Recenzie Samsung Galaxy S10 și S10+: nu căutați mai departe

Sursa: Android Central

Pentru mulți oameni, lumea smartphone-urilor are doi jucători: Samsung Galaxy și Apple iPhone. Și, în mod realist, nu există prea multe șanse ca oamenii să comute între cele două într-un anumit ciclu de actualizare. Samsung domină piața non-iPhone în orice locație din lume care are puterea de cumpărare de a-și permite smartphone-uri de 1000 de dolari; și chiar depășește Apple în multe altele.

Așa că nu este de mirare că lumea tehnologiei se oprește și se uită cu privirea de fiecare dată când Samsung reîmprospătează linia Galaxy S. Indiferent ce aduceau Galaxy S10 și S10+ la masă, urma să fie acoperit și analizat în orice măsură posibilă.

Din fericire pentru noi toți, Galaxy S10 este un telefon grozav că în mare măsură reală este în mare parte neschimba față de Galaxy S9 din anul precedent (și chiar și S8 înainte de acesta). Samsung și-a preluat din nou poziția dominantă în hardware, afișaj, specificații și caracteristici și pur și simplu a ridicat totul la un alt nivel pentru 2019. Rezultatul este un telefon care este ușor de cumpărat pentru aproape oricine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sari la:

 • Preț și date lansării
 • Hardware
 • Senzor de amprentă cu ultrasunete
 • Camere de luat vederi
 • Software și performanță
 • Durată de viață a bateriei și încărcare
 • Gânduri final

Samsung Galaxy S10

Este greu să argumentezi împotriva lui Galaxy S10. Hardware fantastic și cel mai bun afișaj din clasă înconjoară specificații de top și o mulțime de funcții pentru a face pe oricine invidios. Camera cu unghi larg este un deliciu, iar experiența de fotografiere este rapidă și consecventă. Doar alocați puțin timp pentru a modifica software-ul și veți fi fericit cât se poate.

 • 750 USD pe Amazon
 • 750 USD la Best Buy
 • 750 USD la Walmart

Binele

 • Afișaj incredibil de smartphone
 • Specificații high-end
 • Plin cu funcții hardware și software utile
 • Cameră triplă distractivă
 • Mufă pentru căști

Răul

 • Senzor de amprentă mai rău decât alternativele capacitive
 • Software-ul necesită ajustări și management
 • Camera principală nu se potrivește cu Pixel 3
 • Viteza de încărcare în spatele concurenței

Samsung Galaxy S10 Preț și date lansării

Sursa: Joe Maring / Android Central

Galaxy S10 a fost lansat alături de S10+ mai mare și Galaxy S10e mai mic pe 8 martie 2019. Telefonul avea specificații de top pentru vremea sa, inclusiv un procesor Snapdragon 855, un afișaj curbat Quad HD+, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare de bază, extensibil prin microSD.

Varianta S10 entry-level a fost lansată la 899 USD, în timp ce modelul a creat cu 512 GB spațiu de stocare s-a vândut inițial pentru 1149 USD. Seria Galaxy S10 a fost înlocuit de atunci cu gama Galaxy S20, inclusiv cel mai recent Galaxy S20 FE, care oferă mai multe și multe caracteristici recunoscute specifice la un preț semnificativ mic - deși S10 poate fi găsit încă găsit la un preț chiar mai mic. preturi.

Deși S10 a fost lansat cu Android 9 Pie, de atunci a fost actualizat la Android 10 cu o versiune mai nouă a One UI 2 de la Samsung.1 și este setat să primească Android 11 în curând. Galaxy S10 este disponibil în Prism Black, Prism Blue, Prism White și Flamingo Pink.

Priviți și simțiți

Samsung Galaxy S10 Hardware, design și vizualizaj

Samsung a repetat conceptul de design de bază al Galaxy S6, schimbând încet proporțiile, întinzând marginile și mărind scara cu fiecare telefon ulterior. A fost unul de succes pentru a fi sigur; Este mai mult decât o coincidență faptul că aproape fiecare smartphone de ultimă generație s-a unit pentru a arăta ca telefoane pe care le-a produs Samsung din 2015.

Așa că nu puteți învinovăți Samsung pentru a respecta ceea ce a funcționat atât de bine. Galaxy S10 și Galaxy S10+ mai mare pe care l-am folosit pentru această recenzie sunt modele executate cu brio. Tema cheie a acestor telefoane este eficiența pură: obținerea cât mai mult hardware, câte mai multe specificații și câte mai multe capacități într-un corp cât mai compact posibil. GS10+ are ecran efectiv ca și Note 9 de acum câteva luni, dar este mai mic în fiecare dimensiune, cu 25 de grame mai ușor și are o baterie mai mare.

