Colosalul SSD 870 QVO de 8TB de la Samsung este acum disponibil pentru comandă

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • 870 QVO este SSD-ul QLC de a doua generație al Samsung.
  • Versiunile de 1TB, 2TB și 4TB au fost scoase la vânzare în iunie.
  • Se mândrește cu performanțe puternice, o garanție solidă și un rating excelent de durabilitate.

Deși nu este 100% clar când acest SSD monstruos a fost de fapt la comandă, dar partea importantă este că acum este disponibil pentru comandă. Samsung 870 QVO a fost lansat în iunie, deși fără ca gama să depășească modelul de 8TB. Acesta este acum disponibil la comandă pentru disponibilitatea aproape imediată.

În Marea Britanie este posibil să obțineți unul de la Amazon imediat, în timp ce în SUA.S. același comerciant cu amănuntul va avea stoc de livrat din 7 octombrie. Totuși, acesta nu este neapărat SSD-ul pentru tine, deoarece costă 900 USD. Dar este încă devreme și abia începem să vedem că SSD-urile pentru consumatori vin pe piață cu o capacitate atât de mare. În cele din urmă, ca și în cazul tuturor lucrurilor noi strălucitoare, prețurile vor începe să scadă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acesta este cu siguranță un SSD bun pentru a construi spațiu de stocare în masă, cu toate acestea, indiferent de capacitatea de a-ți îngriji o utilizare, așa cum s-a menționat în recenzia noastră.

„Dacă, totuși, poți face upgrade de stocare în masă de la HDD la SSD, atunci este o alegere foarte bună. De asemenea, dacă construiți o nouă construcție sau pur și simplu căutați SSD-uri de bună calitate cu capacitatea masivă. Pentru unități de stocare în masă, 870 QVO oferă o valoare excelentă."

Și, în timp ce model de 8TB, este puțin probabil să obțină reduceri semnificative de preț în curând, amintiți-vă că Amazon Prime Day este chiar după colț, astfel capacități mai mici ar putea vedea niște reduceri decente.

Mase de depozitare

Samsung 870 QVO

Cea mai recentă versiune a Samsung este gata pentru a trece definitiv de la HDD-uri

870 QVO este un excelent SSD de stocare în masă și, în timp ce mai mari capacități vor costa un ban, în încheierea drumului către înlocuirea HDD-urilor.

  • De la 110 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here