Samsung Galaxy S8 'Microsoft Edition:' Tot ce trebuie să știți

Este mai exact "Microsoft Edition" a Samsung Galaxy S8 (GS8)? Cum este față de versiunea obișnuită? Și de ce vreau să cumperi un telefon Android de la Microsoft? Continuați să citiți pentru a răspunde la aceste întrebări și multe altele.

La scurt timp după anunțul oficial al Samsung GS8, Microsoft a spus în liniște (și oarecum curios) că va vinde sau versiunea a noului smartphone-ul de vârf al Samsung în U.S. revista cu amănuntul. Telefonul, GS8 "Microsoft Edition" a luat imediat titlurile online, iar după ce am publicat o scurtă știre pe dispozitiv, cititorii Windows Central au sunat rapid un colectiv, "Ce ... ?"

Actualizat 30 noiembrie 2017: Tocmai am auzit de la Samsung, iar compania ne-a spus că se pare că nu există nici un Galaxy S8 „Microsoft Edition”. Toate informațiile despre această postare sunt încă exacte, cu excepția numărului „Microsoft Edition”, potrivit Samsung.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft încă nu a făcut un anunț oficial sau nu a emis un comunicat de presă pentru GS8 Microsoft Edition. Așa că rămâne o serie de întrebări ... sau cel puțin, au făcut-o. Citiți mai departe pentru tot ce trebuie să știți despre GS8 Microsoft Edition

Ce trebuie să știi utilizatorii de Windows despre Samsung Galaxy S8

Ce dracu este Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition?

GS8 Microsoft Edition este exact aceeași cu GS8 obișnuit pe care l-ați cumpărat de la un operator de telefonie mobilă sau de la un alt comerț cu amănuntul, cu câteva diferențe foarte minore. Ediția Microsoft este disponibilă direct (și numai) în magazinele fizice Microsoft din SUA.S. De asemenea, reprezentanții Microsoft din magazinele care vând dispozitivul îi vor ajuta pe noii proprietari să instaleze o varietate mai mare de aplicații Microsoft Android pe dispozitive înainte de a pleca efectiv cu noi telefoane.

Există ceva diferit la GS8 Microsoft Edition, în afară de aplicații?

nu. Totul este despreții și experiența de cumpărare a magazinului.

De la Microsoft:

Nici hardware-ul, nici software-ul nu diferă de alte dispozitive Samsung Galaxy S8 și S8+.

Pe forumuri: Ce părere despre Galaxy S8 'Microsoft Edition?'

De ce să cumpărați un GS8 prin Microsoft?

De ce ai vrea să cumperi un telefon Samsung de la Microsoft, să deosebire de, să zicem, AT&T?

Hm. Bine ... nu suntem cu adevărat siguri. Nu este chiar greu să căutați cuvântul „Microsoft” pe Google Play și apoi să instalați toate aplicațiile de interes. Și nu există nicio aplicație care să fie exclusivă pentru Microsoft Edition a GS8, cel puțin nu se conformează unui angajat Microsoft pe nume Ivan, care nu-a ajutat să precomandăm un GS8 Microsoft Edition la Microsoft Store din Boston weekendul trecut.

Microsoft primește probabil o reducere a profiturilor pentru fiecare telefon pe care îl vinde sau un fel de compensație comparabilă pentru eforturile sale. Deci, puteți cumpăra telefonul de la Microsoft pur simplu pentru a sprijini compania. Dacă locuiți foarte aproape de un magazin Microsoft, ați putea face acest lucru pentru comoditate. Sau, dacă dintr-un motiv oarecare simți că ai avea probleme în a găsi toate aplicațiile Android disponibile de la Microsoft, ai putea dori ca un angajat al magazinului să te ajute să navighezi pe Google Play. (Dar sincer, ar fi oarecum trist.)

Samsung DeX poate depăși Continuum-ul Microsoft, dar încă nu este un slam dunk

Este GS8 Microsoft Edition disponibil pentru „Big Four” U.S. transportatorii?

Nu, nu este.

GS8 Microsoft Edition este disponibil momentan doar pentru precomandă pentru a cumpăra AT&T. Ivan de la Microsoft Store Boston ne-a mai spus că planul este să ofere versiuni Verizon Wireless ale GS8 Microsoft Edition, dar magazinul din Boston nu oferea precomenzi Verizon când am plasat comanda AT&T. (Microsoft nu a confirmat sau a confirmat această informație, dar am auzit și de la cititorii Windows Central pe Twitter care au avut experiențe similare.)