La fel de impresionant, primești fiecare caracteristică care era aici înainte. Un slot pentru card microSD se află lângă SIM. O mufă pentru căști însoțește portul USB-C din partea de jos. Difuzoarele stereo vă oferă o împărțire de aproximativ 60/40 între partea de jos și cea de sus. Este o plăcere să vezi că Samsung încă standardizează aceste principii de bază.

Samsung a ocupat fiecare milimetru de spațiu pentru a face hardware-ul eficient și plin de caracteristici.

Cu atât de puțin spațiu pentru a lucra, înseamnă că aceste telefoane nu au neapărat mult loc pentru un fler vizual suplimentar, florile noastre pentru atragerea privilegiilor, ceea ce practic lasă întreaga sarcină pe spatele de sticlă cu nuanțe lor strălucitoare și proprietățile lor de schimbare. a culorii. Și dacă optați pentru modelele GS10+ de ultimă generație, obțineți o spate din ceramică care adaugă un aspect distinct și o creștere vizibilă a greutății. Dar să fim sinceri, probabil că oricum vei pune o husă pe telefon - și nu te-aș învinovăți, pentru că telefonul este destul de alunecos în mână.

Singurul dezavantaj care poate fi găsit cu acest design hiper-eficient sunt potențialele probleme de utilizare atunci când vine vorba de atingeri accidentale ale palmei. Acesta este primul telefon Samsung curbat cu „afișare infinită” pe care am avut de fapt probleme cu atingerile accidentale. Indiferent dacă asta se datorează unei cantități și mai mici de metal pe partea laterală a telefonului, modificări în software-ul de respingere a palmei sau unei combinații, este vizibil atunci când obțineți Galaxy S10+ mai mare - am atins accidental interfața elemente și apăsarea din neatenție. a tastelor în timpul gustării. O carcasă subțire va „rezolva” această problemă, dar după ce ani de zile am auzit alți oameni plângându-se despre asta cu telefoanele Samsung, în sfârșit am experimentat-o ​​​​pentru mine cu cea mai recentă generație.

Dacă am să aleg orice telefon din lume doar pentru afișajul său, aleg Galaxy S10.

Cu toate acestea, adevăratul uimitor care vă va atrage toată atenția este cel mai recent afișat AMOLED. Alegeți dintre cele 6.Galaxy S10 sau 6 de 1 inch.Galaxy S10+ de 4 inchi, nu contează - afișajul este din nou uimitor și punctul de referință pe care toate celelalte părți îl urmăresc de la o oarecare distanță. Testarea oficială de la DisplayMate spune povestea tehnică a câte de bine funcționează GS10 în culori, acuratețe, luminozitate, unghiuri de vizualizare și reflexie, dar totul trece testul ochilor: dacă am alegerea mea de orice telefon din lume doar pentru afișajul său, Eu aleg Galaxy S10.

Singurul aspect al afișajelor mobile de la Samsung care impresionează în mod continuu aceste câte luminoase sunt, în același timp cu reflectivitate scăzută - o combinație care face vizibilitatea în lumina directă a soarelui să nu fie o problemă. Nu trebuie să umbriți ecranul cu mâna sau prin întoarcerea corpului este ceva ce iei de la sine înțeles atunci când folosești un telefon non-Samsung. Și nu trebuie să renunți la nimic pentru a obține această caracteristică grozavă; display-ul este minunat în toate celelalte aspecte în timp.

Geanta mixta

Senzor de amprentă cu ultrasunete Samsung Galaxy S10

Trecerea Samsung la un senzor de amprentă în afișaj este singura decizie controversată pe care a luat-o cu S10. De fapt, singurele lucruri controversate pe care le-a făcut Samsung în ultimii ani au, practic, toate legate de securitate biometrică. Mutarea senzorului de amprentă într-un loc fără sens și încercarea de a se baza pe scanarea irisului au fost gafe solide în sine. (Scanarea irisului a dispărut acum, apropo.) Și acum, avem o altă încercare: un senzor de amprentă în vizualizaj. Acesta nu este primul pe care l-am văzut, dar este primul care folosește acest tip de tehnologie: ultrasonică, care folosește sonor, mai degrabă decât optică, care folosește o problemă.

