Spune-ți la revedere videoconferințelor cu aspectul prost cu acest kit de iluminat Lume Cube la preț redus

2020 a dus la mult mai mult lucru de la distanță, ceea ce, la rândul său, a dus la mult mai multe apeluri Zoom, Skype, Google Meet, Microsoft Teams (inserați o altă platformă de chat video aici) pentru a păstra contactul cu colegii. Camera web a laptopului dvs. este în regulă, dar nici nu captează prea multă lumină și pentru că suntem în iarnă, cu siguranță nu să fiți slab și slab iluminat în timp ce discutați despre lucruri importante ale întâlnirilor. This ofertă de Vinerea Neagră poate ajuta, cu o reducere frumoasă la acest copil inovator de iluminat de la Lume Cube.

Kit de iluminat pentru conferințe video Lume Cube | 56 USD pe Amazon

This idee inovatoare este atât de simplă, dar atât de eficientă, asociind un suport de aspirație cu un panou de lumină LED de înaltă calitate, astfel încât chiar și pe un laptop, oriunde te duci, poți avea apeluri video bine luminate și arătos.

  • 56 USD pe Amazon

Lume Cube este cel mai bine cunoscut pentru soluțiile sale de iluminare compactă pentru fotografii, video și oameni care folosesc drone populare de la DJI. Dar, în acest caz, compania a luat ceea ce face cel mai bine, adaugă pic de gândire inteligentă și a produs ceva atât de simplu să crezi că nu te-ai gândit la asta înainte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prin combinarea uneia dintre panourile sale de lumină cu LED-uri cu un suport de aspirare, puteți adăuga iluminare serioasă oricărui laptop sau desktop și puteți schimba videoconferința doar OK la wow. Setul vine cu tot ce ai nevoie, inclusiv un cablu de încărcare USB-C, suport, un panou difuzor pentru a înmuia puțin lumina. De asemenea, controlul total asupra luminii și uniformității temperaturii culorii, între o strălucire caldă și o lumină albă rece și clară.

Ca un caz alternativ de utilizare, este o idee bună și pentru streamerii în devenire, deoarece este suficient de accesibil și aproape că nu ocupă spațiu, dar cu siguranță te vei face să arăți și mai bine în emisiunile tale.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here