Recenzie Seagate Firecuda Gaming Dock: Un puternic dock Thunderbolt 3 de 4TB cu Razer RGB

Sursa: Windows Central

Îți poți imagina că trăiești într-o lume în care unuia dintre dispozitivele tale PC lipsesc lumini RGB? Înspăimântător, știu. Din fericire, Seagate a lansat un dock de stocare Thunderbolt 3 4TB compatibil HDD/SSD, complet cu fiecare port de care ar putea avea nevoie vreodată, cu un strop de RGB pentru o măsură bună.

Iată o privire asupra Seagate Firecuda Gaming Dock, care adaugă fiecare caracteristică care lipsește de pe laptop.

Tot depozitul

Seagate Firecuda Gaming Dock

300 USD

Concluzie: Seagate Firecuda Gaming Dock face exact ceea ce spune, oferindu-vă sau grămadă de spațiu de stocare suplimentar, complet cu o opțiune de extindere NVMe, cu grămezi de porturi suplimentare. Pentru cei care lucrează pentru un laptop dedicat și doresc să stocheze fișiere mari pe un dispozitiv extern care poate oferi și porturi suplimentare pentru orice, de a afișa accesorii Thunderbolt suplimentare, aceasta este o opțiune cu adevărat grozavă.

Pro:

 • Cantitate mare de porturi, ideal pentru creatori și alte tipuri de consumatori
 • Capacitate mare de stocare, cu opțiune de extindere NVMe
 • Arata grozav, se aliniaza bine cu alte marci importante de jocuri, cum ar fi Razer
 • RGB. RGB. RGB. RGB.

Contra:

 • Având în vedere prețul, sloturile pentru carduri SD ar fi fost binevenite
 • HDD-ul și ventilatorul sunt zgomotoase
 • 300 USD pe Amazon

Seagate Firecuda Gaming Dock Ce mi-a plăcut

Sursa: Windows Central

Firecuda Gaming Dock este un dispozitiv cu aspect impresionant, cu un capac unic pentru grătar la un capăt. La acest capac este găzduit conectorul NVMe, complet cu lumini RGB compatibile cu Razer Synapse. RGB-urile pot fi controlate utilizați aplicația Seagate Toolkit pentru PC sau Mac, care oferă o gamă decentă de stiluri de iluminare în milioane de opțiuni de culoare. De îndată ce l-am conectat, aplicația mea Razer Synapse a detectat-o ​​​​și a sincronizat iluminarea cu toate celelalte produse Razer Chroma ale mele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

 • 2x Thunderbolt 3 (data)
 • DisplayPort 1.4
 • 4x USB 3.1 porturi
 • 1x USB 3.1 cu putere
 • Port Ethernet
 • 3.Port de intrare audio/microfon de 5 mm
 • 3.Port de ieșire audio de 5 mm

Firecuda Gaming Dock este alimentat printr-o sursă de alimentare dedicată, dar Seagate nu vă recomandăm să utilizați porturile Thunderbolt 3 pentru a alimenta un laptop. Deși puteți încărca accesorii, sursa de 15 W nu este suficientă pentru a încărca laptop-uri și lucruri care necesită mai multă energie.

Cablul Thunderbolt 3 furnizat în cutie va menține dock-ul Firecuda alimentată pentru accesorii și iluminare, chiar dacă opriți unitatea de stocare HDD în sine. Este bine că aveți opțiunea de a opri HDD-ul când nu este în uz, nu doar pentru a economisi energie, ci pentru că, în mod natural, emite sunet.

Sursa: Windows Central

Stația de andocare are în mod natural o greutate bună, ideală pentru a menține stația pe loc chiar și atunci când există mai multe alte dispozitive conectate la el. Fiecare port este, de asemenea, etichetat frumos, așa că nu există nicio ghicire cu privire la ceea ce face fiecare port în parte, deoarece nu suportă puterea, iar altele nu, de exemplu. În plus, multe dintre docurile mai ieftine pe care le-am folosit astfel au o tendință de energie de a reduce pur și simplu puterea sau de a se deconecta aleatoriu uneori. Dar după câteva zile, Firecuda Gaming Dock nu m-a dezamăgit nici măcar o dată, de parcă ar fi fost pur și simplu o altă parte a laptopului meu principal.