Nu există nicio situație în care senzorul de amprentă al lui Galaxy S10 să fie mai rapid sau mai consistent decât cel al lui S9.

O voi prezenta simplu: senzorul de amprenta ultrasonic este mai bun decât cei optic pe care i-am folosit (în primul rând, OnePlus 6T), dar este nu la fel de rapid, precis sau ușor de utilizat ca un senzor de amprentă capacită modernă. Acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece senzorii capacitivi sunt o tehnologie matură, în timp ce senzorii afișați sunt încă relativ noi. Dar merită să fie clar. Nu există nicio situație în care senzorul de amprentă cu ultrasunete să fi fost mai rapid sau mai consistent decât senzorul capacitiv montat în spate al lui Galaxy S9. Este incredibil de nefericit.

Având senzorul pe afișaj, adaugă avantajul de a-ți putea debloca telefonul în timp ce stă plat pe o masă sau când îl ții strâns și nu poți ajunge acolo unde ar fi senzorul din spate. Dar senzorul necesită mult mai mult efort pentru a găsi „punctul favorabil” unde știi că se va debloca imediat. M-am trezit apăsând mai tare pe ecran pentru a-mi aplatiza imprimarea, ceea ce a ajutat, dar zona în care va citi senzorul este mai mică decât ați crede. Odată ce ați pierdut memoria musculară de a ști exact unde să vă puneți degetul mare, este destul de rapid. Dar nu este la fel de consistent ca un senzor capacitiv, iar timpul necesar pentru a respinge o apăsare proastă și apoi a apăsa din nou este mai lung decât suntem obișnuiți cu toții.

Senzorul de amprentă din afișaj este un negativ, poate singurul negativ al Galaxy S10, dar nu (sau nu ar trebui) să atingă nivelul de a fi un compromis care va determina pe cineva să nu cumpere telefonul. Dacă decideți să utilizați soluția de deblocare facială rapidă (a se citi: mai puțin sigură), veți vedea doar senzorul de amprentă pentru aplicații și sigure; și odată ce înveți cum să folosești acest nou tip de senzor, stinghereala întregii situații este mult diminuată.

Amenințare triplă

Camere Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 se sprijină pe aceeași pereche de cameră principală și teleobiectivă pe care am văzut-o în Galaxy S9+, deși acest lucru este puțin generos, având în vedere că senzorul principal nu s-a schimbat substanțial de la Galaxy S8 și teleobiectivul de la Note 8. Asta înseamnă un senzor „Dual Pixel” de 12 MP în spațiul obiectiv, cu un f/1 variabil.7 sau f/2.4 deschidere pe principal și f/2.4 pe teleobiectiv. Bine, dar nu neapărat nou.

Ceea ce ar trebui să compenseze hardware-ul static este software-ul și procesarea. Samsung vorbește din nou despre un joc important despre AI și un NPU (Unitate de procesare neuronală) care oferă o calitate nouă și vă puteți bucura de fotografii. Cu siguranță reușește să creeze fotografii grozave, deși nivelul la care s-a făcut față de Galaxy S9 și Note 9 este complet discutabil.

Faceți clic pe imagini pentru a mări dimensiunea completă

Fotografiile sunt chiar bune. Pur și simplu mă chinui să găsesc locurile în care sunt considerabil mai bune decât Note 9.

Fotografiile sunt chiar bune. Mă străduiesc să găsesc locuri în care sunt considerabile mai bune decât fotografiile grozave pe care le-am făcut cu S9+ și Note 9 cu un an înainte. Toate punctele forte ale Samsung sunt încă aici: camera este incredibil de rapidă de capturat în toate situațiile, interfața este ușor de utilizat, gama dinamică și culorile sunt fantastice și obțineți întotdeauna o fotografie luminoasă și utilizabilă în orice situație. Se pare că GS10+ adaugă un pic de succes în plus procesării HDR și, în unele situații, obțineți ceva mai viu decât ceea ce ar fi făcut Note 9

dar marginile sunt subțiri. Acesta nu este un lucru rău, este doar puțin dezamăgitor când este luat în considerare faptul că ultima generație a fost, în sine, nu o actualizare uriașă față de anul precedent.

