SSD-ul Samsung 860 QVO 1TB are spații de stocare și viteză grozave și este la vânzare pentru 100 USD,

Unitatea SSD Samsung 860 QVO 1TB a scăzut la 99 USD.99 pe Amazon. Aceasta este o vânzare unică care face parte din ofertele Amazon ale zilei. 860 QVO se vinde în mod normal cu aproximativ 130 USD. Deși l-am văzut scoase la vânzare în trecut, de fapt nu a scăzut deloc mult de la acel preț stradal anul acesta. Ultima vânzare mare pe care am văzut-o a fost o scădere în decembrie. Oferta de astăzi este a doua cea mai scăzută și ușor cea mai bună ofertă a anului.

O mulțime de spațiu

Unitate SSD Samsung 860 QVO MZ-76Q1T0 1TB

Utilizează cea mai recentă tehnologie. Are viteze de citire/scriere de 550 MB/s, respectiv 520 MB/s. Are criptare bazată pe hardware și o garanție limitată de trei ani. Utilizează interfața SATA pentru până la 6 GB/s, dar este compatibil cu versiunile mai vechi.

99 USD.99 130 USD.00 30 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

860 QVO este diferit de celelalte SSD-uri Samsung, cum ar fi 860 EVO, și, în ciudată utilizarea tehnologiilor mai noi, este de fapt mult mai puțin costisitor în acest moment. Utilizează un controler QLC NAND, care este una dintre cele mai noi tehnologii din lumea SSD. Nu este o tehnologie care a devenit complet răspândită încă, deși probabil că va fi. Unul dintre singurele alte SSD-uri la nivel de consumator despre care am scris cu QLC este Intel 660p NVMe M.2 SSD și NVMe M.2 SSD-urile sunt o bestie complet diferită de SSD-urile SATA precum 860 QVO.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Unitatea Samsung este într-adevăr singurul SSD QVO SATA despre care merită să vorbim. Cea mai mare versiune să crească a QVO față de cerințele anterioare este costul, motivul pentru care să se îngrijească de 1 TB a acestei unități este mult mai puțin costisitoare decât unitățile comparabile.

860 QVO are viteze de citire/scriere de 550 și, respectiv, 520 MB/s. De asemenea, vine cu o garanție de trei ani. De asemenea, poate accelera acele viteze de scriere cu o funcție inteligentă TurboWrite și poate menține o performanță ridicată cu un buffer variabil mai mare. Vă puteți securiza datele cu opțiunile de securitate încorporate, inclusiv criptarea hardware AES pe 256 de biți. Unitatea folosește o interfață SATA 6 GB/s, dar este compatibilă cu interfețele SATA mai lente din generația anterioară. Pur și simplu nu vei obține atât de mult din asta.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here