Samsung Magician este actualizat la 6.1, sfârșitul suportului pentru versiunile mai vechi

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Toți utilizatorii Samsung Magician sunt sfătuiți să actualizeze la versiunea 6.1.
  • Versiunile mai vechi vor înceta să fie acceptate la sfârșitul lunii mai.
  • Samsung Magician este o aplicație însoțitoare pentru SSD-urile companiei, care îi ajută pe utilizatori să obțină tot ce este mai bun de la produsele lor.

Dacă utilizați un SSD Samsung pe computer, atunci aplicația însoțitoare, Samsung Magician, merită să aveți. Există o grămadă de funcții utile pentru a vă optimiza unitățile, iar acum, Samsung lansează o actualizare importantă. Versiunea 6.1 este disponibil acum și utilizatorii sunt sfătuiți să facă upgrade, deoarece toate suporturile pentru versiunile mai vechi se vor încheia până pe 30 mai.

Nu sunt menționate imediat funcții noi, dar când vine vorba de stocarea în computer, utilizarea unei versiuni neacceptate de Magician este probabil o idee proastă. Utilizatori actuali pe 5.1 și versiunile superioare vor primi o notificare în aplicație pentru a face upgrade sau, se pare, vor primi o actualizare automată așa cum am făcut-o.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă nu sunteți pe versiunea 5.1 sau mai sus, atunci va trebui să descărcați din nou aplicația de la Samsung și să faceți o nouă instalare.

Pe lângă faptul că se asigură că aveți cel mai recent firmware pe unitățile dvs., Samsung Magician poate activa Modul Rapid, strângând puțin mai multă performanță, rulați benchmark-uri, diagnosticare, verifica starea generală a unității și multe altele. Este o aplicație mică și îngrijită și cu siguranță merită descărcată.

SSD minunat

Samsung 970 EVO Plus

Cel mai bun SSD Samsung pe care îl puteți obține

Dacă aveți nevoie de un SSD super rapid și computerul dvs. poate accepta această unitate, atunci este una dintre cele mai bune pe care le puteți cumpăra în prezent.

  • De la 83 USD la Newegg

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here