Samsung dezvăluie tablete ATIV Q de înaltă rezoluție și ATIV Tab 3 ultra ușoare cu Windows 8

Astăzi, la Londra, Samsung a dezvălui două noi tablete Windows 8, pentru a depăși și mai mult limitele sistemului de operare desktop și tabletă Microsoft.

Ambele tablete aduc câteva funcții noi, inclusiv capacitatea unei reguli aplicații Android pe ATIV Q și cu ATIV Tab 3, utilizatorii obțin un ultra-subțire (8.2 mm) și tabletă super ușoară (550 g) care rulează complet Windows 8. Ambele dispozitive acceptă, de asemenea, tehnologia unică S-Pen de la Samsung, oferind un mijloc alternativ de introducere a datelor.

ATIV Q aduce, de asemenea, o premieră pentru tablete: cea mai înaltă rezoluție cu un QHD+ uimitor (3200x1800) pe un 13.Afișaj de 3”, aducând PPI-ul la un 275PPI uimitor. Asta pe lângă procesorul Core i5, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare la bord.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Citiți mai departe pentru specificațiile complete și comunicatul de presă

și rămâi la curent cu videoclipurile pe care le avem cu noi dispozitive!

Samsung întărește afacerea cu tablete și demonstrează angajamentul față de alegerea cumpărătorilor cu noi tablete inovatoare ATIV

Noile ATIV Q convertibile și ATIV Tab 3, cea mai sub tabletă Windows din lume, oferă versatilitate și productivitate maxime în deplasare

LONDRA, U.K. – 20 iunie 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în mediile digitale și tehnologii de convergență, a dezvăluit astăzi două noi tablete, oferind consumatorilor mai multe modalități ca niciodată de a crea, consuma și partaja conținut și estompând grani industriei. Cele două noi tablete cu Windows 8, ATIV Q și ATIV Tab 3, include câteva funcții noi inovatoare care le deosebesc de alte tablete mobile, inclusiv factori de formă incredibil de versatilitate și corpuri extreme de subțiri și ușoare. Ambele sunt alimentate de Windows 8 și aduc pe piață mai multe caracteristici unice, inclusiv cea mai subțire tabletă din lume și o tabletă convertibilă cu capacitatea unei reguli aplicații Android.

„Viețile ocupate necesită comoditate, iar natura convertibilă a acestor tablete oferă versatilitatea, mobilitatea și adaptabilitatea pe care consumatorii ar trebui să aștepți astăzi de la computerele personale”, a declarat DJ Lee, președinte și șef al biroului de vânzări și marketing, divizia de comunicații mobile și IT, Samsung Electronics. „Aceste tablete sunt rezultatul inovației centrate pe oameni și au fost concepute pentru a oferi consumatorilor flexibilitate de a-și gestiona viața digitală în condițiile lor, indiferent dacă sunt la birou, acasă sau în deplasare.”

ATIV Q

Samsung lansează ATIV Q – un dispozitiv cu adevărat convertibil, cu capacitatea de a schimba modurile și puterea de a vă bucura atât de Windows, cât și de Android. Născut din familia de tabletă, ATIV Q permite utilizatorilor mai multă flexibilitate decât oricând pentru a adapta dispozitivul la orice situație, postură sau mediu. Construit ținând cont de stilul de viață în evoluția consumatorilor de astăzi și utilizabil ca notebook sau tabletă, aceasta îndeplinește promisiunea ATIV de a face munca mai fluidă și viața mai convenabilă.