Acesta este cazul în special în fotografiile cu lumină foarte slabă, unde GS10+ este încă în spatele Google Pixel 3. Obține adevărat ceva utilizabil în scene cu întunecate, dar este de-a dreptul incapabil să producă uimitoare pe care să faci câțiva concurenți - chiar și cu noul optimizator de scenă care aparent trece automat la un mod de lumină foarte scăzută. Am găsit că cea mai bună modalitate de a obține cele mai bune fotografii este să reducă manual expunerea pentru a împiedica camera să încerce atât de mult să lumineze imaginea; veți obține o fotografie mai întunecată, dar una care nu este pete și plină de zgomot cromatic de la o netezire agresivă (proasta). Având în vedere că senzorul camerei GS10 are pixeli mari și o deschidere foarte mare, este surprinzător să vezi sau astfel de performanță mediocră în scene super-întunecate unde (desigur puține) alte companii și-au dat seama.

Faceți clic pe imagini pentru a vedea mai mare

Acum, aici este partea adevărată distractivă care mă face să uite de critică la adresa camerelor principale: noua cameră cu unghi ultra-larg de 16MP. Camera terțiară cu câmp vizual de 123° este minunată din două motive: oferă o nouă opțiune de fotografiere distractivă, care oglindește câmpul vizual al ochiului uman și nu are niciun compromis există încă cele două camere principale. Shooterul cu unghi larg oferă un nou instrument pentru a face fotografii interesante și atrăgătoare într-o varietate de scenarii. Mi-a plăcut să fotografiez cu camere cu unghi larg de pe telefoanele LG și am revenit imediat la vechiul meu obicei cu Galaxy S10+.

Lentila ultra-wide oferă o dinamică complet nouă; si multa distractie.

Calitatea nu este chiar la nivelul shooterului principal, cu o diafragmă mai îngustă și fără OIS, dar este încă al naibii de bună ori de câte ori există o lumină decentă. Și din nou, nu contează cu adevărat că nu se potrivește cu senzorul principal, în a vedea că ați obține perspectiva unică oferită de obiectiv. Începătorii și întuziaștii deopotrivă se vor bucura de distracție și flexibilitatea camerei cu unghi larg; feedul tău Instagram nu a arătat niciodată atât de bine.

Întreaga serie Galaxy S10 folosește această cameră cu unghi larg, mai degrabă decât teleobiectiv, împreună cu camera principală pentru efectele Live Focus (mod portret), ceea ce înseamnă că nu obțineți sau decupare agresiv un câmp vizual atunci când îl folosești. Live Focus este încă un amestec de „destul” și „hoaha, asta arată rău”, din păcate, dar cel puțin puțin trebuie să încadrare și mai puțin să gândești atunci când vei aplica aceste efecte boke false.

Chiar și ținând cont de realitatea în care Pixel 3 îl depășește pe Galaxy S10 la calitatea fotografiilor, aș da în continuare celor mai recente Samsung un loc în primele trei camere disponibile astăzi. Unde se clasează depinde de modul în care te simți cu privire la flexibilitatea a avea mai multe lentile, viteza și consistența camerei și toate modurile și funcțiile suplimentare de fotografiere din aplicația pentru camere - dar pachetul complet merită laudă.

Fă-l al tău

Samsung Galaxy S10 Software și performanță

Anunțul Galaxy S10 a vizat hardware-ul și noile capacități, din cauza faptului că cel mai recent software al său a spart complet acoperirea cu actualizări care au fost lansate pentru ultimele două generații de flagship-uri Samsung în luna precedentă. „One UI”, așa cum se numește, este construit pe Android 10 și este standardizat efectiv în gama Samsung.

Am analizat în detaliu noua actualizare One UI care rulează pe un Galaxy Note 9 și sper că veți găsi timp să citiți toate detaliile despre cel mai recent software pentru a afla mai multe. Așa că, în loc să intrăm din nou în detalii chinuitoare aici, haideți să atingem punctele de vârf ale cum este să folosiți software-ul Galaxy S10 în fiecare zi.

One UI este cel mai bun software Samsung de până acum. Dar încă necesită muncă pentru a-l configura corect.

În recenzia mea One UI, am spus că este „cel mai bun software Samsung de până acum”, iar timpul suplimentar de utilizare a Galaxy S10+ nu a schimbat acest părere. Majoritatea Samsung din ultima generație sunt actualizările clare ale gradului de utilizare și clarității, cu butoane mai mari și linii mai simple. Întreaga experiență software este elegantă, consecventă, modernă și plină de caracteristici. Unele modificări duc la o diferență de opinie bazată pe gustul personal, cum ar fi culorile, pictogramele și elementele de interfață rotunjite, dar nimic nu este obiectiv rău Aici.

