Samsung lansează Premiere pentru toate plăcerile tale de divertisment acasă

Sursa: Samsung

Ce trebuie sa stii

  • Premiere este un nou proiector laser cu focalizare scurtă de la Samsung anunțat la IFA.
  • Oferă o imagine până la 130 de inchi la 4K și acceptă HDR10+.
  • Se desfășoară în întreaga U.S., Europa și Coreea la sfârșitul acestui an.

Te-ai gândit vreodată să-ți conectezi Xbox One la un proiector pentru o experiență uluitoare? Cel mai recent anunț al Samsung de la IFA din Berlin este The Premiere, un proiector destul de nebun cu rază scurtă, cu lasere frickin.

Premiere LSP9T este primul proiector din lume certificat HDR10+ cu tehnologie laser triplu și oferă detalii de contrast revoluționare în timp ce utilizatorul urmărește la scene luminoase la întunecate, cu o luminozitate maximă până la 2.800 de lumeni ANSI. Premiera acceptă, de asemenea, modul Filmmaker pentru primul de acest gen ca proiector, permițând utilizatorilor să se bucure de vizionarea filmelor așa cum a intenționat regizorul.

Premiere vine în două forme, o cu o proiecție de 120 de inchi și o cu o proiecție uimitoare de 130 de inchi. Un proiector nu este neapărat cea mai bună idee pentru jocuri, dar este posibil de siguranță, deși pentru home entertainment și filme UHD este cu siguranță pentru a deschide ochilor.

Nu este vorba doar de un tratament special pentru videoclipuri, ci Samsung s-a asigurat că The Premiere oferă și o experiență audio puternică.

Premiere are woofere puternice încorporate și sunet surround Acoustic Beam, oferind una dintre cele mai bune experiențe cinematografice ale proiectelor de pe piață astăzi și reduce nevoia de echipamente audio suplimentare în spații mai înguste.

Pentru spațiile mai mici, în special, Premiere arată ca un plus destul de solid pentru divertismentul acasă. Este programat să înceapă să se extindă în SUA.S., Europa și Coreea la sfârșitul acestui an și, în acest moment, nu există nicio informație privind prețurile. Totuși, este un lucru destul de remarcabil și dacă mă scuzați, voi începe să-mi fac cazul pentru a cumpăra unul.

Dezvăluirea completă va avea loc în timpul conferinței de presă IFA „Life Unstoppable” a Samsung, care poate fi vizionată aici.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here