Satya Nadella pozează pentru cameră cu Surface Duo în mână

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Satya Nadella și-a arătat recent Surface Duo.
  • Nadella a fost capturată demonstrând Duo-ul pentru Brian Sozzi de la Yahoo Finance.
  • Surface Duo este de așteptat să se lanseze în cursul acestui an alături de fratele său PC, Surface Neo.

Încă avem câteva luni de pauză de la Microsoft Surface Duo să ajungă la rafturile magazinelor, dar suntem siguri că vom vedea mai multe mici tachineri ale viitorului telefon Android pliabil înainte de lansare. În weekend, nimeni altul decât CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a oferit încă o privire la Surface Duo în sălbăticie. În timpul unei conversații cu editorul general de Yahoo Finance, Brian Sozzi, Nadella și-a arătat Surface Duo și a fost surprins cu ajutor de cameră.

CEO-ul Microsoft @satyanadella scoate noua suprafață pliabilă și sunt fascinat. Al naibii de dispozitiv slick! Poza @YahooFinance.stare de nervozitate.com/OxWK3jAGLS

– Brian Sozzi (@BrianSozzi) 12 ianuarie 2020

Am văzut deja o mulțime de Surface Duo în timpul evenimentului Microsoft Surface din octombrie 2019, în timpul căruia a fost dezvăluit telefonul Android. Cu toate acestea, această nouă fotografie ne oferă o altă privire asupra cât de subțire este fiecare parte a dispozitivului. Mai mult decât atât, ar trebui să vă dea o idee despre cât de „de buzunar” va fi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Surface Duo este doar o parte a unei abordări în două direcții pe care Microsoft o va adopta cu dispozitivele cu ecran dublu la sfârșitul acestui an. Compania are, de asemenea, Surface Neo, un computer cu ecran dublu care va rula Windows 10X, setat să se lanseze în același timp. Ambele evită tehnologia de afișare pliabilă pe care am început să o vedem de la dispozitive precum Lenoxo ThinkPad X1 Fold, favorizând în schimb două afișaje discrete.

Surface Duo și Surface Neo sunt de așteptat să fie lansate în perioada sărbătorilor din 2020. Cu toate acestea, în cazul în care Microsoft întâmpină vreo problemă înainte de lansare, am putea întotdeauna să vedem că timpul de lansare este întârziat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here