Sea of ​​​​Thieves are cea mai bună lună din toate timpurile cu 4.8 milioane de jucători activi în iunie 2021

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • Simulatorul de pirați Sea of ​​​​Thieves a avut cea mai bună lună din toate timpurile în iunie 2021, ajungând la peste 4.8 milioane de jucători activi.
  • Conținutul gratuit A Pirate's Life crossover cu Pirații din Caraibe a fost lansat și în iunie 2021.
  • Sea of ​​​​Thieves a traversat 20 de milioane de jucători pe viață la începutul acestui an.

Aventura piraților lui Rare, Sea of ​​Thieves, continuă să crească ca unul dintre cele mai bune jocuri Xbox disponibil. De fapt, Rare a confirmat marți că Sea of ​​​​Thieves tocmai a avut cea mai bună lună din toate timpurile, cu peste 4.8 milioane de jucători activi în iunie 2021. Această vine alături de anunțul actualizării gratuite A Pirate's Life, care a adăugat conținut crossover, inclusiv noi Tall Tales, cu personaje din Pirații din Caraibe precum Jack Sparrow și Davy Jones.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sea of ​​​​Thieves a fost lansat pentru prima dată în martie 2018, cu numeroase actualizări de conținut de atunci, inclusiv de adăugare extrem de importantă. La începutul anului 2021, Rare anunțat că Sea of ​​​​Thieves a traversat 20 de milioane de jucători pe viață.

Nici un conținut The Pirates of the Caribbean nu se oprește aici, cu multe produse cosmetice noi inspirate de crustacee în Pirate Emporium. Deci, dacă vrei, poți să-ți pirați ca pe căpitanul Olandezului Zburător, nicio problemă.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft Store
  • 45 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here