Seagate lansează un SSD absolut masiv de 60 TB”,

Seagate a dezvăluit că dezvoltă o unitate SSD cu un spațiu masiv de stocare de 60 TB. Cu toate acestea, SSD-ul este destinat clienților întreprinderi și nu va fi lansat până cândva în 2017.

Seagate afirmă:

SSD-ul SAS de 60 TB are o densitate de două ori mai mare și o capacitate de patru ori mai mare decât următorul SSD cu cea mai mare capacitate disponibil astăzi - echivalent cu capacitatea necesară pentru a găzdui 400 de milioane de fotografii pe o platformă tipică de social media sau 12.000 de filme DVD. Această arhitectură de controler unic oferă, de asemenea, cel mai mic cost per gigaoctet pentru flash disponibil în prezent.

În timp ce publicul vizat pentru acest produs este reprezentat de companiile care trebuie să mute și să stocheze o mulțime de date rapid, ne-am putea imagina că posesorii de PC-uri Windows 10 cu adevărat hardcore și-ar putea păstra toate jocurile, muzica și fotografiile pe această unitate cu spațiu liber (cu condiția ca au configurația hardware corectă, desigur). Seagate nu a anunțat o etichetă de preț pentru acest SSD de 60 TB, dar chiar dacă compania spune că va oferi „cel mai mic cost pe gigabyte pentru flash disponibil astăzi” ne-am imagina că va fi încă nebun de scump.

Ce ai face cu 60 TB de stocare SSD rapidă? Spuneți-ne în comentarii ce ați face cu unitatea Seagate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here