Sam Barlow despre Telling Lies care lovește consolele și cum să creeze povești „intime” pentru televizor

Sursa: Windows Central

Am vrut vreodată să intervin în conversații altora? Dacă nu lucrezi pentru NSA, probabil că nu ai avut ocazia. Oamenii care au jucat Telling Lies, jocul video interactiv, live-action, dezvoltat de Sam Barlow din faima Her Story, au putut experimenta asta atunci cand jocul a aparut in 2019.

Acum, jucătorii de pe consolă vor avea șansa, deoarece jocul va fi lansat pe PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch pe 28 aprilie. Aceasta va fi prima dată când unul dintre aceste jocuri de la Barlow va primi o lansare pe consolă (Povestea ei este lansată doar pe PC și pe mobil).

„A fost intim într-un mod care era la fel de convingător ca și modul în care se desfășura pe celelalte elemente."

Telling Lies, continuarea spirituală a Povestea ei, îi sunt în rolurile principale pe Logan Marshall-Green, Alexandra Shipp, Kerry Bishé, Angela Sarafyan și alții. Acesta spune patru povești principale care se intersectează (și altele, mai mici) referitoare la cele patru personaje principale. Jucătorul care asumă rolul unei femei misterioase care are o bază de date furată de înregistrări. NSA care prezintă acești oameni și cum s-au legat viețile lor de-a lungul întregului. Apoi trebuie să caute prin toate videoclipurile - neînregistrate în intimitatea caselor acestor oameni - și să-și dea seama cum se raportează la unul cu celălalt și care a fost incidentul care le-a sfâșiat viața.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ca și în Povestea ei, jucătorul poate căuta clipuri folosi termeni specifici pe care îi întâlnește. Spre deosebire de Her Story, Telling Lies este mult mai mare, arătând ambele părți ale multor conversații, forțând astfel jucătorul nu numai să-și dea seama ce înseamnă videoclipul pe care îl vizionează, ci și cum se conectează cu alte videoclipuri. Unele dintre conversații sunt unilaterale și este posibil să vă vedeți în neregulă. Nou în Telling Lies, acum puteți derula rapid înainte și derula videoclipuri, ceea ce vă permite să săriți peste secțiuni în care personajele sunt tăcute sau se lăutănesc stângaci dacă puteți obține.

În general, este o poveste foarte complexă, cu multe, multe ore de conținut de cercetat în timp ce vă dați seama ce s-a întâmplat exact. Deși este mai asemănător cu un FMV cu videoclipuri în mare parte statice, Telling Lies este, de asemenea, similar cu jocurile open world care se bazează pe explorare și descoperire pentru a oferi jucătorilor un sentiment de realizare. După cum a spus Barlow într-un interviu pentru Windows Central, „Pentru mine, venind din acest loc de explorare și libertate iubitoare, cum se aplică asta unei povești? Dacă acesta este verbul pe care îl folosim este să exploreze o poveste? Dintr-o dată asta devine interesant pentru mine."

Recent, am vorbit cu Barlow despre modul în care el și echipa sa au reușit să transfere această experiență pe console.

Windows Central: Ce te-a determinat să pui asta pe console?

Sam Barlow: Când am fost angajat remunerat pre-independent, cred că tot ce am făcut a fost doar consola. Saltul în indie, realizarea de ceva care să fie concentrat pe computer și pe dispozitivul mobil, a fost cel mai ușor lucru de făcut. Cu Povestea ei, a fost atât de conceput pentru acele două experiențe, consola nu avea 100% sens. Intrând în Telling Lies, nu am gândit deja că ar fi bine ca acest lucru să aibă sens pe consolă. Ne gândeam deja la experiența de bază în ceea ce este descoperit scăparea de tastatură. Așa că ideea de a putea face clic pe termeni din experiența reală, ca să fie mai mult acest lucru de explorare tactilă cu videoclipul și să curățați videoclipul fiind un lucru, ar avea sens.

