Samsung Galaxy XCover Pro include butonul Microsoft Teams Walkie Talkie

Sursa: Samsung

Ce trebuie sa stii

  • Samsung a dezvăluit Samsung Galaxy XCover Pro, nu și-a făcut smartphone robust de 499 USD, cu o baterie detașabilă și taste duble programabile.
  • Microsoft a încheiat un parteneriat cu Samsung, aducând push-to-talk nativ prin funcția Walkie Talkie pentru echipele Microsoft.
  • Microsoft a anunțat săptămâna trecută suportul Walkie Talkie pentru Microsoft Teams ca o viitoare.

Samsung a dezvăluit Samsung Galaxy XCover Pro, un nou smartphone robust de 499 USD, cu hardware de gamă medie și bateria detașabilă deseori trecută cu vederea. Vizând sectorul întreprinderilor, dispozitivul obține un exterior elegant, dar rezistent la uzură, pregătit pentru retail, producție și alte roluri în domeniu.

Accentul Galaxy XCover Pro se află pe durabilitate, îmbrățișând un 6 robust.Design de 3 inchi, certificat pentru rezistență la apă și praf IP68 și capabil să reziste la căderi până la 1.5 metri. Bateria de 4.050 mAh oferă, de asemenea, o rezervă considerabilă pentru utilizare pe toate zilele, printre puține baterii pentru smartphone-uri care pot schimba la cald din mers.

Sursa: Windows Central

Galaxy XCover Pro este însoțit de diverse funcții destinate întreprinderilor, inclusiv soluția de punctul de vânzare Samsung și platforma de securitate Samsung Knox. Dispozitivul este, de asemenea, căptușit cu două taste programabile, Redmond fiind în parteneriat cu Samsung pentru a integra Microsoft Teams la lansare. Aceasta oferă o soluție simplificată de apăsare și vorbire, folosită funcția Walkie Talkie recent dezvăluită.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Microsoft Samsung au o istorie de a reuni cele mai bune hardware și software pentru a ajuta la rezolvarea provocărilor mai profunde și noștri”, a declarat CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, alături de anunțul Samsung Galaxy XCover Pro. „Combinația puternică dintre Microsoft Teams și noul Galaxy XCover Pro se bazează pe acest parteneriat și va oferi lucrătorilor de pretutindeni tehnologia de care au nevoie pentru a fi mai colaborativi, mai productivi și mai siguri."

Samsung Galaxy XCover Pro ajunge în SUA.S. în prima jumătate a anului 2020, la prețul de 499 USD.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here