Economisiti 50% la Razer Junglecat, transformati-va telefonul intr-un Nintendo Switch

Black Friday a adus cel mai mic preț vreodată pentru Razer Junglecat, controlerul său mobil cu două fete, construit pentru jocuri pe Android. Gamepad-ul din două piese se bazează pe Nintendo Switch și dezavantajele sale, ideal pentru cele mai recente titluri mobile precum Fortnite și PlayerUnknown's Battlegrounds, sau servicii precum noua platformă de jocuri în cloud Xbox "xCloud" de la Microsoft.

Junglecat provine de la renumită casă de periferie, Razer, cu un design modular care emulează tot ce este mai bun din consola portabilă Nintendo. Are două piese care se atașează la telefon sau care sunt andocate împreună într-un controler independent, cu două joystick-uri și butoane ca orice controler. Este una dintre cele mai bune soluții de acolo - singurul dezavantaj, compatibilitatea sa limitată, cu suport pentru telefoane populare precum Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+ și Razer Phone 2.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu economiile de Vinerea Neagră acum live, puteți obține Razer Junglecat pentru doar 50 USD, în scădere față de 100 USD obișnuiți în U.S.S.

Razer Junglecat

50 $ 100 $ 50 $ reducere

Razer Junglecat îți îmbunătățește experiența de joc pe mobil, emulând cele mai bune portabilitate Nintendo Switch cu telefonul tău mobil. Cu condiția să telefonul mobil corect, adică. Are o reducere de 50% până la Black Friday, perfect pentru Fortnite pe telefonul tău sau în streaming de jocuri.

  • 50 USD pe Amazon

Am numit anterior acest lucru „instrument esențial” pentru streaming de jocuri pe mobil, luând un design familiar de controler și remixându-l în jurul smartphone-ului modern. Razer a livrat un produs final impresionant, captând beneficiile ergonomice ale factorului de formă, cu o construcție premium care este ușor de utilizat. Conectivitatea îndeplinește cerințele, atât fiabile, cât și cu latență scăzută, datorită implementării Bluetooth cu consum redus de energie. Are, de asemenea, până la 100 de ore de autonomie a bateriei într-o singură încărcare, un câștig uriaș atunci când joci în mișcare, ceea ce este valabil în recenzia noastră completă Razer Junglecat.

Sursa: Richard Devine | Windows Central

Cea mai mare barieră vine cu grupul său limitat de dispozitive acceptate, legat de Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S10+ și Razer Phone 2. Se datorează faptului că acest controlează necesită un caz specific, deși rezolvat de Razer Kishi la 80 USD prin Amazon. Kishi schimbă designul, conectându-se direct la telefon pentru a elimina încărcarea și se potrivește cu marea majoritate a dispozitivelor de pe piață astăzi.

Indiferent ce alegeți, indiferent dacă Razer Junglecat sau Razer Kishi, ambele oferă o experiență de joc superioară, care se potrivește cu factorul de formă mobilă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here