Economiiți MARE pe Xbox Game Pass Ultimate cu CDKeys și BestBuy

Xbox Game Pass este serviciul Microsoft de abonament la biblioteca de jocuri asemănătoare Netflix, care vine cu sute de jocuri pe dispozitive mobile Xbox, Windows 10 și Android la o taxă lunară mică.

Xbox Game Pass Ultimate este versiunea de top a abonamentului pentru a-ți avea grijă să obțină tot ce este mai bun din toate lumi. Xbox Game Pass Ultimate include toate serviciile Xbox Game Pass într-un singur sub. Ai acces multiplayer Xbox Live pe consolă, Xbox Game Pass pentru PC, Xbox Game Pass pentru consolă, precum și streaming de jocuri Project xCloud pentru o taxă lunară redusă. Și datorită Black Friday și CDKeys, avem acum o opțiune și mai ieftină.

Economii maxime

Xbox Game Pass Ultimate

Economii mari la Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate combină Xbox Live, streaming de jocuri xCloud, Xbox Game Pass pentru computer și Xbox Game Pass pentru consola într-un singur pachet și poți economisi câțiva dolari pentru accesul în această Black Friday.

  • 3 luni pentru 36 USD (în comparație cu 40 USD) la CDKeys
  • 1 lună pentru 13 USD (în comparație cu 17 USD) la CDKeys
  • 3 luni pentru 22 USD (era 40 USD) la BestBuy

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună opțiune pentru cei care intenționează să joace pe mai multe dispozitive, iar această vânzare CDKeys pune serviciul la cel mai mic mic cost lunar până acum. CDKeys trimite de obicei codurile digitale relativ repede după cumpărare, deși vânzările de Vinerea Neagră pot cauza întârzieri. În orice caz, am avut doar experiențe pozitive cu serviciul, cu răspunsuri rapide din partea echipei de serviciu ori de câte ori au apărut probleme.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți SUA, toate, aveți o ofertă și mai bună de la BestBuy, care oferă 3 luni pentru doar 22 USD, pentru o economie masivă de 40%.

Xbox Game Pass Ultimate vă oferă acces implicit la Xbox Live Gold, necesar pentru multiplayer. De asemenea, vă oferă streaming de jocuri Project xCloud în teritoriile acceptate, permițându-vă să transmiteți în flux zeci de jocuri pe un dispozitiv mobil Android. Xbox Game Pass vă oferă sute de jocuri de jucat și pe consolă și pe computer, inclusiv jocuri AAA precum DOOM pe Xbox și ca Football Manager și Crusader Kings III pe PC.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here