Aplicația Salesforce1 Mobile pentru Windows 10 este în lucru, care va fi lansată în 2016

Serviciul de management al relațiilor cu clienții Salesforce va încheia o serie de noi contracte de parteneriat cu Microsoft, inclusiv o nouă aplicație Salesforce1 Mobile pentru Windows 10, care va fi lansată cândva în a doua jumătate a anului 2016.

Poate vă amintiți că Salesforce a anunțat planuri pentru o aplicație Salesforce1 Mobile atât pentru Windows 8.1 și Windows Phone acum ceva timp. Acea aplicație a intrat în testare numai pe invitație în 2014. Cu toate acestea, o postare mai recentă pe forumul de asistență Salesforce confirmă că compania a decis să continue cu suportarea Windows 10:

"Containerul/aplicația descărcabilă pentru Windows 8.1 este încă în previzualizare și va rămâne în previzualizare pe termen nelimitat, deoarece ne schimbăm atenția pentru a construi o aplicație pentru Windows 10, având în vedere schimbarea focalizării de către MSFT și aici."

Salesforce a anunțat, de asemenea, planuri de a integra Microsoft OneNote și Skype for Business în Salesforce Lightning Experience a companiei, împreună cu adăugarea de conținut Salesforce în Office Delve. Toate aceste funcții sunt de așteptat să devină disponibile cândva în a doua jumătate a anului 2016.

Sursa: Salesforce

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here