HDD-ul este un model de 7200 RPM, care este cam la fel de rapid pe care îl poți obține pentru un HDD mecanic în zilele noastre. Transferul a 20 GB de fișiere video între HDD și NVMe-ul meu intern prin cablul Thunderbolt 3 a fost destul de rapid, durand aproximativ 20-30 de secunde la sau rata de transfer susținută de 240 MB/s. Pentru jocuri și stocare de arhivă, aș spune că acest lucru este mai mult adecvat și, dacă mai multă viteză, există întotdeauna opțiunea de a adăuga un M.2 unitate NVMe pentru o măsură bună.

Seagate Firecuda Gaming Dock Ce nu mi-a plăcut

Sursa: Windows Central

Firecuda Gaming Dock nu este ieftin, la un preț de 300 USD în momentul în care am scris pe Amazon și asta face parte dintr-o vânzare. Având în vedere care este produsul, obțineți o mulțime de caracteristici într-un singur pachet. Ținând cont de asta, devine puțin enervant faptul că nu există tratament pentru cardul SD - literalmente la un slot distanță de cel mai bun cuțit elvețian al stațiilor de andocare Thunderbolt.

După ce am folosit laptopuri cu SSD-uri în ultimii ani, m-am obișnuit complet cu ideea tehnologiei silentioase. Desigur, deoarece Firecuda Gaming Dock este un HDD de 4 TB, emite aceleași clasice de clicuri, alături de zgomotul ventilatorului, conceput pentru a menține sistemul rece. Nu este o afacere uriașă și nu este deloc zgomotos, dar este ceva de îngrijire trebuie să fii conștient dacă te-ai obișnuit cu liniștea de la unele dintre laptopurile și ultrabook-urile pe care se va îngriji acest produs vizează în mod clar. Per total, totuși, acestea sunt nemulțumiri minore. adăugați cu ușurință un slot pentru card SD utilizat un dongle ieftin de la card SD și, dacă vă dați deranjant, opțiunea de a opri unitatea atunci când nu este utilizată este întotdeauna disponibilă.

Seagate Firecu Gaming Dock Dacă cumpărați?

Sursa: Windows Central

Fiecare dispozitiv pe care l-am testat cu el a funcționat conform așteptărilor, dock-ul arată grozav, cu un design ordonat și o integrare solidă a luminii cu Razer chroma și platforma proprie Seagate.

Cele 4TB (3.6 TB utilizabil) este rapid pentru o soluție mecanică de școală veche și suficient de silențios, astfel încât să nu fie deranjant. În plus, puteți opri unitatea ori de câte ori nu este utilizat cu un buton la îndemână orientat față de față.

4.5 din 5

Mi-ar fi plăcut să văd un slot pentru card SD pentru a face din acesta un dock knock-out „tot într-unul” pentru a conduce țara documentelor, dar nu este o afacere mare. Dacă sunteți în căutarea unui dock Thunderbolt 3 de încredere pentru a completa un laptop care vine, de asemenea, cu o mulțime de spațiu de stocare și conectivitate consistentă, Firecuda Gaming Dock este cu ușurință cea mai bună și mai fiabilă stație de andocare pe care am. folosit-o vreodată. De asemenea, va naviga cu ușurință în turul nostru de cele mai bune HDD-uri externe pentru computer.

Laptop sporit

Seagate Firecuda Gaming Dock

Tone de porturi, tone de depozitare.

Seagate Firecuda Gaming Dock este o soluție excelentă pentru cei care doresc să îmbunătățească spațiul de stocare și porturile de pe un laptop sau computer desktop Thunderbolt 3.

 • 300 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here