumoase
  • Componente premium

Contra:

  • Cotierele au ceva cedare
  • Asamblarea necesită finețe
  • Fără suport lombar reglabil
  • Vezi la Secretlab

Ce vă va plăcea la Secretlab Omega

La fel ca majoritatea celorlalte asa-numite scaune de gaming, Secretlab Omega are un design inspirat de scaunele de curse. Acest exterior elegant ascunde o multitudine de opțiuni de personalizare, totuși, permițându-vă să poziționați scaunul în aproape orice mod posibil.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe partea laterală a scaunului, veți găsi o pârghie de înclinare care seamănă foarte mult cu ceea ce ați găsi pe scaunul mașinii dvs. Ceea ce m-a surprins cel mai mult este cât de abrupt putem înclina spătarul scaunului. Tragerea manetei vă oferă o acțiune lină, care îi permite să treacă de la un unghi drept de 90 de grade la doar 180 de grade.

Cu alte cuvinte, Secretlab Omega este grozav pentru un pui de somn la mijlocul zilei în timpul pauzei de prânz (mai ales dacă aveți ceva pe care să vă sprijiniți picioarele).

Împreună cu acțiunea de înclinare, Omega include paletele standard dedesubt pentru blocarea sau deblocarea înclinării, precum și pentru ridicarea sau coborârea scaunului la înălțimea preferată. Există, de asemenea, un cadran pentru controlul tensiunii. În plus, chiar și cotierele pot fi reglate după bunul plac, cu butoane pentru a le muta în sus, în jos, înainte și înapoi.

După cum am observat în recenzia noastră despre Secretlab Titan, cea mai bună parte a tuturor acestor ajustări este că sunt incredibil de ușor de utilizat. Diversele pârghii și butoane nu se simt neplăcute în timpul ajustărilor și, odată așezate, se simt solide în cea mai mare parte (mai multe despre asta mai târziu).

În ceea ce este confortul, Secretlab Omega este cel mai confortabil scaun pe care l-am folosit în ultimii ani. Căptușeala scaunului, în special, este fermă, fără a se simți rigidă, oferindu-vă suficientă „săritură” pentru a rămâne confortabil pentru perioade lungi. Combină asta cu nenumăratele poziții disponibile de la pârghiile reglabile și este ușor să selectezi poziția perfectă.

Secretlab Omega este cel mai confortabil scaun pe care l-am folosit în ultimii ani.

În general, scaunul se simte la fel de solid pe cât poate. spune că Secretlab s-a gândit puțin la calitatea materialelor pe care le-a folosit aici, chiar și până la roțile. Și, credeți-mă, nu sunt de obicei impresionat de rotile, dar acestea sunt cele mai fine și mai solide roți pe care le-am simțit pe orice scaun de birou până acum.

În afară de toate acestea, scaunul arată bine. Eu, la fel ca mulți dintre prietenii mei, am simțit pentru cea mai lungă muncă de timp că scaunele de gaming sunt proștii, bazate exclusiv pe unele dintre versiunile mai extreme de acolo. Când am simțit în sfârșitul cât mai confortabil erau într-un magazin local, mi-a fost foarte interesat, dar am fost în continuare dezamăgit de multe dintre modelele disponibile. Secretlab Omega, în special în această cârpă SoftWeave, contravine acestei tendințe, arătând frumos și chiar și am văzut că se potrivește cu o configurație de birou în anumite zone – atâta timp cât poate fi privit simbolul „Omega” proeminent și de Secretlab. logos.

Ce nu vă va plăcea la Secretlab Omega

Oricât de bine arată Omega și pe cât de confortabil este, am niște neclarități minore care ar putea fi suficient pentru a opri unii oameni.

În timp ce probleme pârghiilor și butoanelor pentru reglarea poziției diferitelor elemente ale scaunului sunt solide și funcționează fără, îmi fac griji pentru longevitatea cotierelor. Mai exact, chiar și după ce au fost blocate la locul lor, fiecare cotieră are unele date care o fac să se miște înainte și înapoi. Nu este în niciun caz un dealbreaker și sunt încrezător că vor rămâne pe toată durata scaunului, dar i-am putut vedea devenind mai liber în timp.

De asemenea, căptușeala scaunului este extrem de confortabilă, dar durează ceva timp pentru a pătrunde. Când am scos prima dată scaunul din cutie și l-am pus cap la cap, am avut unele îngrijorări cu privire la cât de ferm era. Cu toate acestea, după două săptămâni de utilizare în fiecare zi, este acum la locul potrivit. În cele din urmă, această fermitate este probabil un lucru bun; Am avut câteva scaune de birou care tocmai s-au transformat în zâmbet după un an sau doi de utilizare. În această notă, ar fi fost, de asemenea, frumos să vezi suportul lombar încorporat în linia Omega, dar perna lombară inclusă face o treabă suficient de bună.

De asemenea, am îngrijorări cu privire la cât de bine va rezista materialul SoftWeave la orice vărsări accidentale. Cu modelul din piele PU, veți putea pur și să ștergeți orice mâncare simplu sau băutură fără niciun fel de agitație. Odată ce te aventurezi în pânză cusută, totuși, este o altă poveste. Cu alte cuvinte, dacă optați pentru opțiunea SoftWeave, asigurați-vă că aveți nevoie să mâncați ceva în timpul oricăror sesiuni de joc prelungite.

În cele din urmă, fiți avertizat că asamblarea scaunului poate necesita o oarecare finețe. Deși instrucțiuni sunt destul de ușor de urmat și nu sunt prea mulți pași implicați, cu siguranță veți dori sau a doua persoană în preajmă care să vă ajute. Majoritatea pașilor pot fi îndeplinite cu o singură persoană, sigur, dar înșurubarea piețelor, cum ar fi capabile laterale din plastic, poate necesita puțină unsoare pentru cot.

Ar trebui să cumpărați Secretlab Omega?

Nu am nicio problemă să recomand Secretlab Omega SoftWeave. Datorită muncii mele (și în ciuda biroului meu în picioare), petrec mult timp stând în fața unui computer, iar Omega SoftWeave a făcut din acel moment o experiență mult mai confortabilă.

Culoarea "Cookies & Cream" pe care am primit-o arăta stelară și sunt performanțe uimitoare, dar există și opțiune "Charcoal Blue" pentru cei care preferă un finisaj mai închis.

4.5 din 5

Indiferent dacă în căutarea unui scaun de gaming sau doar un scaun de birou excepțional de confortabil, Secretlab Omega este unul dintre cele mai bune și mai confortabil scaune de pe piață.

Confort în stil

Secretlab Omega SoftWeave

Un amestec de confort pentru jucători cu stil suav.

Secretlab Omega SoftWeave reușește să combine confortul unui scaun de gaming cu un stil care nu este nici pe departe la fel de dezamăgitor ca alte opțiuni existente.

  • 330 USD la Secretlab

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here