Sabotajul creează un întreg univers extins cu continuarea Messenger, Sea of ​​​​Stars

Sursa: Sabotaj

Thierry Boulanger se gândește la un univers de joc comun de aproximativ 25 de ani, spune el, lucru din școala elementară. El a pus această fantezie de lungă durată în formă de joc.

CEO-ul și directorul de creație al Sabotage, studioul indie din spatele The Messenger din 2018, a declarat într-un interviu pentru Windows Central că, pentru a continua, dezvoltatorii vor merge, desigur, mai adânc în acel univers, care merge mult dincolo de călătoria în timp și ninja introduse în acel prim joc.

Joi, Sabotage anunțat că urmatorul său va fi Sea of ​​​​Stars, un RPG pe rând, care se concentrează pe personaje și un concept introdus în The Messenger. Dacă îți amintești de cele două spirite peste care alergi unul al soarelui și unul al lunii – atunci probabil că vei fi familiarizat cu ceea ce vă rezervă Marea Stelelor. Va fi o poveste de sine stătătoare într-un gen complet separat și va fi un joc mult mai mare, dar, mai important, va fi modul în care Sabotage va începe cu adevărat potențialul universului de joc comun.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Are multe cărți, dacă vrei — nu cărți fizice, dar în mintea mea, există aceste arcuri importante ale poveștii și personaje importante”, a spus Boulanger. „Mesagerul, povestea ninja, a fost unul dintre ei. Sea of ​​​​Stars with the Children of the Solstition este o alta, si sunt multe altele."

Messenger a fost o lovitură critică când a fost lansat în 2018 (în prezent are o evaluare „covârșitor de pozitivă” pe Steam cu peste 3.200 de recenzii) interpretării platformei sale inovatoare asupraei retro. În cazul în care nu l-ați jucat, titlul începe ca un joc de platformă de 8 biți tipic, dar provocator, dar la jumătatea drumului se transformă într-un Metroidvania pe 16 biți. Această schimbare a fost întâmpinată cu o recepție mixtă în rândul criticilor, dar cel puțin l-a ținut pe jucător cu atenție. Mai important, a funcționat în poveste, care l-a văzut pe mesagerul titular - un ninja - revenind în timp cu 500 de ani. Acest lucru a deschis ușa către o poveste mult mai mare din spatele singurei insule descrise în The Messenger.

Acest lucru continuă în Sea of ​​​​Stars, care are loc cu mii de ani înainte de The Messenger. Într-o demonstrație de 30 de minute, prezentată presei, am aruncat o privire asupra unei insule, dar vor fi multe de explorat. Jocul începe să lase jucătorul să aleagă între șase personaje. Aici Boulanger îl alege pe Valere, un lovitor greu cu toiag, dar i se alătură Zale, un dansator cu lame care pune accent pe agilitate. Jucătorii pot alege între unul dintre acești Copii ai solstițiului - oameni născuți fie la solstițiul de vară, fie la solstițiul de iarnă care pot realiza magia eclipsei. Totuși, aceasta este o poveste cu dublu protagonist, așa că veți avea pe amândouă, dar numai unul va conduce petrecerea.

Sursa: Sabotaj

Scopul jocului este să lupți cu Fleshmancer, un alchimist malefic care creează creaturi ciudate, nenaturale, care fac ravagii în peisaj. Te lupți cu aceste creaturi într-o serie de bătălii pe rând, care te obligă să-ți folosești abilități fizice și magia pentru a lucra spre victorie. Ceea ce va schimba jocul este o aparență de control al jucătorului. Sea of ​​​​Stars lucrează pentru a menține jucătorul activ în timpul luptei, în ciuda sistemului pe turnuri. De exemplu, ar putea fi necesar să apăsați un buton pentru a încărca un atac sau să folosiți o strategie pentru a contracara diferite părți ale unei vrăji în amice (care apar în prezent în casetele deasupra capului lor). Aceasta se întoarce la una dintre principalele influențe retro ale Sea of ​​​​Stars: Super Mario RPG, sau așa cum îl numește Boulanger, „RPG-ul care a distrus toate RPG-uri."

