Samsung oferă Windows 11 tratament One UI 4

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Samsung reîmprospătează aplicațiile de bază Galaxy pentru laptopurile sale Galaxy.
  • Linia Samsung Galaxy Book va vedea Windows 11 să primească o reîmprospătare One UI 4, astfel încât dispozitivul dvs. mobil Samsung și laptopul să se simtă mai interconectate.
  • Producătorul Galaxy Book a postat un videoclip care arată la ce se poate aștepta utilizatorii interesați de experiența modificată a aplicației Samsung Windows 11.

Actualizare 27 octombrie 2021 la 16:20 ET: Acest articol a fost actualizat pentru a clarifica domeniul limitat la One UI 4 pe Windows 11.

Posesori de Galaxy Book, pregătiți-vă pentru o nouă rotire pe Windows 11. Deși nu este o reproiectare drastică care va zgudui chiar bazele experienței Windows 11, Samsung injectează puțină aromă One UI 4 în aplicațiile laptopurilor sale care operează pe cel mai recent sistem de operare de la Microsoft. Compania a postat un videoclip care arată la ce vă puteți aștepta la modificare:

Scopul este de a reduce decalajul dintre experiențele mobile și cele dedicate PC-ului, astfel încât vibe-ul general să fie mai coeziv. Thisștire vine într-un moment în care Samsung a fost ocupat să anunțe cele mai recente iterații ale cărților sale Galaxy, în cazul în care să dornic să faci cumpărături de sărbători cu tematică Galaxy.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru aceia dintre voi care văd modificarea aplicației One UI 4 ca un mijloc de a se îndrepta spre un Windows 11 care se potrivește preferințelor dvs., nu credeți că trebuie să vă grăbiți să cumpărați un Galaxy Book pentru a face cel mai recent sistem de operare Microsoft și aplicațiile asociate arată puțin diferite. Există o mulțime de produse care vă vor să lustruiți W11 până când sunteți mulțumit de aspectul său. Luați, de exemplu, Start11, care vă va permite să ajustați meniul Start din Windows 11 până când nu îl mai urâți.

Dacă vă place estetica mobilă și ca Windows 11 să fie puțin mai aproape de aceasta, bucurați-vă de modificările One UI 4. Atâta timp cât ești cu un laptop Samsung Galaxy.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here