  • Bucurați-vă de aplicații Android pe Windows: Adresându-se dorinței consumatorilor de a accesa aplicațiile Android pe un computer bazat pe Windows, ATIV Q permite utilizatorilor să experimenteze atât Windows 8, cât și Android (Jellybean 4).2.2) pe dispozitiv. Utilizatorii nu numai că vor avea acces la aplicațiile Android prin Google Play, dar vor putea, de asemenea, să transfere fișiere pentru a partaja foldere și fișiere de la Windows 8 la Android, îmbinând cu adevărate experiențe mobile și PC.
  • Versatilitate pentru a se potrivi oricărui mediu sau nevoi: ATIV Q are un design inovator de balamale care permite utilizatorilor să transforme tableta în patru moduri funcționale. Așezați ecranul plat peste tastatură pentru modul tabletă. Ridicați afișajul în poziție verticală pentru a tasta exact ca un laptop. Plutiți și reglați afișajul la un unghi de vizualizare confortabil. Sau întoarceți-l pentru a-și plasa în modul stand pentru a viziona filmul cu ușurință. Designul patru în unu al ATIV Q se ajustează cu ușurință pentru a oferi utilizatorilor toate opțiunile de care au nevoie într-un singur dispozitiv. ATIV Q este, de asemenea, extrem de subțire și ușor pentru o portabilitate optimă. La 1.29 kg și doar 13.9 mm, este ușor de luat oriunde mergi.
  • Ultima experiență de vizionare: ATIV Q introduce ecranul QHD+ (3200x1800) cu cea mai înaltă rezoluție din lume. Tableta este 13.Ecranul tactil de 3 inchi oferă 2.Densitate de pixeli de 8 ori mai mare (275ppi) decât ecranele full HD pentru vizualizarea celor mai fine detalii. ATIV Q este, de asemenea, conceput pentru a oferi o experiență de vizionare optimizată, indiferent de locație și luminozitate ridicată în medii exterioare.

Fila 3 ATIV

O tabletă cu puterea unui PC, ATIV Tab 3 face ca computerul personal să fie mai mobil ca niciodată. Tableta este cea mai subțire tabletă Windows 8 din lume – la fel de subțire ca smartphone-urile populare – și împărtășește designul premium la seriei GALAXY. Este, de asemenea, ideal atât pentru creativitate, cât și pentru productivitate, cu funcționalitate stabilită S Pen, inclusiv afișaj de nivel înalt pentru creion și compatibilitate S Pen cu MS Office.

  • Mobilitate supremă: ATIV Tab 3 este dispozitivul perfect pentru utilizatorii aflati in mișcare. Cadrul este incredibil de subțire și ușor la doar 8.2 milimetri grosime și 550 g în greutate, făcându-l un dispozitiv de însoțire perfect pentru călătorii, precum și pentru transportul între serviciu și acasă. ATIV Tab 3 oferă, de asemenea, până la 10 ore de viață a bateriei, eliminând nevoia de a transporta un încărcător lung pentru extinderea lor pe distanțe.

Experiență completă Windows pentru lucru și joacă: ATIV Tab 3 rulează Windows 8 cu capacitatea de a rula aplicații și programe Windows, și vine preîncărcat cu Office™ Home & Student pentru cea mai bună experiență, fie acasă, la serviciu sau în deplasare.

Atât ATIV Q, cât și ATIV Tab 3 permit, de asemenea, o productivitate superioară cu funcționalitatea S Pen, permițând utilizatorilor să facă cu ușurință actualizări scrise pentru creație și lucru.

SideSync este disponibil pentru ATIV Q și ATIV Tab 3, permițând utilizatorilor să treacă de la lucrul pe computer la un smartphone Samsung bazat pe Android cu simplitate și ușurință. Cu SideSync, computerul utilizatorului și dispozitivul mobil devin una. Pur și simplu utilizați tastatura PC-ului pentru a răspunde la un text de pe un telefon mobil; vizualizați hărți pe un ecran mai mare, afișați fotografii și videoclipuri pe ambele dispozitive pentru a face editarea fișierelor și mai ușoară; sau utilizați un computer ATIV pentru a face backup și a încărca dispozitivele mobile. Cu SideSync, utilizatorii se bucură de mai multă productivitate, cu mai puține întreruperi ale serviciului și din viața de zi cu zi.

Comoditatea înseamnă economisirea timpului și găsirea unor modalități mai ușoare de a realiza lucruri, iar tabletele Samsung ATIV le permit utilizatorilor să facă exact asta. Făcând experiența personală de calcul mai versatil, Samsung continuă să facă munca mai fluidă și viața mai convenabilă.

Pentru mai multe informații despre întreaga familie ATIV PC, vă rugăm să vizitați www.Samsung.com sau www.samsungmobileuspress.com. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here