Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life pare cea mai mare și mai impresionantă actualizare până acum

Sursa: Microsoft

Echipa de la Rare a încântat fanii cu dezvăluirea Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life la Xbox și Bethesda Games showcase săptămâna trecută. Potrivit producătorului executiv Joe Neate și directorul de creație Mike Chapman, acest crossover cu franciza îndrăgita de la Disney Pirații din Caraibe a fost un secret suprarealist de păstrat.

Am avut plăcerea de a participa la un interviu de grup și la un briefing de presă la începutul acestei săptămâni cu aceste două figuri cheie de la Rare și, după ce am absorbit peste o oră și parte de informații noi, este evident că aceasta va fi. cea mai mare și cea mai mare. actualizare impresionantă pe care Sea of ​​​​Thieves a văzut-o vreodată. De la noi tipuri de inamici la fragmente de poveste, expansiunea nu numai că urmărește să introducă o franceză familiară, ci și să îmbunătățească mulțime de critici de lungă durată pe care jucătorii le-au avut cu privire la joc.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Călătoria Sea of ​​​​Thieves până acum

Sursa: Microsoft

Fiind cineva care a fost în călătoria Sea of ​​​​Thieves de la lansare, a fost incredibil să urmărească acest joc și echipa crescând. Actualizările timpurii, cum ar fi Hungering Deep și Cursed Sails, au adăugat funcții de captare a acestora, cum ar fi monstruosul Megalodon. La acea vreme, ca un pirat dornic de mai mult conținut, acestea păreau adăugiri masiv la joc. Cu un număr de misiuni și conținut disponibil la lansare, sigur, jucători ca mine așteptau cu fanatic mai multe detalii despre actualizările viitoare.

După o perioadă de lansări sporadice și imprevizibile de conținut, Rare a adoptat o abordare sezonieră consistentă la începutul acestui an. În timp ce acest lucru înseamnă în general decalaje mai mari între actualizările majore, echipa a promis că această nouă cadență sezonieră va permite lansări de conținut mai semnificativ. Din ceea ce am văzut și auzit cu privire la următoarea actualizare pentru Sea of ​​​​Thieves, se pare că lansarea sezonului trei cu DLC-ul A Pirate's Life se va îndeplini, fără îndoială, această promisiune.

Ce se adaugă cu Viața unui pirat

Sursa: Microsoft

Nu există nicio îndoială că cel mai mare moment culminant pentru sezonul viitor este campania A Pirate's Life, care prezintă personaje emblematice din Pirații din Caraibe. Eroul nostru favorit, Jack Sparrow, a descoperit o mare comoară care îi permite să intre în lumea misterioasă a Sea of ​​​​Thieves. Din nefericire, dușmanul său, Davy Jones, nu este cu mult în urmă. Veți asista la o poveste epică originală care se desfășoară prin intermediul a cinci noi Povești înalte care îmbină perfect știrea titlului pirat sandbox al lui Rare cu universul stabilit în Pirații din Caraibe.

Pe lângă această colecție de aventuri centrate pe campanie, pe care Neate și Chapman le stresează, pot fi savurate cu sau fără echipaj, A Pirate's Life adaugă noi dușmani, noi arme, noi locații, noi întâlniri cu șefi și multe altele. Pentru cineva ca mine, care adora Sea of ​​​​ ​​Thieves, a fost incredibil să văd domeniul de aplicare al acestui conținut prezentat în întregime. Funcțiile care vin cu A Pirate's Life nu numai că abordează unele dintre criticile mele de lungă durată la adresa jocului, dar oferă și stimulente convingătoare pentru jucătorii noi să încerce și să înșiși această experiență.

Două locații noi

Sursa: Microsoft

Ca parte a campaniei A Pirate's Life, jucătorii se vor aventura în două locații noi-nouțe din Sea of ​​​​Thieves: Marea Dama și Regatul Scufundat. Ambele zone distincte introduc medii unice pe care pirații le pot explora. Marea Damnedului, văzută anterior doar ca o porțiune izolata pe Corabia Damned-ului, este un biom bântuitor care servește ca o manifestare a viselor și coșmarurilor piraților trecuți. Clădiri abandonate, epave, pirați fantomatici și o ceață densă acoperă acest pământ.

Sursa: Microsoft

Regatul Scufundat duce jucătorii adânci la cele mai adânci din Sea of ​​​​Thieves. Acest mediu superb plin de corali neon, viață captivantă pe ocean și rămășițe ale vremurilor de mult apuse este plin de intrigi și teroare. Pentru potențialii exploratori, Regatul Scufundat este forțarea pentru sirenele elegante și mortale. Melodiile lor hipnotizante te atrag în ghearele lor și, odată ajuns acolo, va fi nevoie de tot ce ai pentru a scăpa. Jucătorii care caută noi întâlniri și provocări ar trebui să fie foarte încântați de ceea ce le așteaptă în Regatul Scufundat.

