Economisiți peste 50% la căștile Sony WF-1000XM3 True Wireless, reconditionate chiar acum

Este weekendul Memorial Day și o mulțime de vânzări sunt live acum, pe măsură ce nu apropiem de sărbătoarea de luni. În acest moment, puteți obține o pereche de căști Sony WF-1000XM3 recondiționate, cu anulare a zgomotului, adevărate wireless, la vânzare la doar 109 USD.99 la BackMarket în starea excelentă și veți obține chiar și transport gratuit și o garanție de o bună calitate. Acestea vă pot vinde până la 230 USD noi pe Amazon și se pot vinde mai regulat la aproximativ 150 USD recondiționate.

Oferta de astăzi este valabilă pentru căștile atât în ​​​​culoarea neagră, cât și în cea mai argintă, în limita stocului disponibil.

Peste 50% reducere

Căști Sony WF-1000XM3 True Wireless cu anulare a zgomotului (recondiționate)

Acestea căști cu anulare a zgomotului vă permit să ascultați până la 6 ore pentru încărcare, în timp ce carcasa de încărcare inclusă oferă un timp de ascultare suplimentar de 18 ore. Versiunile recondiționate de la BackMarket sunt în stare perfectă și includ o garanție de 1 an.

109 USD.99 229 USD.99 120 USD reducere

  • Vezi la BackMarket

Căștile Sony folosesc tehnologia de anulare a zgomotului lider în industrie cu un procesor QN1e HD și au procesat a semnalului audio pe 24 de biți pentru o calitate bună a sunetului. Asta înseamnă că obții sau gamă completă de sunet puternic, fără zgomotele care distrag atenția din lumea de zi cu zi din jurul tău.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, căștile au tehnologie de ascultare inteligentă care comută automat la un mod de sunet ambiental în funcție de activitatea dvs. Deși s-ar putea să nu vrei să auzi multe zgomote din jurul tău în timp ce asculți muzica ta preferată, uneori este necesar. Vă puteți conecta la aplicația însoțitoare pe iOS sau Android pentru a accesa tehnologia de ascultare inteligentă și pentru a controla setările de sunet ambiental.

Comenzile tactile de pe căști auriculare vă permit să redați și să întrerupeți conținutul media, să controlați asistentul vocal al smartphone-ului și să răspundeți la apeluri telefonice doar cu o atingere la ureche.

Fiecare căști durează până la șase ore și poți obține un total de 24 de ore înainte de a fi nevoit să te conectezi cu carcasa de încărcare. Căștile acceptă, de asemenea, încărcare rapidă, astfel încât să poți juca sucul timp de 10 minute și să beneficiezi de 90 de minute de joc. Veți primi un set de căști triple confortabil și căști hibride lungi din cauciuc siliconic, astfel încât să puteți găsi potrivirea perfectă pentru urechile dvs. Carcasa se încarcă folosit un cablu USB-C inclus.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here