„Ceea ce a făcut pentru mine este că în toate celelalte RPG-uri de după aceea, am spus că „se joacă animația, dar nu există niciun motiv real”.„Am putut doar să vedem numărul pentru că nu pot face nimic pentru a afecta rezultatul”, a explicat Boulanger. „Atunci ideea că este constant captivant și jucătorul face constant ceva pentru a rezultatul. Asta a făcut o experiență mai convingătoare."

Sursa: Sabotaj

O altă inspirație ciudată pentru Sea of ​​​​Stars este ceva mai puțin retro: Uncharted. La fel ca acel titlu AAA de la Naughty Dog, Sea of ​​​​Stars recompensează explorarea și rejucabilitatea. În demonstrație, de exemplu, Boulanger l-a folosit pe Valere pentru a debloca o temniță opțională în spatele unui cap uriaș. Elementele de explorare sunt peste tot, de la modul în care vă puteți deplasa dintr-un loc în altul până la ceea ce puteți descoperi. Acest lucru creează un sentiment că jucătorul se află într-o lume care este mai mare decât ei înșiși, ceea ce ce Sabotaj la început în The Messenger și se adaugă la dimensiunea universului.

Dar cât de mare este totul? Este greu de spus în acest moment, deoarece jocul este încă în dezvoltare și nu va fi lansat cel puțin până în 2022, dar ideea este că va fi mai mare și mai expansiv decât The Messenger. Echipa este, fără îndoială, mai mare - până la 16 angajați cu normă întreagă de la doar o mână de la titlul anterior - deci există mai multe resurse. În loc să achiziționați o singură insula de explorare, vor fi mai multe. Simțul complet al surprizelor pe care le puteți găsi nu a fost transmis în demonstrație, dar Boulanger a comparat ceea ce se poate aștepta jucătorii în Sea of ​​​​Stars cu „sensul de explorare a minunilor” în ceva precum Uncharted sau Tomb Raider.

„Este acest sentiment de aventură, descoperire, mister și lucruri vechi pe care le faci din nou în mișcare și îți dai seama că te afli într-o lume în care înainte să se întâmple lucruri mai mari și tu ești chiar foarte clar, clar nesemnificativ în comparație. cu asta”, a spus el.

Sursa: Sabotaj

Piesa finală a puzzle-ului proverbial este atunci cât de mare este Sea of ​​​​Stars în comparație cu The Messenger și cât de mult se va adăuga la imaginea de ansamblu. Boulanger nu a specificat cum se va lega Sea of ​​​​Stars de Messenger sau cât de mult va adăuga lumii. El a menționat că va fi similar cu modul în care Sabotage a introdus unele idei în titlul anterior; prin a avea medii familiare și unele personaje recurente, precum cele două spirite.

La o scară mai mare, totuși, el a sugerat că Sea of ​​​​Stars se va adăuga la lumea începută în Messenger și va crea mai multe blocuri pentru acel univers expansiv la care a început să se gândească când era copil. Boulanger speră că Sabotage poate continua să facă mai multe jocuri, care vor construi universul și mai mare și vor crea un sentiment de scop pentru jucători. Dacă Mesagerul a postulat o lume post-apocaliptică și a forțat ninja să călătorească 500 de ani în trecut, atunci sunt secole și secole de explorare.

„Totul este legat și va fi din ce în ce mai legat pe măsură ce progresăm și, în cele din urmă, se ajunge la un punct în care lucrurile converg. Motivul pentru care a trebuit să joci toate aceste jocuri este oarecum dezvăluit sau explicat. Dar asta au ani inaintea noastra."

Sea of ​​​​Stars va ajunge pe PC și pe consolă în 2022.

În timp ce aștepți...

Mesagerul

Bunătate de inspirație retro

Dacă nu ați verificat încă The Messenger și sunteți în căutarea unui nou platformer/Metroidvania de inspirație retro în care să vă scufundați, acum este un moment minunat.

  • 20 USD la Microsoft Store (Xbox One)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here