Șase inamici noi și mai mulți șefi

Sursa: Microsoft

Sea of ​​​​Thieves are o problemă serioasă când vine vorba de varietatea inamicului. Am văzut câteva variații inteligente ale dușmanilor clasici care au fost prezentate în jocul de la lansare, dar în ciuda unor modificări și răsturnări ale mecanicilor existente, scheletele de diferite culori nu au făcut suficient pentru a menține lupta proaspătă și antrenată. Cu toate acestea, se pare că acest lucru se va schimba în mare măsură când A Pirate's Life va lansa cu șase noi varietăți de inamici și, dacă tachinarile sunt un indiciu, mai multe lupte cu șefii.

Primul nostru trio de răi vine printr-o clasificare complet nouă a dușmanilor pe care Rare i-a etichetat „Ocean Crawlers”.„Acești noi inamici prezintă animații, abilități și apariții unice. Pustnicul este o fiară gazoasă cu cap de scoică care vărsă fluide nocive asupra oricui este suficient de nefericit să intre în raza de acțiune. Eelectric este un adversar fulgerător care poartă un bici de anghilă electric intimidant. În cele din urmă, Ocean Crawler este un tanc de crabi destul de intimidant care folosește forța brută pentru a vă devasta pe tine și echipajul tău.

Când vine vorba de varietatea inamicului și mecanica proaspătă de luptă, abia aștept să pună mâna pentru această actualizare.

Locuind în adâncurile Regatului Scufundat, două tipuri de sirene vă vor face timpul petrecut în apele oceanului mult mai mult îngrijorător. Sirenele de bază vor folosi explozii auditive pentru a ataca jucătorii de la distanță și vor folosi ghearele ascuțite ca brici pentru a provoca daune severe la distanță apropiată. Siren Captains, pe de altă parte, mânuiesc sau nouă armă puternică care este introdusă în Sea of ​​​​Thieves numită Tridentul Mareelor ​​​​Întunecate. Acest personal puternic împușcă bile de energie acvatică devastatoare care pot provoca grave jucătorilor și navelor lor.

Dacă Sirenele și Ocean Crawlers nu sună suficient de înfiorător, jucătorii trebuie să se confrunte și cu fantomele pirați macabre în locația Sea of ​​​​the Damned. Am mai văzut nave fantomă și chiar membri ai echipajului fantomatic, dar aceasta va fi prima dată când trebuie să luptăm cu inamici fantomatici în lupte la corp.

Dar luptele cu sefii mari? Deși nu știm exact câte vor fi prezentate în A Pirate's Life, dacă trailere și teasere sunt vreo indicație, ar trebui să vedem cel puțin două întâlniri majore cu noi șefi. Jucătorii de lungă durată din Sea of ​​​​Thieves au observat probabil că una dintre aceste lupte cu șefii prezinta un Kraken terifiant, de date aceasta cu o față! Când vine vorba de varietatea inamicului și mecanica proaspătă de luptă, abia aștept să pună mâna pentru această actualizare.

Ce mai vine cu această actualizare?

Sursa: Microsoft

Pe hârtie, există într-adevăr o cantitate uluitoare de conținut cu Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life. Nu numai că primim noi dușmani, cinci Tall Tales cu personaje îndrăgite din Pirații din Caraibe, noi locații și noi inamici, dar jucătorii pot aștepta și la o mulțime de ouă de Paște și surprize ale Pirații din Caraibe. Veți putea chiar să vă faceți cosplay ca Jack Sparrow și alți membri legendari ai The Black Pearl.

Pregătește-te mental pentru o mulțime de produse cosmetice noi și niște piese muzicale originale care provoacă lacrimi, care combină partituri clasice din Sea of ​​​​Thieves și Pirates of the Caribbean. Nu voi intra în spoilere, dar fanii pot aștepta cu nerăbdare niște recompense cu adevărat speciale pentru finalizarea tuturor celor cinci povești înalte.

Când se lansează Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life?

Jucătorii nu vor mai aștepta mult să pună mâna pe Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life. Se lansează sezonul trei din Sea of ​​​​Thieves 22 iunie și va fi gratuit pentru toți jucătorii prin Xbox Game Pass Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10, si Aburi. Fii atent pentru mai multe detalii despre titlurile sezonului 3 în curând, dar între timp consultați lista noastră cu cele mai bune jocuri de pe Xbox Game Pass.

Pregățiți-vă și scufundați-vă!

Sea of ​​Thieves

Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a juca Sea of ​​​​Thieves.

Sea of ​​​​ ​​Thieves are mai mult conținut decât oricând și multe dintre plângerile de bază ale criticilor au fost abordate odată cu lansarea Seasons. Dacă sunteți curios să descoperiți ce vă așteaptă pe mare, acum este momentul să reuniți echipajul!

  • 40 USD la Microsoft Store
  • 40 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here