Economisiți mai mult de 100 USD la Surface Go cu o husă tip „,

Dacă sunteți în căutarea noului Surface Go de la Microsoft, vă recomandăm să vă îndreptați atenția către eBay. Gigantul de cumpărături online derulează o promoție de o zi care vă va permite să reduceți cu 15% din orice comandă cu cod promoțional Pronto15, ceea ce se întâmplă să se alinieze frumos cu lansarea celei mai recente tablete Microsoft.

În special, cumpărarea prin Adorama prin eBay vă va permite să alegeți modelul de ultimă generație Surface Go cu 8 GB de RAM și 128 GB de stocare SSD pentru 466 USD, care este în scădere față de prețul obișnuit de 549 USD (prin Reddit). Totuși, lucrurile devin interesante dacă introduci o husă de tip tip, pe care Adorama a redus deja de la 129 USD la 114 USD. Când este combinat cu suplimentar Pronto15 cod de reducere, totalul pentru ambele articole scade de la 663 USD la 564 USD, ceea ce este cu peste 100 USD mai ieftin decât dacă le-ați cumpăra pe ambele în altă parte.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți mai înclinat să optați pentru modelul de gamă inferioară Surface Go, cu 4 GB de RAM și 64 GB de spațiu de stocare, puteți, de asemenea, să mergeți pe această cale prin pagina eBay a Best Buy, scăzând prețul său de la 399 USD la 339 USD.

În ambele cazuri, eBay pare locul potrivit pentru ofertele Surface Go astăzi. The Pronto15 codul promoțional se aplică pentru orice din coșul dvs. atunci când este aplicat la finalizarea comenzii, dar eBay a stabilit un plafon de 100 USD pentru reducerea maximă disponibilă.

  • Vezi pe eBay (Adorama)
  • Vezi pe eBay (Best Buy)

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here