Televizorul inteligent 4K HDR de 55 de inchi de la Samsung a scăzut la 571 USD la BuyDig

Televizorul Samsung RU8000 55-inch 4K HDR este redus la 571 USD.34 la BuyDig. Trebuie să adăugați în coș și să treceți până la finalizarea comenzii pentru a vedea prețul final, dar chiar înainte de a plăti ar trebui să vedeți reducerea aplicată. Fără reducere, televizorul este de 700 USD și puteți găsi la acel preț la majoritatea comercianților, inclusiv Best Buy. Acest televizor a scăzut odată până la 500 USD, dar acesta a fost o ofertă exclusivă pentru membrii Costco și a expirat de atunci. This ofertă nu este exclusivă și este deschisă oricui.

Super scăzut

Samsung RU8000 Smart TV 4K de 55 inchi

Prețul apare doar la ultima pagină a comenzii. Are Wi-Fi și Ethernet încorporate cu Bixby, Google Assistant și Amazon Alexa pentru control vocal. Suportă HDR10, HDR10+ și HLG pentru conținut HDR. Are tehnologie Motion Rate 240 și AMD FreeSync pentru jocuri.

571 USD.34 700 USD.00 129 USD reducere

  • Vezi la BuyDig

RU8000 este un televizor model 2019. A fost înlocuit cu gama Samsung TU8000. Chiar dacă TU8000 de 55 de inci este mai ieftin, nici nu este la fel de bun. RU8000 are o gamă de culori mult mai largă, luminozitate mai bună și mai multe caracteristici în general. Și este doar puțin mai scump cu oferta de astăzi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Televizorul RU8000 folosește un procesor 4K UHD care este suficient de puternic pentru a construi întregul conținut. Urmărește fiecare emisiune TV și film în 4K. De asemenea, sunt HLG și HDR10+, astfel încât să poată vizualiza conținutul HDR nuanțe de culoare care oferă mai multe detalii decât orice alt HDTV de bază. Auto Depth Enhancer creează, de asemenea, diferite niveluri de const pe ecran, astfel încât lucrurile importante să iasă în evidență și să vă atragă.

Platforma inteligentă a televizorului vă oferă acces la Bixby, care este o modalitate de încorporare a unui control al televizorului cu vocea dvs. De asemenea, puteți transmite în flux emisiuni, filme și jocuri cu acces la toate platformele preferate de streaming folosind aplicații Wi-Fi și unele integrate. Conectați-vă la ecosistemul de casă inteligentă existentă pentru control vocal folosind Amazon Alexa sau Google Assistant.

Alte specificații includ o rata de mișcare de 240 pentru a ajuta la acele momente de acțiune rapidă cu octan mare și două difuzoare avansate de 10 W. Veți primi, de asemenea, patru porturi HDMI pentru conectarea la home theater sau la alte periferie. Folosiți și cele două porturi USB. Cipul V vă permite să blocați conținutul pe baza evaluărilor programelor și să verificați evaluările pentru programele cu care nu sunteți familiarizat, ceea ce este grozav pentru părinții cu copii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here