Notele și memoriile Samsung se vor sincroniza imediat cu Microsoft To Do și OneNote

Sursa: Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • Samsung și Microsoft au anunțat astăzi că telefoanele Samsung sunt din ce în ce mai integrate cu Microsoft 365.
  • În curând, amintiri și note dvs. Samsung vor putea fi sincronizate cu ușurință cu To Do și OneNote.
  • Caracteristicile au fost anunțate la Galaxy Unpacked, unde Samsung a introdus noile Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra.

Samsung și Microsoft au avut un parteneriat în creștere în ultimii doi ani, rezultând o serie de integrări speciale între Windows și telefoane Samsung. La lansarea noilor Note 20 și Note 20 Ultra de la Samsung, cele două companii au anunțat mai multe extinderi ale acestor colaborări, dintre care una este integrată mai strânsă între aplicațiile Samsung și Microsoft 365. Mai exact, Microsoft To Do și OneNote se aleg cu Samsung Notes și Mementouri.

După cum este detaliat pe scenă și într-o postare de blog Microsoft, Notele și amintirile se pot sincroniza acum cu ușurință cu To Do și OneNote. Scopul este a face mai ușor să reluați de unde ați rămas pe telefonul dvs. de pe computer. De la Microsoft:

În curând, note de la Samsung Notes se pot sincroniza automat cu feedul dvs. OneNote în Outlook pe web sau OneNote vă puteți imagina. Vă puteți nota rapid dintr-o întâlnire sau dintr-o listă de cumpărături cu S Pen pe Galaxy Note20 și aveți acces instantaneu la conținutul din aplicațiile dvs. de productivitate precum Outlook și OneNote.

Sursa: Microsoft

În ceea ce privește To Do, amintim Samsung se vor sincroniza automat cu Microsoft To Do, Outlook și Microsoft Teams. Le puteți vedea și edita în fiecare dintre aceste servicii, iar acestea vor rămâne sincronizate cu telefonul dvs. De exemplu, dacă refuzați un apel telefonic și creați un memento pentru a apela persoana respectivă înapoi, veți vedea acel memento să apară în Afaceri cu opțiunea de a deschide apelul.

Nu se știe când vor fi lansate aceste funcții, dar se presupune că vor fi disponibil inițial cu noi Samsung Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra.

De remarcat

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Nota care face totul

Galaxy Note de la Samsung este întotdeauna un telefon interesant de așteptat, iar în acest an, avem Galaxy Note 20 Ultra. Acesta este un telefon care are tot ce ți-ai putea dori într-un flagship 2020 - cum ar fi un procesor Snapdragon 865+, afișaj de 120 Hz, camere puternice și multe altele. Nu este un telefon ieftin în niciun caz, dar cu siguranță obțineți ceea ce plătiți.

  • De la 1300 USD la Samsung

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here