Aplicația Samsung Reminder se sincronizează acum cu Microsoft To Do, Outlook și Microsoft Teams

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft To Do se poate sincroniza acum cu aplicația Samsung Reminder.
  • Mementourile se sincronizează și cu alte servicii Microsoft, cum ar fi Outlook pe web.
  • Mementourile se sincronizează în direcții, astfel încât să poată bifa articole în oricare dintre aplicații și să fiți la curent.

Microsoft și Samsung continuă să se apropie și să integreze împreună. Acum, puteți sincroniza articole din aplicația Samsung Reminder cu Microsoft To Do. Elementele se sincronizează în ambele direcții, ceea ce înseamnă că poți bifa de pe telefon, computer sau alte dispozitive în timp ce totul rămâne la zi. Pe lângă sincronizarea cu Microsoft To Do, articolele se pot sincroniza cu alte servicii Microsoft, cum ar fi Outlook pe web și Microsoft Teams.

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

La prima vedere, ar putea părea ciudat să setați amintiri prin propriile aplicații Samsung și apoi să le sincronizați cu Microsoft To Do. La urma urmei, Microsoft To Do este disponibil pe Android. Dar Samsung facilitează setarea mementourilor pe telefoanele sale. De exemplu, când primiți un mesaj text, puteți atinge o comandă rapidă pentru a vă reaminți să răspundeți mai târziu. În mod similar, dacă primiți un apel telefonic, dar nu puteți să preluați imediat, puteți atinge ecranul de câteva ori pentru a seta un amintire pentru a apela o persoană mai târziu. Aceste integrări sunt mai rapide decât deschiderea unei aplicații precum Microsoft To Do.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sincronizarea mementourilor Samsung cu Microsoft To Do vă permiteți să vizualizați cu ușurință pe computer și pe alte dispozitive.

Microsoft împărtășește pașii pentru a configura sincronizarea într-o postare a comunității tehnologice (reformatată cu pași separați):

  1. Deschide Aplicația Samsung Memento.
  2. DeschisSetări.
  3. Selectați Sincronizare cu Microsoft To Do.
  4. Loghează-te cu contul dvs. Microsoft.
  5. Accept cererea de permisiune.

De asemenea, trebuie să setați Microsoft To Do ca lista implicită. După ce faceți acest lucru, mementourile din afara aplicației.

Sincronizarea Samsung Reminder cu Microsoft To Do este acceptată pe toate dispozitivele Galaxy care rulează Android 10 sau versiunea ulterioară.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here