Ivan ne-a spus că Microsoft nu are în prezent planuri să ofere versiuni Sprint sau T-Mobile ale GS8 Microsoft Edition. (Din nou, Microsoft nu a confirmat sau infirmat aceste informații.) Deci, dacă nu sunteți client AT&T, GS8 Microsoft Edition ar putea să nu fie pentru dvs., cel puțin nu pentru moment. (Ați putea să deblocați telefonul și să sperați la ce mai bun pe operatorul ales, dar asta nu este ideal.)

De la Microsoft:

[Dacumi pot precomanda dispozitive cu AT&T.

GS8 Microsoft Edition vine atât în ​​dimensiuni "+" mai mici, cât și mai mari?

Da. oferă GS8 Microsoft Edition în ambele dimensiuni. Din nou, este la fel ca telefoanele obișnuite GS8, cu excepția tuturor aplicațiilor Microsoft Android și a disponibilității Microsoft Store.

Vine în diferite culori?

Nu, nu. Momentan, GS8 Microsoft Edition este disponibilă doar pe negru, conform Microsoft.

Va fi disponibil prin intermediul magazinelor online Microsoft?

Nu. Întreaga este ca dobândiți să ridice dispozitivul fizic, astfel încât reprezentanții revistei îi ajute să instaleze toată ideea gamei de software Microsoft.

De la Microsoft:

În ceea ce privește disponibilitatea online a dispozitivului, Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt momentan disponibile doar pentru precomandă la U.S. locații fizice Store, deoarece Microsoft dorim să asigurăm sau experiență de cea mai bună calitate pentru cumpărături. 

Este GS8 Microsoft Edition mai ieftină sau mai scumpă decât versiunea obișnuită?

Versiunea Microsoft a AT&T GS8 costă aceeași sumă ca cea pe care ai cumpărat-o de la AT&T: 749 USD.99 pentru ediția Microsoft GS8 de 64 GB și 849 USD.99 pentru ediția Microsoft GS8+ de 64 GB.

Când va fi lansat GS8 Microsoft Edition?

În acest moment, Microsoft se așteaptă ca telefoanele să fie disponibile pentru ridicarea revistei sale în ziua oficială de lansare a GS8: 21 aprilie 2017. Cu cât îl comandați mai devreme, cu atât mai probabil îl veți putea obține în ziua respectivă. AT&T mai spune că va livra GS8-urile, astfel încât acestea să ajungă „până pe 21 aprilie."

De la Microsoft:

Clienții pot precomanda acum dispozitivele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ în negru și pot cumpăra începând cu 21 aprilie, la U.S. Locații Microsoft Store ...

Microsoft va avea GS8-uri expuse în magazinele sale cu amănuntul?

Da, cel puțin conform lui Ivan de la revista din Boston. Acest lucru este remarcabil deoarece există o prezență redusă sau deloc a telefonului Windows în revista Microsoft astăzi, iar aprobarea acestuia pentru un telefon Samsung Android ar putea avea implicații semnificative asupra viitorului Windows Mobile. (Este, de asemenea, pur și simplu ciudat, corect?)

Aplicațiile Microsoft Office vin preinstalate pe GS8?

Am auzit rapoarte contradictorii despre acesta și, deși versiuni anterioare ale telefoanelor Samsung Galaxy au venit cu aplicația Office instalate, se pare că GS8 va fi diferit și nu va fi livrat cu aplicația Microsoft preîncărcată, potrivit companiei.

De la Microsoft:

Aplicații nu vin preîncărcate pe dispozitiv. Asociații Microsoft Store vor ajuta Samsung Galaxy S8 să configureze dispozitivele în magazin pentru a se asigura că fiecare client este pregătit să lucreze și să se conecteze pe dispozitivul atunci când vă rugăm.

Microsoft a vândut vreodată un telefon Android în magazinele sale?

Nici cum, nici cum. GS8 Microsoft Edition este primul telefon Android vândut vreodată într-un magazin Microsoft.

De la Microsoft:

Acesta va fi primul telefon Android vândut la Microsoft Store, deoarece căutăm modalități de a oferi noi servicii și credem în oferirea unui sortiment de produse pentru a le permite mobililor noștri să experimenteze tot ce este bun de la Microsoft.

Accesați site-ul web Samsung pentru detalii despre noi telefoane.

Și pentru o acoperire GS8 mai aprofundată și o analiză de specialitate, accesați site-ul nostru Android Central:

Samsung Galaxy S8 și S8+: tot ce trebuie să știți

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here