Samsung întrerupe aplicația de streaming de jocuri de la computer la telefon PlayGalaxy Link,

Sursa: Android Central

Ce trebuie sa stii

  • Serviciul PlayGalaxy Link pentru smartphone-urile Samsung va fi întrerupt oficial pe 27 martie 2020.
  • Clienții pot continua să folosească serviciul Parsec Gaming pe dispozitivele acceptate.
  • Samsung schimbă atenția către „produse noi”, probabil sub forma parteneriatului xCloud anunțat recent cu Microsoft.

A trecut doar peste jumătate de an de când Samsung a lansat versiunea beta pentru aplicarea de streaming de jocuri PlayGalaxy Link de la PC la telefon, dar Samsung aruncă prosopul din cauza „modificărilor interne ale politicii”. Gamasutra a descoperit anunțul pe site-ul PlayGalaxy, care a fost postat inițial pe 27 februarie. Oamenii care au folosit aplicația PlayGalaxy Link, o extensie a serviciului de streaming Parsec Gaming, nu vor mai putea folosi PlayGalaxy Link pe smartphone-ul lor Samsung după 27 martie 2020.

PlayGalaxy Link a fost o implementare unică a serviciilor de streaming moderne care le-a permis utilizatorilor să joace jocuri din biblioteca lor Steam deja stabilă prin aplicația PlayGalaxy Link pe smartphone-ul Samsung acceptă. Deși nu este clar care sunt motivele specifice pentru întreruperea PlayGalaxy, nu este puțin probabil ca Samsung să se confrunte cu presiuni din partea dezvoltatorilor și/sau editorilor, la fel cum a făcut-o serviciul NVIDIA GeForce Now. Într-o scurtă notă lăsată pe site-ul PlayGxy, Samsung a spus călă concentrează eforturile asupra produselor viitoare.

lucrul va permite organizației noastre de acest lucru să se concentreze mai eficient resursele și să adauge valoare la următoarea lansare a noului produs. Echipa PlayGalaxy Link

Fără îndoială, viitorul produs nou despre care vorbesc se învârte în jurul anunțului recent de integrare Project xCloud de la Samsung pentru telefoane Samsung, unde proprietarii de smartphone-uri Samsung pot folosi telefoanele pentru a transmite jocuri prin serviciul xCloud de la Microsoft. În timp ce Samsung oferă în mod obișnuit mai multe opțiuni și setări pentru utilizatorii de telefoane de vânzare, acceptarea a două servicii de streaming în cloud ar putea să se fi dovedit a fi o aventură prea costisitoare pentru ideea în curs de dezvoltare. Serviciile de jocuri în cloud au înregistrat o creștere uriașă a jucătorilor în ultimul timp și probabil că vor continua să crească în popularitate pe măsură ce prețurile și opțiunile se îmbunătățesc.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here