SSD-ul Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe a scăzut la un nou minim de 180 USD,

Astăzi este ziua pentru a vă actualiza unitatea SSD, mai ales dacă nu utilizați un M.2 unitate NVMe încă. Gama Samsung 970 EVO Plus este la vânzare chiar acum, iar versiunea de 1 TB a ajuns la cel mai mic preț de până acum, la 179 USD.99. Versiunea de 2TB are aproape100 de dolari mai puțin de la ceea ce avea în luna mai și a scăzut la un nou minim la 349 de dolari.99. 9 chiar și versiunea de 500 GB pentru 9 USD.99, de asemenea, un nou minim. Vedem aceste prețuri și la mai mulți retaileri, inclusiv Newegg și Best Buy (deși 1TB la Best Buy este cu 10 USD mai scump).

Rapid și accesibil

Samsung 970 EVO Plus 1TB M.2 unitati SSD NVMe

Folosește M.2 2280 factor de formă. Tehnologia NVMe oferă viteze de oraș/scriere de 3500 și 3300 MB/s. Clonează și transferă fișiere cu software-ul de management al Samsung. Thermal Guard dinamic protejează împotriva supraîncălzirii. Acoperit de o garanție limitată de 5 ani.

179 USD.99 200 USD.00 reducere de 20 USD

  • Vezi pe Amazon

Știți deja că unități SSD sunt calea de urmat când vine vorba de viteze mult mai rapid decât hard disk-urile. De asemenea, sunt, în general, mai fiabile, deoarece nu au piese mobile. Cu toate acestea, ar trebui să știți și că există o mare diferență între diferitele tipuri de SSD-uri. Mai ales când vorbim despre M.2 față de factorii de formă SATA deoarece M.2 SSD-uri pot (și nu au întotdeauna) protocolul NVMe, care poate crește viteza de citire și scrierea a SSD-ului. de două ori sau mai mult.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

970 Evo Plus, de exemplu, are o performanță de oraș și scriere secvențială până la 3.500 MB/s și, respectiv, 3.300 MB/s. Comparați asta cu o unitate SATA precum Samsung 860 EVO, care are viteze de citire/scriere de 550 și 520 MB/s. Și asta este încă mai rapid decât un hard disk popular precum WD Red, care are viteze de citire/scriere de aproximativ 150 MB/s. Totuși, 970 EVO Plus îi face pe toți de rușine.

970 EVO Plus sunt și o mulțime de alte caracteristici. o bună performanță și vă puteți proteja datele. Obține clonări și transferuri de fișiere fără probleme software-ul Magician de la Samsung. Veți primi și actualizări automate de firmware. Protecția termică dinamică vă protejează și o monitorizează pentru modificarea unității temperaturii optime pentru a ajuta la minimizarea scăderilor de performanță.

Samsung acoperă SSD-ul cu o garanție bună fie pentru cinci ani, fie pentru primii 600 de terabytes scrisi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here