Interviu Sea of ​​​​Thieves Seasons: Viitorul acestui călătorii pirat cu Joe Neate și Mike Chapman

Sezonul unu al Sea of ​​​​Thieves este acum live. Deși această actualizare nu aduce neapărat cele mai demne adăugiri în ceea ce privește ceea ce include, ea propune complet să recomande să redefinească și să progreseze. Recent, m-am întâlnit cu producătorul executiv Joe Neate și cu directorul de creație Mike Chapman pentru a discuta despre această abordare sezonieră, Plunder Pass și viitorul Sea of ​​​​Thieves.

Urmează schimbări majore atât pentru jucătorii de lungă durată, cât și pentru jucătorii noi. Echipa de la Rare a ascultat feedback-ul și vrea să se asigure că fiecare moment al aventurilor tale pe mare este plin de satisfacții. Dacă sunteți în căutarea informațiilor despre sistemul Renown, afacerea de a rula un joc live, posibilitatea apariției sirenelor malefice și multe altele, există câteva informații grozave aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ce înseamnă aceste modificări pentru jucătorii Sea of ​​​​Thieves?

Sursa: Xbox

Există aproape o cantitate copleșitoare de modalități de a progresa sau de a câștiga noi recompense pentru jucătorii noi care navighează pentru prima dată în acest sandbox pirat, dar pentru aventurierii experimentați sau Legendele piraților, jocului le lipsește un sentiment mai profund de realizare. Mike Chapman a recunoscut acest defect al călătorilor de dinainte de sezon în interviul nostru, declarând că „în prezent există atât de multe momente pline de satisfacție în Sea of ​​​​ ​​Thieves care nu sunt răsplătite." Din fericire, Renumele și Trialurile Piratelor redefinesc modul complet în care jucătorii sunt recompensați în Sea of ​​​​Thieves.

Progresul tău și sentimentul de satisfacție nu mai sunt exclusiv legat de predarea comorii tale. Dacă o încurcătură nefericită cu o navă fantomă, un kraken, un megalodon sau chiar o altă navă inamică vă lasă sloop scufund-vă în cele mai adânci adânci ale oceanului, puteți simți totuși un sentiment de progres. Anterior, acest lucru ar fi însemnat că tot timpul petrecut cu colectarea pradă a fost în esență irosit. Mike Chapman dorește ca jucătorii să știe că această pierdere va fi atenuată drastic cu Seasons susținând: „Întotdeauna părăsiți sau sesiune cu un sentiment mai tangibil de progres."

Subiectele abordate în interviul nostru

Sursa: Xbox

 • La ce ar trebui să aștepte jucătorii de la Seasons in Sea of ​​​​Thieves? - 01:24
  • Mike oferă o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă o abordare a conținutului sezonier pentru cadența actualizării și foaia de parcurs pentru Sea of ​​​​Thieves
 • Ce adaugă Renown and Pirate Trails experienței? - 05:45
  • Mike explică modul în care noul sistem de progresie Renown și provocările numite Pirate Trials îmbogățesc experiența, în special pentru jucătorii de lungă durată.
 • Cât costă Plunder Pass și ce primești? - 10:50
  • Joe explică unele dintre aspectele logistice din spatele Plunder Pass premium și cum au decis prețul și numele.
 • Ce înseamnă „Battle Pass” în Sea of ​​​​Thieves? - 16:21
  • Joe și Mike detaliază abordarea lor unică față de un termen familiar și infam din industria jocurilor de noroc.
 • Sunt sirenele ostile care vin în joc și ce nu rezervă viitorul? - 17:28
  • Joe și Mike discută despre cum Seasons deschid mai multe posibilități pentru piese „epice” de conținut viitor.
 • De ce caracteristici sau modificări sunteți cel mai încântat? - 24:10
  • Oaspeții noștri vorbesc despre lucrurile interesante care vor veni la Sea of ​​​​Thieves în 2021 și de acest lucru va fi cel mai mare pentru joc.

Sea of ​​​​Thieves este, de asemenea, disponibil ca parte a Xbox Game Pass pe consolă Windows 10 PC, Xbox One și Xbox Series X/S.

Conținut nou și recompense noi

Sea of ​​Thieves

Sezonul unu este oficial aici!

Un nou capitol din Sea of ​​​​Thieves începe cu Sezonul Unu. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a te scufunda și a câștigat prada!

 • 40 USD la Microsoft Store
 • 40 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here