A fost ca un lucru distractiv în care, privind versiunea pentru PC și versiunea mobilă [Telling Lies, oamenii întreabă „ei bine, care este cel mai bun mod de a o juca?„Și aș fi sfâșiat pentru că jocul pe telefon ar imita direct ceea ce înseamnă să ai conversații pe Skype cu cei mai apropiați și dragi ai noștri, ceea ce a fost un lucru care a avut o mare influență asupra jocului. Dar apoi, stând și jucându-mă la un computer, acum immit pe deplin această idee că personajul este plasat la un computer, înconjurat de apartamentul ei. Apoi, când am încercat să-l punem pe consolă și ne-am jucat cu ea, obțineți acest lucru al treilea lucru interesant, care îl reda pe un televizor din sufragerie. Dintr-o dată, toate aceste scene domestice intime în care vorbești cu oameni în dormitorul lor sau în sufrageria lor, când aceste conversații se desfășoară în ceva care se aproximează în timp real, s-au simțit incredibil de intime într-un mod diferit... A fost intim într-un mod care a fost la fel de convingător ca și modul în care se joacă pe celelalte dispozitive.

Este interesant pentru că, atunci când joci Telling Lies pe un computer, ești în locul femeilor din spatele camerei și am simțit că să o ai pe un televizor mare ar scăpa de asta. Ceea ce o diferențiază într-un mod bun pentru tine?

SB: Dacă mă joc pe un telefon, probabil că mă joc cu căștile pornite, dacă mă joc stă la computer, s-ar putea să am căștile pornite, În general, dacă joc un joc pe televizor atunci este într-un fel cuprinzător, așa. că este ca și cum ai jucat aceste scene intime în care oamenii vorbesc direct cu tine. Acea ieșire dintr-un televizor este foarte diferită. Nu e ca și cum ai sta și te uiți la o emisiune Netflix. Este destul de teatral. Există ceva foarte grozav în a avea acele filme care se îngrijesc pe ecran, ai face pe acești oameni să vorbească, îmbinând complet tipul tău de spațiu domestic cu spațiile din joc.

Senzația pe care am vrut să o creăm a fost că nu gândeam mult la supraveghere și la ce înseamnă să spioni pe cineva

ideea cât de aproape ajungi să cunoști pe cineva dacă doar ai stat cufundat în detaliile vieții sale de zi cu zi, ascultând lucruri interesante, dar și doar, cu el în această activitate prelungită de timp. Există o mulțime de conversații care nu sunt neapărat direct despre complot. Există perioade lungi de tăcere în modul în care asculți aceste conversații, nu există scene în care se întâmplă foarte puțin timp de câteva minute. Și, de fapt, când am jucat pe o consolă, poți să te apleci și să te bucuri de asta, cu atât mai mult pentru că ești în camera ta de zi și ești mai relaxat și ai controlul în tine. mâinile și te poți juca cu scrubul și alte chestii. În timp ce, dacă sunt așezat în fața computerului meu, mă aplec cu adevărat în

Cred că există ceva în a-l juca pe o consolă care vă permite să vă bucurați și să acceptați asta.

Sursa: Windows Central

Nu am jucat încă versiunea Xbox, așa că nu eram sigur cum ați implementat redirecționarea rapidă și derularea înapoi, dar se pare că ar fi mai bine pe consolă decât pe PC în prezent, doar într-un sens cât de ușor să folosești joystick-ul. urile pentru a merge înainte și înapoi.

