Spune-ți la revedere de la Microsoft Edge Legacy; suport care se încheie în martie 2021

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Suportul Microsoft Edge Legacy se va încheia pe 9 martie 2021.
  • Edge Legacy nu va primi actualizări de securitate după data expirării.
  • Microsoft împinge oamenii către noul Microsoft Edge construit pe Chromium.

În ciuda lansării noului Microsoft Edge, bazat pe Chromium, la începutul anului 2020, Microsoft a continuat să sprijine Edge Legacy. Cu toate acestea, timpul browserului mai vechi este pe cale să se epuizeze. Microsoft a anunțat astăzi că suportul Edge Legacy se va încheia anul viitor (prin MSPU).

Mai exact, suportul Microsoft Edge Legacy va fi anunțat pe 9 martie 2021. După această dată, Microsoft nu va mai oferi actualizări de securitate pentru browserul vechi. Compania spune că aplicații și servicii create pentru a rula pe Edge Legacy vor continua să ruleze în noul Microsoft Edge, totusi.

„De la lansarea sa în ianuarie, milioane de utilizatori și-au actualizat browserele de acasă și de la serviciu la noul Microsoft Edge”, a spus Microsoft în postarea Tech Community care anunță schimbarea. „În plus, dispozitivele noi și actualizările viitoare ale caracteristicilor Windows (începând cu Windows 10, versiunea 20H2) vor conține noul Microsoft Edge."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În continuare, Microsoft va continua să introducă noul Microsoft Edge ca browser implicit. Acest lucru este susținut și de fapt că Microsoft a renunțat la suportul pentru Internet Explorer 11 cu aplicațiile sale web, care va avea loc la sfârșitul anului 2021. Cu toate acestea, Microsoft a luat o oarecare căldură pentru decizia sa de a nu permite utilizatorilor să dezinstaleze noul Edge.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here