Obține un AMD Ryzen 9 5950X, un monitor Lenovo QHD și Xbox Game Pass pentru PC cu acest pachet oportun.

Este o zi rară în care un procesor deosebit de evaziv, un monitor de calitate și un sub de trei luni pentru Netflix de jocuri sunt îndesate într-un singur pachet. Pentru 1.178 USD.98, puteți lua AMD Ryzen 9 5950X (unul dintre cele mai bune procese disponibile), împreună cu un monitor Lenovo QHD și trei luni de Xbox Game Pass pentru PC.

În cazul în care aveți nevoie de o reîmprospătare, Ryzen 9 5950X de la AMD este o centrală puternică cu 16 nuclee și 32 de fire pentru un procesor desktop, cu ceasuri de creștere până la 4.9 GHz. În ceea ce privește toate elementele ale pachetului: monitorul Lenovo G27Q 27" QHD are o rată de reîmprospătare de 165 Hz, timp de răspuns de 1 ms și tehnologie AMD Freesync Premium, făcându-l perfect pentru jocuri. Și trei luni de Xbox Game Pass pentru PC vă vor oferi acces la mai multe jocuri decât știți cu ce să faceți.

Pachetul AMD Ryzen 9 5950X, monitor Lenovo și Xbox Game Pass pentru PC

Dacă vrei monstrul căutat al unui procesor cunoscut sub numele de Ryzen 9 5950X, acum este șansa ta. Veți obține, de asemenea, un monitor Lenovo QHD, 165 Hz și trei luni de Xbox Game Pass pentru PC. Acordul durează până pe 9 aprilie.

  • 1.178 USD.98 la antonline

Chiar dacă acest pachet este valabil până pe 9 aprilie, nu se știe dacă va epuiza cu mult înainte, așa că acționează rapid dacă ești interesat. Procesorul Ryzen 9 5950X este puțin greu de găsit în acest moment, ceea ce înseamnă că stocul disponibil al unui pachet cu procesorul în el ar putea merge rapid.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Știți că Ryzen 9 5950X va apărea probabil în sus. Valoarea acestui pachet nu este că prezinta un fel de afacere din punct de vedere al prețului masiv; momeala sa este accesul imediat la cele mai noi si mai bune AMD. Dacă vrei puterea lui Ryzen chiar acum și poți folosi un nou monitor, precum și trei luni de Xbox Game Pass, iată oportunitatea ta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here