Sea of ​​​​Thieves Twitch Drops: Cum să revendicați, lista de articole și multe altele

Sursa: Windows Central

Sea of ​​​​ ​​Thieves este un joc plin cu o mulțime de bogății și recompense, dar un program axat pe socializare, lansat recent, numit Twitch Drops, oferă și mai mult și le oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga articole exclusive în joc, pur și simplu. simplu urmărind streamerii parteneri Sea of ​​​​Thieves pe Twitch. Dacă ați ratat unele dintre aceste produse cosmetice interesante, vă arăt cum să vă revendicați picturile Twitch, când puteți obține aceste articole, precum și unele dintre deblocări pe care să vă așteptați să nu aveți nevoie.

Cum să revendice Twitch Drops în Sea of ​​​​Thieves

 1. Îndreptați-vă spre pagina oficială a Sea of ​​​​Thieves.
 2. Conectați-vă cu cont Xbox conectat la profilul tău Sea of ​​​​Thieves.

  Sursa: Windows Central

 3. Găsi Evenimente live meniul drop-down din partea de sus a paginii.
 4. Apasă pe Citeste mai mult pictograma din panoul Twitch Drops.

  Sursa: Windows Central

 5. Pe pagina Twitch Drops, veți vedea o casetă lângă pictograma profilului dvs. Xbox care scrie Starea contului tău social cu sigla Twitch sub el. Clic Conectați contul.
 6. Continuați să vă conectați cu preferințele dvs Acreditări contului Twitch.

  Sursa: Windows Central

 7. După ce vă conectați contul Twitch la profilul Sea of ​​​​Thieves, vizitați **Sea of ​​​​Thieves Twitch Directory** pentru streamerii Twitch parteneri.

  Sursa: Windows Central

 8. Vizionarea oricăruia dintre aceste streamere partenere Sea of ​​​​Thieves timp de un total de 20 de minute în timpul ferestrelor participante, vă va aduce Twitch Drop pentru ziua respectivă.
 9. După ce vizionați cu succes timp de 20 de minute, o veți face primi o notificare de la Twitch, declarând că sunteți eligibil să vă revendicați Twitch Drop.

  Sursa: Windows Central

 10. Verificați-vă notificările pe Twitch pentru a vă revendica articolul.

  Sursa: Windows Central

 11. După ce ați revendicat Twitch Drop, conectați-vă la Sea of ​​​​Thieves pentru a-ți găsi recompensa în cutia de depozitare adecvată.

  Sursa: Windows Central

În general, este destul de rapid și ușor să te înscrii pentru Twitch Drops. Dacă cineva își place să fie un spectator pirat, acesta este o modalitate distractivă de a-ți susține streamerii preferate și de a câștiga articole din joc pentru a face acest lucru. În timp ce of ​​Thieves Twitch Drops nu sunt întotdeauna disponibile, echipa de la Rare a rulat programul destul de constant de la lansare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce articole pot câștiga de la Sea of ​​​​Thieves Twitch Drops?

Sursa: Rar

Sunt curioși să știi ce pradă exclusivă vei jefui din aceste Twitch Drops? Ei bine, o parte din distracția modului în care Sea of ​​​​Thieves abordează programul acesta aerul său de mister. Următoarea rundă de Twitch Drops începe vineri, 19 februarie 2021 și durează până la marți, 23 februarie 2021, iar articolele disponibile pentru deblocare vor fi dezvăluite treptat în fiecare dintre zilele participante. Va trebui să urmăriți cu atenție canalele oficiale Sea of ​​​​Thieves pentru a descoperi ce vă așteaptă.

Știm că pentru sezonul unu la Sea of ​​​​Thieves Twitch Drops se va concentra pe articolele din setul Gilded Phoenix. Așadar, dacă puteți finaliza această colecție strălucitoare de produse cosmetice, asigurați-vă că surprindeți fiecare fereastră de 24 de ore care începe și se termina la ora 10:00 GMT. Vom actualiza lista de mai jos pe măsură ce fiecare dintre articolele devine disponibile.

 • ***19 februarie - Lopata Phoenix aurit
 • ***20 februarie - Luneta Phoenix aurit
 • ***21 februarie - Shuffle Dance
 • ***22 februarie - Ceas de buzunar Phoenix aurit
 • ***23 februarie - Undița Phoenix aurit

Conținut nou și recompense noi

Sea of ​​Thieves

Sezonul unu este oficial aici!

Un nou capitol din Sea of ​​​​Thieves începe cu Sezonul Unu. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a te scufunda și a câștigat prada!

 • 40 USD la Microsoft Store
 • 40 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here