Economiiți 40 USD pe SSD-ul portabil T7 Touch de la Samsung pentru a merge cu laptop-ul cumpărat Cyber ​​​​Monday

Deși s-ar putea să-ți fie făcute mari de tehnologie în timpul Black Friday și Cyber ​​​​Monday, există încă vânzări persistente la accesorii și periferice care merită verificate. O astfel de vânzare care se desfășoară astăzi aduce 40 de dolari de la SSD-ul portabil Samsung T7 Touch de la Amazon, coborând-o la cel mai bun preț de acolo.

Dacă ați luat un laptop sau un computer desktop în weekend, un spațiu de stocare suplimentar va fi util la un moment dat, așa că este logic să prindeți un SSD portabil la vânzare cât timp puteți. Economiile T7 Touch sunt disponibile astăzi, deoarece oferta Amazon se poaterivește cu vânzarea de către Best Buy.

Depozitare în deplasare

Unitate SSD portabilă Samsung T7 Touch de 1 TB

Include un cititor de amprentă pentru un plus de securitate. Are viteze de citire/scriere de până la 1.050 MB/s, respectiv 1.000 MB/s. Utilizați USB 3.2 interfață pentru viteze de transfer 9.De 5 ori mai rapid decât hard disk-urile. Rezistent la șocuri și cădere, astfel aceste date dvs. să fie în siguranță.

159 USD.99 200 USD.00 40 USD reducere

  • Vezi la Best Buy

consulta recenzia noastră despre Samsung T7 Touch, unde am acordat 4 stele din 5 împreună cu o insignă Recomandată, lăudându-i combinația de viteză, fiabilitate și securitate. Richard Devine a spus: „În cele din urmă, T7 Touch este tot ce nu-am aștepta de la un SSD Samsung. Este rapid, bine făcut și, cu Samsung, obțineți sau garanție de fiabilitate. Chiar nu poți greși cu un T7 Touch"

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Diferența majoră dintre T7 și T7 Touch este că acesta din urmă are un senzor de amprentă. Acest lucru vă oferă un plus de securitate asupra datelor dvs., astfel nimeni să nu poată lua ceea ce vă aparține. În plus, puteți deschide SSD-ul cu o singură atingere. Senzorul are, de asemenea, un indicator LED care vă permite să știți cât de ocupat acest SSD-ul și face lucruri precum rotirea în timp ce transferați date. Dacă nu aveți nevoie de senzorul de amprentă și LED-ul, puteți obține 7 obișnuit 150 USD chiar acum, care este cel mai bun preț al său.

T7 are viteze de citire/scriere de până la 1.050 MB/s, respectiv 1.000 MB/s. Aceasta este aproape dublu față de vitezele unității T5 din generația anterioară. Folosește un USB-C 3.Conexiune 2 Gen 2, totuși, pentru a obține acele viteze. Dacă computerul dvs. nu acceptă asta, este în regulă. T7 este, de asemenea, compatibil cu versiunea inversă și ar trebui să funcționeze cu orice port USB. Unitatea vine chiar și cu un cablu USB-C la USB-C și un cablu USB-C la USB-A, astfel încât să puteți face să funcționeze.

T7 este rezistent la șocuri și căderi, astfel încât să vă puteți simți confortabil purtați-l cu dvs., mai ales dacă este în rucsac sau în geantă. Tehnologia dinamică de protecție termică ajută la protejarea acestuia în timp ce este în uz, de asemenea. Tehnologia de siguranță îl va împiedica să se supraîncălzească și va încetini automat transferul de date pentru a vă proteja lucrurile.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here