Economii până la 150 USD la Surface Laptop Go în vânzarea înapoi la școală de la Microsoft

Te întorci măcar la școală dacă nu ai un laptop? În zilele noastre de lucru la distanță și sălile de clasă Zoom... Poți să te întorci la școală fără laptop? Nu vă faceți griji. Dacă vă lipsește departamentul de computer portabil, Microsoft acoperă. Ca parte a economiilor de la întoarcerea la școală, Microsoft oferă o reducere până la 150 USD la Surface Laptop Go. Salvați în două configurații diferite ale Laptop Go și asigurați-vă că sunteți pregătit pentru noul semestru.

Acesta este doar unul dintre modalitățile prin care poate economisi la Microsoft chiar acum. De asemenea, puteți căuta un Surface Pro 7 pentru până la 200 USD din prețul obișnuit. Sau dacă aveți un buget mai strict pentru laptop, încercați Asus VivoBook, care are o reducere de 140 USD și până la 359 USD chiar acum. Majoritatea acestor oferte se încheie în săptămâna viitoare, așa că luați câte puteți.

Microsoft Surface Laptop Go

Microsoft reduce la o mulțime de produse exclusive chiar la timp pentru economii de la întoarcerea la școală. Surface Laptop Go, de exemplu, are o reducere până la 150 USD, în funcție de configurație. Include un procesor Intel Core i5, 8 GB RAM și 128 GB SSD plus o mulțime de caracteristici uimitoare.

  • Până la 600 USD la Microsoft

Când am analizat Surface Laptop Go, sunt dat 4.5 stele din 5 și o insignă The Best. Daniel Rubino a spus: "...Privind caracteristicile de bază – tastare, trackpad, sunet, dimensiune, dimensiune, greutate, performanță și durata de viață a bateriei – Laptop Go face o treabă incredibil de bună a echilibrului toate acestea față de prețul său de 550 USD până la 700 USD."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cea mai simplă versiune a laptopului Go este de 550 USD și nu face parte din această vânzare. Următoarea cea mai bună versiune este prima scoasă la vânzare și este redusă la 599 USD.99 de la 700 USD. Deci, pentru 50 USD mai mult decât versiunea de bază, obțineți spațiu de stocare dublu, RAM dublă, un SSD mai rapid și clar și un cititor de amprentă.

Acesta este un laptop grozav pentru studenți, deoarece este incredibil de ușor la doar 2.45 de lire sterline. Asta înseamnă că poți arunca în geantă și poți lua cu tine chiar și în timp ce alergi de la clasă la clasă. În plus, are o durată de viață a bateriei care poate dura până la 13 ore. Nu va trebui să vă opriți pentru a conecta. Continuați să luați notițe și treceți la următoarea situație.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here