Samsung ATIV S Neo (AT&T) - Practic și primele impresii

În weekendul trecut, AT&T a lansat Samsung ATIV S Neo, primul lor dispozitiv Samsung Windows Phone 8. Lansat la începutul acestui an pe Sprint, ATIV S Neo este o versiune 1.1 al ATIV S original - mai multe rafinamente ușoare decât o revizie.

Samsung nu a fost din nou interesat să-și promoveze dispozitivul, așa că a trebuit să ieșim și să cumpărăm singuri telefonul, în loc de unitate standard de revizuire. Telefonul costă 99 USD pe contract sau 420 USD reducere și, în timp ce mulți fani Lumia nu vor găsi prea multe la care să vă uite, telefonul este o intrare solidă în categoria Windows Phone.

Vom continua cu o revizuire completă în curând, dar iată impresiile noastre rapide despre cel mai recent dispozitiv Windows Phone 8 pentru AT&T. Urmăriți turul nostru video și fotografiile de înaltă rezoluție după pauză!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Samsung ATIV S Neo (AT&T)

 • Windows Phone 8 build 10512 (Actualizare 3)
 • 1.CPU Snapdragon dual-core de 4 GHz
 • 16 GB stocare intern; extensibil cu microSD (până la 64 GB)
 • Baterie înlocuibilă de 2000 mAh
 • 4.Ecran TFT de 77 inchi 1280x720; 306ppi
 • Cameră spate de 8 MP, blitz LED; 1.Cameră frontală de 9 MP
 • Lumină LED de încărcare
 • MicroUSB, MicroSD, MicroSIM
 • 4G LTE
 • 5.04 uncii (142 grame)
 • 5.33 x 2.72 x 0.36 inci

Pe hârtie, ATIV S Neo este un Windows Phone solid de gamă medie. Deși îi lipsesc afișajele 1080P ale viitoarelor Lumii sau o cameră de ultimă generație, specificațiile sunt respectabile. Designul hardware-ului poate fi rezumat simplu ca „clasic”. Decorul cromat strălucește în nuanța deschisă și albastru regal al dispozitivului oferă o schimbare plăcută față de negru standard.

Calitatea audio a fost solidă, deși recepția nu a fost la fel de bună ca alte telefoane Windows, ducând la o scădere de la vitezele LTE la HSPA+ în aceleași zone ca și alte dispozitive. De asemenea, GPS-ul a fost nepotrivit, ceea ce a dus la un dispozitiv inutilizabil de navigație. Problema GPS a fost greșită, aceasta funcționează mai bine în zonele rurale decât în ​​​​urban. Nu este clar dacă aceasta este o problemă de turn izolat sau ceva cu dispozitivul, deși nu am mai văzut-o până acum cu un telefon Windows.

Una dintre cele mai bune caracteristici este lumina LED de încărcare, care este ascunsă în partea stângă a difuzorului pentru ureche. Se aprinde atunci când dispozitivul se încarcă, dar numai când vedejul este oprit. Nu îndeplinește nicio altă funcție i.e. pentru apeluri pierdute sau pentru un mesaj vocal, dar este totuși o atingere plăcută. Este roșu când se încarcă, dar se schimbă în verde când este complet încărcat. Ne place, de asemenea, modul în care butonul Înapoi și Căutare sunt ascunse atunci când afișajul dispozitivului este oprit, dar „strălucește prin” șasiu când este iluminat. Face ca dispozitivul să arate mult mai curat.

Camera este un shooter standard de 8 MP cu un singur LED. Este acceptabil, dar haideți să fim sinceri, nu primiți ATIV S Neo pentru camera sa slabă. Imaginile sunt pline de noroi și lipsite de inspirație la lumină moderată, dar acceptabile în fotografiile de zi.

În timp ce telefonează cu Windows Phone, ATIV S Neo este un dispozitiv pe care am vrut să-l transmită datorită Samsung barei scăzute pe care și-au stabilit-o pentru a-ți înșiși. După cum se dovedește, Neo are un afișaj fantastic, se simte grozav în mâna și arată la naibii de ascuțit întins pe masa noastră. Cu toate acestea, slăbiciunea recepției și problemele GPS nu fac să facem o pauză pentru a recomanda acest dispozitiv încă.

Vom urmări mai multe cu ATIV S Neo în zilele următoare. Pentru moment, puteți pune întrebări mai jos sau puteți accesa forumurile noastre dedicate: forumuri.wpcentral.com/samsung-ativ-s-neo

AT&T Samsung ATIV S Neo este disponibil în revista AT&T și online.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here