Samsung Galaxy Book S este primul computer cu tehnologie hibridă Intel

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Versiunea Intel a Galaxy Book Este acum disponibilă în Statele Unite.
  • Laptopul este primul PC care dispune de tehnologie hibridă Intel.
  • Galaxy Book S începe de la 800 USD pe site-ul Samsung.

Versiunea Intel a Samsung Galaxy Book Este acum disponibilă în Statele Unite. Laptopul are un design subțire și este construit pentru o viață lungă a bateriei. Versiunea Intel este primul PC din lume care folosește tehnologia Intel Hybrid, potrivit Samsung. Galaxy Book S începe de la 800 USD pe site-ul Samsung.

Galaxy Book S cu un cip Intel este ca Galaxy Book S alimentat de Qualcomm pe care l-am revizuit la începutul acestui lucru în ceea ce privește proiectul. Este subțire, ușor și are un șasiu integral din metal. Are un afișaj excelent și un sunet bun.

Versiunea Intel a Galaxy Book S rulează pe un procesor Intel Core i5-L16G7. Are o frecvență de bază de 1.4GHz și ajunge până la 3.Boost de 0 Ghz. Laptopul dispune și de grafică Intel UHD integrată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Categoria Samsung Galaxy Book S
Sistem de operare Windows 10 Home
Afişa 13.3 inci
TFT Full HD (16:9)
Atingeți (fără cerneală)
Procesor Intel Core i5-L16G7
Amintirea 8 GB RAM (LPDDR4X)
Depozitare 256/512 GB
Stocare extensibilă Slot MicroSD (până la 1TB)
Camera frontala 720p HD
Securitate Windows Hello cu senzor de amprentă
Conectivitate 802.11 Wi-Fi
Bluetooth 5.0
Porturi 2x USB Type-C
Audio Stereo (sunet de AKG)
Baterie 42Wh
Dimensiuni 305.2 x 203.2 x 6.2-11.8 mm (12.02" x 8.00" x 0.24" ~ 0.46")
Greutate 2.1 lbs (0.96 kg)
Culori Mercur Gri
Preț De la 800 USD

citi mai multe despre procese Intel Lakefield în postarea noastră despre defalcarea cipurilor. Sunt în multe privințe un concurent direct la cipul Qualcomm 8cx care vine în versiunea ARM a Galaxy Book S.

Tehnologia Intel Hybrid este concepută pentru a oferi o durată de viață mai bună a bateriei fără a sacrifica performanța. Deoarece este un cip Intel, poate rula și aplicații pe 32 și 64 de biți, toate fără emulare.

Cipurile Lake de la Intel au o suprafață de pachet cu 56% mai și o dimensiune a plăcii cu mică până la 47% mai mică decât cipurile anterioare, potrivit Intel. Core i5-L16G și care se află în interiorul Galaxy Book. Trebuie să așteptăm până la 2.5W, care este cu până la 91 la sută mai mică decât Intel Y-Series i7-8500Y.

În timp ce Galaxy Book S alimentat de Intel listează până la 17 ore de redare video în lista din magazin, aceasta este mai puțin decât versiunea ARM, care primește până la 23 de ore de redare video, potrivit Samsung. În plus, versiunea Intel nu are opțiune LTE. Cu toate acestea, are compatibilitate deplină cu aplicațiile Windows, indiferent dacă acestea sunt pe 32 de biți sau 64 de biți, așa că va trebui să decideți care Galaxy Book este potrivit pentru dvs.

Recumpărați că, atunci când accesați site-ul web Samsung, prețul arată „De la 499 USD.99.„Acest preț este dacă obțineți o valoare maximă de schimb de la alt dispozitiv. Prețul Galaxy Book S fără preschimbare începe de la 800 USD.

Cu tehnologie hibridă Intel

Samsung Galaxy Book S

Subțire, ușor și alimentat de Intel

Galaxy Book S este un laptop subțire și ușor și primul PC alimentat de Intel Hybrid Technology. Cipurile suntate pentru eficiență energetică, putând să obțineți în proiect timp performanțe solide.

  • De la 900 USD la Amazon
  • 800 USD la Samsung

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here