Singura plângere pe care o pot ridica în moment este lansatorul ecranului de pornire, care pare să fi fost într-un punct orb când apare întreaga reproiectare a interfeței One UI. Pare în mod special blocat în trecut în comparație cu restul interfeței care altfel încorporați ideile moderne. Stilul și funcționalitatea folderului sunt un exemplu deosebit de dur. Lansatorul comutator destul de usor acest lucru, totusi.

Restul problemelor mele cu software-ul în acest moment, se rezumă la câte multe telefonuri Samsung, să se modifice, să se joace, să se ajusteze și să mânuiască telefonul dvs. După o săptămână cu Galaxy S10+, încă mai găseam mici setări și cu care voiam să mă încurc pentru a configura lucrurile corect - și nu uitați, asta a fost după aproximativ o lună de utilizare zilnică a Note 9. Samsung oferă atât de multe opțiuni și caracteristici care poate fi copleșit să le gestionezi pe toate. Dar, pe de altă parte, dacă puteți petrece luni întregi perfecționând (și re-perfecționând) software-ul pentru a fi exact așa cum poate, acesta ar putea fi paradisul dvs.

Performanța software-ului este superbă pe Galaxy S10, indiferent de ce aruncați.

Indiferent de gândurile tale despre designul software-ului, Samsung are aspectul de performanță jos. Pe lângă un procesor Snapdragon 855 nou-nouț, Samsung a făcut alegerea inteligentă de a standardiza 8 GB de RAM atât pentru S10, cât și pentru S10+ și, deși sunt sigur că performanța este bună la S10e cu 6 GB, apreciez concertele suplimentare. (Totuși, nu trebuie să vă obosiți să cumpărați modelul de 12 GB RAM.) Cu componentele high-end, performanța a fost rapidă și fără cusur. Aplicați rapid, jocurile funcționează bine, pot face mai multe sarcini fără probleme și nu am niciodată probleme cu aplicațiile care sunt închise în timp ce sunt folosite din orice motiv (mă uit la tine, Google).)

Există animații puțin mai lente aici decât, să zicem, OnePlus 6T - dar am senzația că este prin design. Cel mai mare lucru care menține simțul vitezei în întreaga interfață este consistența acestuia. De fiecare dată când atingeți un buton sau deschideți sau aplicația sau schimbați ceva, se întâmplă în același ritm. De fiecare dată când deschid camera, aceasta se deschide în timp și răspunde imediat. Este o nebunie că nu este ceva de așteptat complet de la fiecare telefon în acest moment, dar, din păcate, nu este așa - Galaxy S10 oferă această consistență.

REÎNCĂRCĂ

Durată de viață a bateriei și încărcarea Samsung Galaxy S10

Samsung a mărit dimensiunea bateriei atât pe Galaxy S10, cât și pe S10+, ceea ce este deosebit de important în modelul mai mic. Pentru timpul pe care l-am folosit exclusiv de Galaxy S10+, bateria sa mai mare de 4100 mAh s-a tradus la o viata absolut uimitoare a bateriei. Este chiar și un pas înainte de deja excelentul Note 9. Acest telefon pur și simplu nu vrea să moară, indiferent de ce ați arunca în el. O mulțime de tethering, folosiți camere, navigați în Google Maps, ecran la timp și multe altele - nu contează, durează toată ziua. Nu aș spune că există o durată de viață excepțională a bateriei „în standby” atunci când telefonul este inactiv, dar una dintre caracteristicile distinctive ale telefoanelor Samsung este că bateria se consumă efectiv la aceeași rata, indiferent cât de mult. il folosesti.

Durata de viață a bateriei pe Galaxy S10+ este imensă; iar Galaxy S10 ar trebui să se potrivească oricărei persoane obișnuite fără probleme.

Într-o zi de călătorie extrem de lungă, care este de obicei o crimă pe bateria unui smartphone, am fost deosebit de impresionat de S10+. Mergând de dimineață devreme, spre și prin aeroport, pe un zbor lung (din păcate, cu puțin somn) și următorul aeroport și zbor de legătură, am mers 18 ore înainte de a cădea sub 10% și, în sfârșit, am activat modul de devreme. economisire a energiei. Asta cu aproape 5 ore de timp de acționare a ecranului, ore de ascultare a podcastului și mereu afișat activ tot timpul. Aceasta este o utilizare care m-ar face să-mi încarc Pixel 3 XL cel puțin o dată și să ajung în continuare în zona periculoasă la sfârșit.

