Noile SmartThings Wifi, hub și senzori de la Samsung înțeleg lucruri și mai multe.

Noul Samsung SmartThings Wifi, Hub și Senzori.

Samsung a anunțat astăzi sau reînnoire a sistemului său de rețea mesh, care include noul sistem SmarThings Wifi, plus un nou hub SmartThings și senzori.

Sistemul SmartThings Wifi folosește inteligența lui Plume (în care Samsung a investit anterior) pentru a menține totul să vorbească unul cu celălalt cât mai repede posibil. Fiecare router Wifi acoperă 1.500 de metri pătrați. Este disponibil pentru astăzi la 119 USD un singur dispozitiv, iar un pachet de trei costă 279 USD și poate acoperi un spațiu de 4.500 de metri pătrați.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În plus, Samsung a anunțat un SmartThings Hub actualizat, împreună cu un nou senzor de scurgeri de apă, o priză inteligentă pentru senzor de mișcare și un senzor multifuncțional. Hub-ul gestionează atât protocoalele Z-Wave, cât și Zigbee și face Bluetooth 4.1. Și acum funcționează prin Wi-Fi, așa că poți lipi aproape oriunde.

SmartThings Hub costă 69 USD.99, senzorii costă între 19 USD.99 și 24 USD.99, butonul programabil este de 14 USD.99, iar priza inteligentă este de 39 USD.99.

Toate noi oferte sunt disponibile astăzi.

Wi-Fi mai inteligent, acasă mai inteligent: Samsung anunță noul sistem Wi-Fi SmartThings Mesh

Sistemul Wi-Fi inteligent oferă optimizare a rețelei bazată pe inteligență artificială cu un SmartThings Hub încorporat; SmartThing Hub și senzori reîmprospătați cu un design elegant și performanțe bune

RIDGEFIELD PARK, N.J. -- 13 august 2018 – Într-un efort de a elimina temuta zonă moartă Wi-Fi și de a preveni latența în flux, Samsung Electronics America, Inc. a anunțat astăzi noul sistem de rețea SmartThings Wifi mesh. Echipat cu tehnologia Wi-Fi mesh bazată pe inteligență artificială de la Plume și un SmartThings Hub încorporat, sistemul oferă întreagă rețea de casă optimizată inteligentă, cu valoarea adăugată a controlului complet inteligent al casei în fiecare cameră a cazului.

Wi-Fi fiabil și sigur este o nevoie fundamentală pentru consumatori de astăzi, iar utilizarea internetului nu se mai limitează la biroul de acasă sau la locația în care se află routerul. Pe măsură ce mai multe tehnologii conectate intră în casă, există o nevoie mai mare de o rețea stabilă care să poată susține eficient aceste dispozitive. Sistemul SmartThings Wifi nu numai că oferă această stabilitate, dar oferă și o acoperire rapidă și consistentă care acoperă întreaga casă.

„Pe măsură ce numărul de telefoane, tablete și alte dispozitive conectate pe care le folosim crește, Wi-Fi-ul acasă poate fi neregulat, lent și nefiabil”, a declarat SK Kim, director senior, IoT Product Marketing la Samsung Electronics America. „Cerem mai mult de la rețelele noastre de acasă. SmartThings Wifi este răspunsul la problemele legate de lățimea de bandă și zonele moarte, cu capacitatea de plasă pentru acoperirea colțului la colț plus SmartThings Hub încorporat pentru control complet al casei inteligente."

SmartThings Wifi dispune de optimizare Wi-Fi mesh bazată pe AI de la Plume. Platforma se adaptează la utilizarea internetului în casă și alocă inteligentă lățime de bandă, reduce interferențele și oferă o capacitate maximă Wi-Fi în toată casa, ținând cont pentru fiecare dispozitiv conectat și selectând banda și canalul de frecvență optime, astfel utilizatorii să poată obține. cea mai rapidă viteză posibilă. Tehnologia Plume poate optimiza o rețea de domiciliu pe mai multe dispozitive, astfel încât părțile care lucrează de pe laptopuri să poată descărca fișiere în timp ce copiii transmit în flux TV, iar jucătorii experimentează viteza și fiabilitatea chiar și atunci când alții sunt în rețea. Acum, Wi-Fi merge acolo unde este nevoie și nu invers. De asemenea, utilizatorii pot seta controale pentru a gestiona timpul petrecut pe ecran și pot configura date de conectare și parole speciale pentru oaspeți utilizate funcția Plume HomePass®.

