Noile monitoare Samsung S6, S7, S8 acceptă peste 1 miliard de culori și HDR10

Sursa: Samsung

Ce trebuie sa stii

  • Samsung a anunțat 12 monitoare în gamele sale S6, S7 și S8.
  • Toate monitoarele acceptă tehnologia HDR10 și au unghiuri de vizualizare de 178 de grad.
  • Monitoarele sunt toate certificate Intelligent Eye Care de TÜV Rheinland.

Samsung a anunțat 12 monitoare noi din liniile sale S6, S7 și S8. Toate monitoarele acceptă HDR10 și arată mai mult de 1 miliard de culori. Toate au, de asemenea, un unghi larg de vizualizare de 178 de grade și sunt certificate Intelligent Eye Care de TÜV Rheinland. Monitoarele au fiecare specificații impresionante care le-ar putea câștiga un loc pe lista noastră de cele mai bune monitoare de computer.

Pentru a ajuta la protejarea ochilor oamenilor, monitoarele folosesc tehnologia de îngrijire a ochilor Adaptive Picture. Aceasta ajustează automat luminozitatea și temperatura de culoare a vizualizajelor în funcție de condițiile camerei. Monitoarele au, de asemenea, un mod de economisire a ochilor care reduce emisiile de lumină albastră și suport Flicker-Free pentru a reduce oboseala ochilor.

S8 este modelul emblematic al acestor noi monitoare. Are o rezoluție UHD și este disponibil fie în modele de 27 de inchi, fie de 32 de inchi. Poate peste 1 miliard de culori și oferă 99% sRGB.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

S8 are mai multe tipuri de conexiuni rapide. În ceea ce privește datele, acceptă transmisia de date de 10 Gbps printr-un port USB-C. În ceea ce privește puterea, acceptă încărcare până la 90 W.

Sursa: Samsung

S7 are, de asemenea, o rezoluție UHD și este disponibil în modele de 27 sau 32 de inchi. Împărtășește mai multe caracteristici cu fratele său emblematic. S7 acceptă HDR10, arată peste 1 miliard de culori și primește 99% sRGB. Spre deosebire de S8, S7 nu acceptă pivotarea și rotirea. Suportă doar înclinare. De asemenea, oferă mai puțin în ceea ce privește conectivitate.

S6 este disponibil în modele de 24 inchi, 27 inchi, 32 inchi și 34 inchi. Are o rezoluție de 2.560 x 1.440 și acceptă funcționalitatea imagine cu imagine și imagine în imagine. Monitoarele S6 acceptă conectarea în lanț, precum și conectivitate prin cablu LAN.

S6 de 34 de inchi are o curbură de 1000R și un raport de aspect de 21:9. Monitoarele S6 acceptă rotirea, înclinarea și rotația.

Noile monitoare S6, S7 și S8 vor fi disponibile deschis cu luna aprilie. S8 de 27 inchi va costa 430 USD, în timp ce gama S7 începe de la 360 USD pentru modelul de 27 inchi. Gama S6 începe de la 270 USD.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here