Într-o zi obișnuită, când nu alerg prin aeroporturi, GS10+ este la fel de impresionant. Cu o utilizare normală, petrecând mult timp pe Wi-Fi dar și având ecranul pornit timp de cel puțin 3 ore, aș putea încheia cu ușurință sau zi cu 20%, uneori chiar și 40%, bateria rămasă. Monitorul bateriei estimează durata de viață a bateriei mele într-o dată la aproximativ 20 până la 22 de ore, ușor în funcție de utilizare, ceea ce am considerat că este precis, deoarece nu a trebuit să reîncărcați telefonul la prânz o singură dată.

Viteza de încărcare prin cablu este singura parte a ecuației care ar putea fi stabilită.

Acest lucru îmi da speranță și pentru Galaxy S10 mai mic. În ciuda faptului că are o baterie cu ~17% mai mică (3400 mAh), ar trebui să fie un telefon de o zi întreagă fără probleme - este posibil să nu reziste la cele mai intense zile pe care să poată arunca. Nu toată lumea va folosi telefonul la fel de greu ca mine pe următoarea recenzie și vor putea trece printr-o zi cu o cantitate considerabilă de putere rămasă în rezervor.

Samsung scoate puțin mai mult de la aceeași putere de 15 W (Quick Charge 2.0) priză de perete pe care o folosește la Galaxy S6, dar nu se potrivește cu ceea ce fac companiile acum cu Quick Charge 4+ sau încărcătoarele brevetate până la 40W. Dar cel puțin în cazul lui Galaxy S10+, durata de viață a bateriei durează atât de mult decât atât nu am fost deranjat de vitezele sale de reîncărcare puțin mai lente; a nu fi nevoit să încarce la prânz este cea mai bună soluție.

Alegere usoara

Samsung Galaxy S10 Gânduri final

Samsung a pus din nou bara pentru smartphone-uri. Galaxy S9 și S9+ au fost telefoane solide, așa cum au fost, dar Samsung a făcut upgrade și a făcut totuși că au fost importante cu S10 și S10+. Camerele sunt standardizate pentru cele doua modele, iar nu obiectiv cu unghi larg este un deliciu pentru a fotografia. Ecranele sunt încă lider în industrie. Durata de viață a bateriei a crescut și este o caracteristică uriașă de vânzare pe S10+ în special. Acesta este cel mai bun software de la Samsung, care rulează pe specificații de ultimă generație care oferă performanțe consistente. Toate acestea și multe altele au fost adăugate experiența de bază Galaxy cu un design hardware excelent și caracteristici plăcute pentru mulțimi pentru a satisface nevoile oricui.

Singură regres clară de anul trecut este senzorul de amprentă din afișaj, care, în marea stă, nu diminuează toate celelalte schemă și, în general, calități excelente. Și niciun telefon nu este perfect, așa că, desigur, puteți găsi mici dispute cu unele dintre specificațiile minore și execuția anumitor caracteristici ale Galaxy S10. Nu poate fi exact ceea ce este dorește și are nevoie de fiecare persoană.

4.5 din 5

Dar, ca un singur telefon (în două dimensiuni), Galaxy S10 se apropie cât mai multe posibilități de îndeplinire a promisiunii de a fi cel mai bun telefon pentru cea mai largă gamă de oameni - cu condiția, sigur, să poată plăti 900 USD. sau mai multe pentru un telefon pentru început. Fără avertismente sau întrebări, pot recomanda nimănui un Galaxy S10 sau S10+ și să nu-mi fac griji că vă vor lipsi ceva pe care doriți să vă îngrijiți se bazează într-un smartphone modern de ultimă generație. Odată ce ați găsit Galaxy S10 pentru dvs., nu mai sunt motive să căutați mai departe.

Samsung Galaxy S10

Este greu să argumentezi împotriva lui Galaxy S10. Hardware fantastic și cel mai bun afișaj din clasă înconjoară specificații de top și o mulțime de funcții pentru a face pe oricine invidios. Camera cu unghi larg este un deliciu, iar experiența de fotografiere este rapidă și consecventă. Doar alocați puțin timp pentru a modifica software-ul și veți fi fericit cât se poate.

 • 750 USD pe Amazon
 • 750 USD la Best Buy
 • 750 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here