„Integrarea tehnologiilor noastre adaptive Wi-Fi acasă și a unui set bogat de caracteristici pentru consumatori în ecosistemul mare și deschis al SmartThings cresc cu adevărat experiența casei inteligente”, a declarat Fahri Diner, co-fondator și CEO, Plume. "Samsung vă oferă nenumărate dispozitive pentru a consuma conținut și a vă conectat, iar Plume se asigură că rețeaua dvs. Wi-Fi oferă o experiență superioară utilizatorului tuturor acestor dispozitive."

SmartThings Wifi funcționează ca un SmartThings Hub pentru a servi drept „creierul” casei inteligente. Ecosistemul deschis SmartThings al Samsung facilitează automatizarea și gestionarea casei inteligente cu un singur hub și aplicația SmartThings. Compatibil cu sute de dispozitive și servicii terțe, SmartThings permite utilizatorilor să-și extindă casa inteligentă cu lumini, încuietori, camere, asistenți vocali, termostate și multe altele. SmartThings Wifi oferă o soluție 2-în-1 simplă și convenabilă, oferind automatizarea întregii case din cutie.

Pentru acoperirea colțului în colț, utilizatorii pot alege configurația Wi-Fi potrivită pentru a se potrivi nevoilor lor, de la o casă cu mai multe niveluri până la un apartament mic. Fiecare router SmartThings Wifi are o rază de acțiune de 1.500 de metri pătrați, pachetul de 3 acoperind 4.500 de metri pătrați, iar utilizatorii pot extinde acoperirea adăugând routere mesh suplimentare la configurație. Este ușor de configurat și gestionat de aplicația SmartThing compatibilă cu Android și iOS.

Pachetul de 3 SmartThings Wifi se vinde cu 279 USD.99 și un singur dispozitiv se vinde cu 119 USD.99. Este disponibil astăzi pe Samsung.com și la comercianții cu amănuntul din întreaga țară.

Samsung introduce noi și aveți SmartThings Hub, senzori și priză

Pe lângă SmartThings Wifi, Samsung oferă îmbunătățește performanța și conectivitatea SmartThings Hub, a senzorului de scurgeri de apă, a senzorului de mișcare, a senzorului multifuncțional și a premiului inteligent pentru a oferi consumatorilor mai multe opțiuni în configurarea casei inteligente. Noul SmartThings Hub, mai compact, a fost actualizat cu cele mai recente Zigbee, Z-wave și Bluetooth 4.1 protocoale de conectivitate. Acum, hub-ul se poate conecta fără fir la o rețea Wi-Fi, nemaifiind nevoie de un cablu Ethernet dedicat, astfel utilizatorii au flexibilitatea de a-l plasa oriunde în casa lor.

Senzorul de mișcare SmartThings este reproectat suplimentar cu un suport magnetic cu bilă, astfel consumatorii să poată ajusta unghiul de înclinare pentru o gamă mai largă de vizualizare pentru a detecta mișcarea și a declanșa evenimente automate. Samsung introduce, de asemenea, noul Buton SmartThings cu declanșatoare programabile care controlează manual rutinele din casă - cum ar fi setarea Modului Film - fără a fi nevoie să accesați aplicația SmartThings. Butonul SmartThings, ca și restul liniei de senzori SmartThings, monitorizează temperatura într-o zonă a casei, cum ar fi subsolul sau camera bebelușului, și semnalează termostatul inteligent să se ajusteze automat.

Noul SmartThings Hub (69 USD.99), senzori (19 USD.99 - 24 USD.99), Buton (14 USD.99) și Smart Outlet (34 USD.99) sunt acum disponibile pe Samsung.com și la comercianții cu amănuntul din întreaga țară.

Pentru mai multe informații despre Samsung Smart Home, vizitați www.Samsung.com/us/smart-home.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here