SB: Inspirația venea de la aceste dispozitive analogice care au cadran și butoane și lucruri pe ele. Există o secvență în filmul The Conversation în care Gene Hackman se desfășoară și se joacă cu și derulează înapoi această bandă audio și știi că sunt aceste butoane și cadrane minunate și pline de clic pe care le acționează. Îmi amintesc că am venit un tip să-l testeze pe PC, dar a spus „doamne, asta mă duce înapoi la primul meu loc de muncă în industria cinematografică, unde mă jucam cu un editor, care era atât de vechi. aparate care vă permit să vă joci cu filmul. Așa că cred că da, revenirea la un dispozitiv fizic în mână, care are aceste stick-uri analogice drăguțe sau declanșatoare cu clic, cu siguranță se îmbină bine cu senzația analogică la care nu dorim.

Ai învățat ceva din prima lansare?? Ai schimbat ceva?

SB: Nu sunt un tweaker. Cu siguranță nu sunt ca o persoană de tip regizor. Așa că cred că a fost important ca aceasta să facă în continuare toate lucrurile pe care am încercat să le facă la lansarea inițială. Și are sens ca asta să fie pe consola. Cred că asta a fost un fel de focalizare.

Ce ai modificat în urma Povestea ei?

SB: La suprafață sunt foarte asemănătoare, dar sunt și foarte diferite. Dacă aș face un shooter militar la prima persoană, a putut modifica mecanica de țintire sau aș schimba modul în care gloanțele se reîncarcă și, dintr-o dată, este super inovator. Dar atunci când te duci, creează ceva la fel de diferit ca Povestea Ei. Apoi puteți face cele mai mari schimbări, dar tot se simte ca același lucru, deoarece amândoi sunt oarecum acolo. Cred că în realizarea Telling Lies, procesul de gândire nu a vrut să facă în esență sau continuare directă

Lucrul pe care l-am luat și care a fost interesant pentru mine a fost intimitatea pe care o simțeau oamenii [în Povestea ei.

A fost grozav că Povestea ei, în ciuda faptului că nu a fost cu adevărat dinamică sau nu a încercat să simuleze o conversație, a dat multor oameni un sentiment cu adevărat intens că au avut un fel de dialog cu această femeie

s-auțit doar în virtutea faptului că au stat în fața ei timp de câteva ore, învață despre viața ei, ascultă ceea ce spune ea, căutând în cuvintele, au considerat că este un fel de experiență intimă. Așa că a fost ceva în care am spus: „Oh, mi-ar plăcea să duc asta mai departe pentru că nu vedem multe jocuri video."

În mod evident, există un spațiu indie imens cu Xbox, dar în general este încă un public diferit, așa că sunt curioși, ce sperați ca oamenii din acest public mai nou să obțină din acest joc?

SB: Îmi amintesc că am primit niște DM-uri de la cineva care a jucat Telling Lies la prima lansare și la început să-mi trimită câteva mesaje la 11 p.m. într-o zi lucrătoare. M-am trezit a doua zi și am continuat pe Twitter și m-am uitat și mi-au trimis mesaje, până la 5 a.m. Pur și simplu au jucat totul și nu l-au putut lăsa jos. Acesta este finalul - am obosit pe cineva incredibil de obosit de lucru a doua zi, pentru ca sapa in chestia asta.

În Telling Lies, există o mulțime de conținut. Poți să-l joci timp de câteva nopți, poți - evident că situația de acum îi provoacă pe oameni să-și consume lucruri potențiale mai mult. Sper că oamenii oferă o șansă și să îmbrățișeze această aromă diferită de joc. De exemplu, „Simt aceste zgomote de plăcere pe care mi le da creierul meu, senzația că descoperă și găsesc lucruri, a pune cap la cap acest puzzle este foarte tare."

Acest interviu a fost condensat și editat pentru claritate.

Obține o poveste completă

A spune minciuni

Urmăriți viețile care se desfășoară de pe computerul dvs... sau TV

Ai o bază de date NSA plină de videoclipuri și nu știi să faci cu ele. Ar putea la fel de bine să vedem cum se intersectează viețile a patru (și mai multe) personaje de-a lungul a câțiva ani în acest nou joc al dezvoltatorului Her Story Sam Barlow și să vedem cum se termină.

  • 20 USD la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here