Zvon: First Overwatch 2 talent și abilități se scurg, inclusiv zombi și pisici jet pack

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • Talentele eroilor din viitorul Overwatch 2 au fost probabil scurse și circulă în comunitatea Overwatch.
  • Talentele atât pentru Brigitte, cât și pentru Moira sunt prezentate în imaginile scurse.
  • Dacă imaginile sunt reale, Brigitte poate avea o pisică cu un jet pack să lupte alături de echipa ei, în timp ce Moira poate ridica morții ca aliați.
  • Se pare că scurgerea provine de la un grup de Facebook, așa că ar putea foarte bine să fie falsă.

În prezent, comunitatea Overwatch vorbește în jurul unei potențiale scurgeri Overwatch 2 de la utilizatorul Twitter Voporeon, care include talent de eroi pentru eroii Overwatch Brigitte și Moira. Aceste abilități, dacă sunt reale, vor putea fi folosite în misiunile jucător-versus-mediu (PvE) incluse în Overwatch 2. Potrivit Voporeon, aceste scurgeri au venit de la un grup de Facebook; această sursă de informații este discutabilă și, prin urmare, aceasta poate însemna că scurgerea este falsă. Cu toate acestea, ecranele de prezentare generală a eroilor arată că și cum ar putea fi cu ușurință reală.

OVERWATCH 2 Scurgeri?! Se pare că talentele lui Brig și Moira s-au scurs! Moira poate învia dușmanii morți ca zombi!? Brig sunt JETPACK CAT! poza.stare de nervozitate.com/wlcYdBNUyp

— Stylosa (@Stylosa) 15 martie 2020

Dacă această scurgere este adevărată, ar însemna că Brigitte și Moira ar avea niște abilități foarte interesante. Brigitte ar putea să-și ofere echipamentul de protecție, să doboare inamicii foarte departe, să-și protejeze echipa cu un scut de mărimea lui Reinhardt și (mai ales) să-și cheme pisica Mitzi să zboare cu un jet pack și să ofere asistență. în luptă. Între timp, talent Moirei i-ar oferi capacitatea de a acționa ca un fel de vampir, drenând forța vitală a mai multor inamici simultan și folosit-o pentru a-și vindeca echipa. Ea ar putea, de asemenea, să facă mai multe daune sau sfere de vindecare, iar sfere de daune ar fi capabile să prindă inamicii și să-i depărteze de coechipierii ei. În cele din urmă, ea ar putea să crească dușmani căzuți ca zombi care să-și ajute echipa în luptă.

Înrudit: Ghidul nostru pentru diferențele dintre Overwatch și Overwatch 2

În general, cred că scurgerea este incredibil de interesantă și este distractiv să nu gândim la modul în care eroi precum Brigitte și Moira se pot integra în misiuni de cooperare, indiferent dacă această scurgere va ajunge să fie reală sau falsă. Ce crezi? Anunță-ne.

În prezent, Overwatch 2 nu are o dată de lansare, dar puteți găsi jocul original acum pe Xbox One, PlayStation 4 și PC.

Deveniți un erou

Overwatch

Lumea poate folosi mai mulți eroi

Overwatch este un shooter competitiv bazat pe echipe, care a luat cu asalt comunitatea de jocuri cu modelele sale variate de personaje și mecanică de joc bogată și profundă.

  • 28 USD pe Amazon (Xbox)
  • 30 USD pe Amazon (PC)
  • 27 USD.30 la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here