Samsung Display anunță panouri OLED de 90 Hz pentru laptopuri

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Samsung Display anunțat un afișaj OLED de 90 Hz pentru laptopuri.
  • Laptopurile cu afișaj OLED de 90 Hz vor fi produse în seriale cu primul trimestru 2020.
  • În general, oamenii trebuie să folosească panouri LCD pentru a obține rate de reîmprospătare de 90 Hz.

Samsung Display a anunțat că va produce în curând display-uri de 90 Hz pentru laptopuri. Compania va începe să producă afișaje mai rapid până la sfârșitul lunii martie 2021. Joo Sun Choi, CEO Samsung Display, afirmă că compania va produce inițială o cantitate mare de ecrane OLED de 14 inchi, la 90 Hz, pentru laptopuri deschise cu luna martie.

Până în acest moment, vizualizajele OLED de pe laptopuri erau limitate la 60 Hz. Samsung Display se referă la viitoarele dispozitive care vor folosi tehnologia ca fiind primele „laptop-uri OLED de 90 Hz” din lume.„Rata de reîmprospătare mai rapidă a viitoarelor panouri OLED va fi binevenită de persoane care doresc negrul intens și culorile vii ale unuia afișaj OLED fără a sacrifica viteza.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Datorită naturii tehnologiei OLED, afișajele OLED cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz vor avea, de asemenea, timpi de răspuns rapid în comparație cu afișajele LCD concurente. Potrivit Samsung Display, „afișajul OLED de 90 Hz oferă o conducere de mare viteză este de fapt la egalitate cu cea a ecranelor LCD de 120 Hz."

90Hz este evoluția naturală a afișajelor OLED, care au fost reținute din cauza vitezei mai mici pe unele piețe, cum ar fi jocurile. Jucătorii apreciază ratele de reîmprospătare rapide, motiv pentru care vezi dispozitive precum Razer Blade Pro cu o rata de reîmprospătare de 360Hz. Acel laptop, desigur, folosește un afișaj LCD.

Panourile OLED de 90 Hz care provin de la Samsung Display ar trebui să fie un bun compromis între viteză și beneficiile OLED.

Samsung Display nu a specifica ce laptopuri vor avea noi display-uri OLED de 90 Hz. Compania produce display-uri pentru unele dintre cele mai mari nume din industria laptopurilor, așa că probabil îl vom vedea în hardware-ul companiilor pe care le recunoaștem.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here