Economiiți aluat masiv pe acest hard disk extern la fel de masiv de 4TB

Pe măsură ce fișierele, aplicațiile și fotografiile continuă să crească în dimensiune, se pare că este imposibil să obțineți pasul cu cerințele de stocare. Unitățile interne sunt un lucru, dar ce zici de menținere este portabilă, astfel încât să poată lua date cu tine fără a fi nevoie să te bazezi pe cloud? Hard diskul extern One Touch de la Seagate este o opțiune de top care s-a dovedit în ceea ce privește durata și portabilitatea. O uriașă 4TB de spațiu de stocare într-o unitate compactă este în prezent cu 40 USD mai puțin decât prețul obișnuit pentru Black Friday, scăzând total la 90 USD.

HDD extern Seagate One Touch | 40 USD reducere

Acest hard disk extern este suficient de mic pentru a se strecura cu ușurință în buzunarul unei huse de laptop, dar reușește să înghesuie 4TB de spațiu de stocare. În prezent, are o reducere de 40 USD la Amazon pentru Black Friday și vine cu un abonament de un an la MylioCreate și un abonament de patru luni la planul de fotografie Adobe Creative Cloud. Are o garanție de doi ani și doi ani de suport pentru recuperarea datelor în cazul în care ceva nu merge bine.

  • 90 USD pe Amazon

Cele mai bune hard disk-uri externe scad mereu în preț, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să profitați de vânzări mari ca aceasta. Cu 4 TB de spațiu de stocare în interior, ar trebui să fiți configurat pentru o vreme, chiar dacă lucrați cu fișiere și fotografii mari. Și dacă lucrați cu fotografii, acel abonament de patru luni la planul de fotografie Adobe vă va fi, fără îndoială, util. Abonamentul unui an la MylioCreate vă va ajuta, de asemenea, să organizați până la 50.000 de fotografii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unitatea este suficientă de mică din punct de vedere fizic pentru a încăpea în aproape orice rucsac sau geantă de laptop, exteriorul din oțel periat este durabil și oferă un pic de stil. Funcționează cu dispozitive Windows și Mac, conectându-se prin USB-A 3.0 cablu. Partea „One Touch” a unității se referă la câte ușoare sunt backup-urile cu unitate. Programați backup la oră, zilnic, săptămânal sau lunar pentru datele computerului dvs. și lăsați unitatea să-și facă treaba.

Vine cu o garanție de doi ani pentru a susține aplicarea și include, de asemenea, doi ani de servicii Rescue Data Recovery în cazul în care unitatea se defectează. Cu o reducere de 40 USD pentru Black Friday, acesta este cel mai ieftin preț pe care l-am văzut până acum pentru această unitate. Dacă aveți nevoie de mulțime de spațiu de depozitare care să vă îngăduiți, nu dormi cu această ofertă. Există, de asemenea, o mulțime de alte oferte pentru stocare în această vină neagră.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here