Economisiți 15% la Samsung 970 Evo Plus SSD în orice capacitate la Newegg

Samsung 970 Evo Plus 1TB NVMe M.2 unitate SSD a scăzut la 127 USD.49 dacă utilizați codul EMCEYSB59 la checkout. Acesta este un preț foarte mic. Aceeași unitate este de 150 USD la Amazon și nu a mai scăzut niciodată mai jos de 140 USD acolo înainte.

Ceea ce este și mai minunat este că acest cod funcționează pe fiecare capacitate disponibilă. oferă o unitate de 500 GB până la 80 USD.74 de la prețul normal de 95 USD sau obțineți versiunea de 2TB pentru doar 280 USD.49, ceea ce privește o scădere uriașă față de cei 330 de dolari pe care îl găsiți în mod normal. Alegerea depinde într-adevăr de bugetul dvs., deși cred că 1TB oferă cea mai bună combinație de spațiu de stocare și viteză, fără a deveni prea scump.

Samsung 970 Evo Plus 1TB NVMe M.2 SSD | 15% reducere

Utilizați codul EMCEYSB59. Folosește M.2 2280 factor de formă. Tehnologia NVMe oferă viteze de oraș/scriere de 3500 și 3300 MB/s. Clonează și transferă fișiere cu software-ul de management al Samsung. Thermal Guard dinamic protejează împotriva supraîncălzirii. Acoperit de o garanție limitată de 5 ani.

  • 127 USD.49 la Newegg

Sincer, dacă ai fost atent la dispozitivul de stocare în ultimii ani, probabil că știi deja că unități SSD sunt calea de a urma când vine vorba de viteze. Sunt mult mai rapid decât hard disk-urile. De asemenea, sunt mai fiabile și tind să fie mai durabile, deoarece nu au piese mobile. Desigur, chiar și între SSD-uri există unele diferențe mari. De exemplu, factorul de forma dintre unitățile SATA și M.2 unități. Acest lucru este deosebit de important pentru că M.2 unități pot avea protocolul NVMe, care crește vitezele de oraș și scrierea de două ori mai mult, dacă nu mai mult.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

970 Evo Plus are acel protocol NVMe și poate atinge viteze uimitoare de oraș și scriere până la 3.500 MB/s, respectiv 3.300 MB/s. Comparați asta cu o unitate SATA precum Samsung 870 Evo, care este încă o unitate excelentă, dar sunt viteze de citire/scriere de 560 și 530 MB/s. Desigur, este încă mai rapid decât un hard disk popular precum WD Red, care are viteze de citire/scriere de aproximativ 150 MB/s. 970 EVO Plus îi face pe toți de rușine.

Unitatea Samsung, SSD-ul nostru favorit din 2021, are și o mulțime de alte funcții. o bună performanță și vă puteți proteja datele. Obține clonări și transferuri de fișiere fără probleme software-ul Magician de la Samsung. Veți primi și actualizări automate de firmware. Protecția termică dinamică vă protejează și o monitorizează pentru modificarea unității temperaturii optime pentru a ajuta la minimizarea scăderilor de performanță.

Samsung acoperă SSD-ul cu o garanție bună fie pentru cinci ani, fie pentru primii 600 de terabytes scrisi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here