Scribd scoate Windows Phone și Windows 8.1 aplicație

Aplicații oficiale Scribd pentru Windows Phone și Windows 8.1 au fost eliminate de pe vile respective, mai puțin de un an după ce serviciul de abonament online de oraș electronică a adăugat suport pentru sistemul de operare mobil Microsoft ca aplicație universală pentru ambele platforme.

Serviciul oferă utilizatorilor șanse de a citi peste 400.000 de cărți electronice pentru o taxă de 8 USD.99 pe luna. Scribd permite, de asemenea, utilizatorilor să-și încarce propriile documente și sunt milioane de astfel de lucrări scrise din care să aleagă. După o lansare ușoară în iunie 2014, Windows Phone și Windows 8.1 versiuni au fost lansate oficial o luna mai târziu, în iulie.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, aplicațiile nu au fost actualizate din iulie și acum ambele au fost scoase din circulație. Am contactat Scribd pentru comentarii și am primit un răspuns din partea unui purtător de cuvânt al companiei:

„Am fost încântați să testăm apele cu Windows și o aplicație web în toamna trecută a fost primul nostru în această direcție. De atunci, am analizat toate feedback-urile utilizatorilor și, pentru a ne asigura că cititorii noștri primesc cea mai bună experiență de lectură posibilă, am decis să retragem acea versiune a aplicației în timp ce reevaluăm modul în care ne-am dori să avansăm. Platforma Windows."

Răspunsul ar părea să indice că Scribd are în vedere compania cel puțin sau a reveni la platforma Windows și este posibil să lanseze o aplicație universală pentru Windows 10 în viitor.

Mulțumesc lui Ezra pentru pont!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here