Economisiți 250 USD pe monitorul curbat pentru jocuri de 32 de inchi din seria G77 de la Samsung

Monitoare din seria G7 de la Samsung există din iunie 2020, dar se pare că au ajuns la sfârșitul vieții în acest moment. Mai multe versiuni sunt epuizate. Am văzut că versiunea de 27 de inci a ieșit la vânzare cu câteva săptămâni în urmă înainte de a se epuiza și ea. Și acum Best Buy are la vânzare fantasticul monitor curbat de 32 de inchi din seria G77 la un preț nebunesc de 599 USD.99. Aceasta este chiar mai bună decât oferta pentru versiunea de 27 de inci care a expirat de atunci. Prețul este de 250 USD la prețul normal, iar unii comercianți cu amănuntul, cum ar fi B&H, este disponibil pentru 850 USD.

Prețul acestui monitor a crescut în timpul pandemiei globale și a ajuns chiar la 1.850 USD pe măsură ce cererea a crescut și oferta s-a diminuat. Nu a scăzut niciodată sub 750 USD până acum la niciun retailer, inclusiv Amazon unde chiar și versiunea obișnuită albastră a monitorului costă 800 USD.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Coc frumos

Monitor curbat pentru jocuri Samsung seria G77 de 32 de inchi

Designul este inspirat de un jucător celebru din League of Legends, T1 Faker, care include semnătura sa și o iluminare roșie iconică. Are curbă 1000R pentru imersiune completă, tehnologie QLED pentru culoare și contrast și suport HDR 600.

599 USD.99 850 USD.00 reducere de 250 USD

  • Vezi la Best Buy

Acest monitor folosește o curbură de 1000R, care este proiectată să se apropie cât mai mult de curba ochilor tăi. Acest lucru face ecranul extrem de captivant, indiferent dacă vă uitați la filme sau jucați jocuri video. În plus, nu veți simți la fel de multă tensiune asupra ochilor.

Specificațiile includ o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, un timp de răspuns de 1 ms și o rată de reîmprospătare nebună de 240 Hz. Dacă luați în considerare că 60 Hz este rata medie de reîmprospătare și 144 Hz este de obicei considerată de top pentru jucători, 240 Hz mărește claritatea și mai mult pentru o experiență diferită de alte vizualizări. Acesta este un panou VA, ceea ce înseamnă că are un raport de contrast mult mai bun decât alte panouri (2500:1) și nu suferă de unghiuri de vizualizare slabe, așa cum tind să facă unele panouri VA. Are unghiuri orizontale și de vizualizare de 178 de grade, ceea ce este la fel de bun ca și pe monitoare.

Veți găsi, de asemenea, că standardul VESA Certified DisplayHDR 600 este excelent pentru vizualizarea conținutului HDR și pentru a obține cea mai bună imagine posibilă din conținutul pe care îl puteți vizualiza. Opțiunile de conectivitate includ un port HDMI și un hub USB. De asemenea, este acoperit de o garanție a unui an.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here