Sea of ​​​​Thieves Kraken: Cum să găsești și să-l ucizi pe Kraken

Sursa: Xbox

Sea of ​​​​Thieves este plină de un amestec înfricoșător de amenințări emergente de adâncime, inclusiv megalodon feroce și armate scheletice bântuitoare. Totuși, nimic nu este la fel de evaziv sau de terifiant ca un puternic Kraken. Din păcate, din cauza naturii randomizate a întâlnirilor din joc, poate fi oarecum dificil să găsiți această colecție zdrobitoare de tentacule. Iată câțiva pași utili pe care pirații curajoși îi pot face pentru a-și crește șansele de a găsi și ucide Krakenul în Sea of ​​​​Thieves.

Cum să găsești Krakenul în Sea of ​​​​Thieves

Sursa: Xbox

 1. În primul rând, veți dori să vă încărcați nava cu cât mai multe ghiule și scânduri de lemn după cum puteți găsi.
 2. Apoi, găsiți un punct de vedere înalt și căutați oricare Skull Fort sau Skeleton Ship nori pe orizont. Krakenul nu se va genera în timp ce dintre acestea este activ în prezent.
 3. Dacă unul dintre acești nori în stil raid este sus, va trebui să fie să navigați peste și finaliza activitatea sau incearca găsi un alt server unde norii au dispărut.

Sursa: Miles Dompier/Windows Central

 1. După ce ați reușit să finalizați o întâlnire cu Skull Fort sau Skeleton Fleet, îndreptați-vă spre apă adâncă, departe de orice insule, pentru o șansă de a te angaja cu Kraken.
 2. Deși nu este garantat din cauza naturii randomizate a acestor amenințări emergente, din experiența mea, se pare că există o sansa mult mai mare pentru a întâlni un Kraken imediat după ce un fort sau o flotă schelet a fost curățată.
 3. Vei ști când Krakenul se apropie, deoarece nava ta va pierde cea mai mare parte din mobilitate, iar apele din jurul tău vor deveni negre ca cerneală.

Nu există o posibilitate sigură pentru a găsi în Sea of ​​​​Thieves, dar urmați acești pași vă vor oferi cele mai bune bune de a-l găsi pe unul. Dacă lucrați la completarea recomandărilor axate pe vânarea acestor titani ai adâncului, va merita din plin timpul dvs. să găsiți și să completați cât mai multe forturi de cranii sau flote scheletice. Din experiența mea, am întâlnit adesea aceste create imediat după ce am terminat un Fort și mi-am încărcat nava cu pradă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cum să ucizi Krakenul în Sea of ​​​​Thieves

Sursa: Xbox

 1. Odată ce te trezești în mijlocul ghearelor Krakenului, trage-ți încă pentru a-ți împiedica nava să fie lovită de tentaculele sale puternice.
 2. Sari pe tunurile tale si țintește pentru diferite tentacule ieșind din apă. Lovindu-l pe fiecare de 3 până la 4 ori ar trebui să facă să se retragă înapoi în apă. Va trebui concentrează-te pe împușcarea acestor tentacule pentru a învinge creatura cu succes.
 3. Dacă Krakenul reușește să înfășoare un tentacul în jurul navei dvs., va trebui să vă îndreptați atenția asupra lovirii acestui tentacul cu armele tale de foc sau cu sticlă, dar are grijă, deoarece sângele emis de atacuri dăunează jucătorilor și le întunecă vederea. Dacă provocați suficiente daune, Kraken-ul va forța în cele din urmă să-și elibereze mânerul de fier.

Sursa: Xbox

 1. O singura data ai aruncat destule tentacule, Puternica fiară se va retrage înapoi în adâncurile din care a venit, lăsându-vă învingătorul acestei lupte legendare.
 2. Asigurați-vă că adună prada și carnea de Kraken că fiecare dintre tentaculele cucerite a căzut în timpul bătăliei tale.

Interacțiunea cu Kraken este menită să fie una dintre cele mai grele și mai memorabile provocări disponibile în prezent în Sea of ​​​​Thieves. Dificultatea acestei lupte va depinde în cele din urmă de tipul navei și de dimensiunea echipajului. Aceasta va fi probabil o întreprindere rapidă și oarecum ușoară pentru sloops solo, în timp ce un galion de 4 persoane va fi însărcinat să învingă un inamic drastic mai înverșunat. Din fericire, cu resursele potrivite și o lovitură constantă, orice pirat poate doborî cu succes un kraken în Sea of ​​​​Thieves.

Sari înăuntru și pornește la vânătoare

Sea of ​​Thieves

Puternicul Kraken vă așteaptă!

Se pare că nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a vă alătura Sea of ​​​​Thieves. Navigați în marea liberă în căutarea comorilor, luptându-vă cu fiarele feroce sau pur și simplu distrați-vă pe o insulă.

 • 40 USD la Microsoft Store
 • 40 USD la Best Buy

Xbox

Principal

 • Ce este Xbox Game Pass?
 • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
 • Căști Xbox One obligatorii
 • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
 • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
 • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here