Recenzie Rugby 18: un joc impresionant din punct de vedere vizual, dar imperfect pentru fani

NFL nu este singurul sport de pe planetă care folosește o minge ascuțită. În altă parte avem Rugby, unde bărbații sau femeile se vor lupta între ei la pământ, nu vor purta căști sau proteze pentru umeri și, în general, se vor îmbolnăvi.

Există mai mult decât atât, evident, dar este un sport destul de fizic. De asemenea, este foarte popular în unele regiuni, cum ar fi părți din Europa, America de Sud, Africa de Sud și Pacific. Rugby-ul nu este cunoscut pentru că este un joc de succes, deși în 1995, jocul oficial al Cupei Mondiale pentru acel an a fost destul de grozav.

Rugby 18 este cea mai recentă încercare și se lansează pe 24 octombrie în America de Nord și 3 noiembrie în Marea Britanie pentru Xbox One și PS4, ajungând pentru PC prin Steam pe 27 octombrie. Și, deși este destul de bine executat, este puțin probabil ca cineva, în afară de marii fani ai rugbyului, să se deranjeze sau să se deranjeze.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Strălucirea și strălucirea Rugby-ului. Ce?

OK, rugby-ul nu este chiar plin de farmec, la urma urmei, implică să apuci oamenii și să-i tragi la podea. Cu toate acestea, Rugby 18 arată foarte bine licențelor oficiale și asemănărilor jucătorilor. Asta înseamnă că atunci când joci ca echipa ta preferată, arată ca echipa ta preferată. Echipele oficiale din Premiership-ul Angliei, precum și cluburile internaționale, echipele naționale și chiar Lions britanic și irlandez, toate au o casă în Rugby 18.

Mai bine, grafic deja clară avea o creștere destul de curând, deoarece Rugby 18 este confirmat a fi un joc pentru Xbox One X. În acel moment, probabil că va arăta mai bine decât cel real.

Nu există o cantitate mare de echipe de jucat, deoarece nu există o cantitate mare de echipe de jucat ca în viața reală. Oricum, nu la nivelul pe care l-ai pune într-un joc video. Dar, pe lângă modurile de joc rapid pentru jocul online și offline, aveți la dispoziție un mod de carieră destul de extins, care este ceea ce vă așteptați de la un joc sportiv. Preia conducerea unei echipe, construiește o echipă, câștigă lucruri. Nu sparge mucegaiul, dar aparent suficient de extins pentru a te ține să joci multe, multe ore.

Rugby 18 are și „Echipa mea”, care este cel mai bine în comparație cu FIFA Ultimate Team. Este un mod în care vă crezi propria echipă de vis pentru a înfrunta ce mai bun. Dacă un singur jucător nu este suficient pentru a te distra, fanii rugbyului vor avea multe în care să se blocheze aici. Ceea ce este diferit și mai bun decât ceva de genul FUT este că nu există vânzări suplimentare pentru cele mai bune în aplicație pentru a vă face echipa.

Ghemiți-vă, atingeți, angajați-vă

Un lucru pe care va trebui să-l faceți este să acordați atenție tutorialelor. Rugby este un joc destul de complex și fiecare buton de control al Xbox One pus în acțiunea pe tot acest joc. O zonă care se face deosebit de bine este loviturile de pedeapsă și loviturile de conversie. Folosești o combinație de RS și LS pentru a direcționa mingea, dar și pentru a corecta vânt. Este foarte elegant și face să încerce chiar și cele mai acute unghiuri realizabile.

Dacă ești un fan al sportului, atunci Rugby 18 strălucește cu adevărat în joc. Nu există senzație de arcade, cu o experiență artificială creată pentru a crea un joc mai captivant. Veți avea nevoie de tactică, răbdare, precizie pentru a vă duce echipa pe teren și pentru a renunța la acele încercări.

Abordarea realistă a jocului este, de asemenea, ceea ce va dezamăgi pe oricine nu este fan de rugby. Există o mulțime de grind implicate în câștig. Și în timpul petrecut cu jocul, mi se pare că mi-am petrecut cea mai mare parte în rucks încercând să elibereze mingea.

Fiind un joc sportiv de luat și de jucat, îi lipsește o scânteie. Deși există o mare satisfacție într-o serie de pase și a întinde aripa, există tot atâtea, poate de mai multe ori, veți măcina la un moment dat în blocaj permanent. Acest lucru s-ar putea datora unei IA prea agresive, dar, mai probabil, este doar modul în care rulează Rugby-ul.

Există totuși o adevărată abilitate de jucat. Va trebui să înveți când este mai bine să arunci mingea pe teren, când este mai bine să continui să te îndepărtezi și când este suficient spațiu pentru a-ți trimite aripile să te faci pentru a încerca. Spre deosebire de ceva de genul FIFA, nu poți să te gândești la una sau chiar două mișcări în față. Natura Rugby-ului ca joc necesită o strategie mai gândită, iar Rugby 18 surprinde asta.

Există, totuși, o mulțime de mișcări la dispoziție. Simțirea de a trece într-un sens, apoi de a merge pe celaltă este o bună modalitate de a porni, când ești pe cale să fii abordat, RS-ul poate fi folosit pentru a încerca să-i țină departe sau pentru a ocoli. complet.

Uneori frustrant

În timp ce prezentarea este, în general, foarte bună, și abordarea gameplay-ului destul de realistă, ca joc video există momente care te fac să vrei să-ți smulgi părul. Am menționat deja rucks-urile aparent nesfârșite, dar nu se oprește aici.

Licențierea acoperă doar echipe și jucători, nu stadioane. Nu este o problemă majoră, dar în loc să vină cu un număr pentru fiecare dintre ele, dezvoltatorul le-a numit pur și simplu „Stadion 2”, „Stadion 3” și așa mai departe. Nu afectează jocul, dar se simte foarte leneș.

Comentariul este, de asemenea, destul de lemnos. Personalitățile din lumea reală sunt aduse pentru autenticitate și, în mare parte, este decent. Cu toate acestea, este, de asemenea, extrem de clar când o frază preînregistrată se oprește și începe alta, deoarece va exista o pauză vizibilă. Exemplu: „Funcțiile de potrivire de astăzi” ... Newcastle.„Comentariul este o parte importantă a experienței și simt că ar fi trebuit să fie mai bine aici.

De asemenea, pare mult prea ușor să arunci sau să rătăcită. Pentru a trece la stânga sau la dreapta folosești butoanele barei de protecție și de cele mai multe ori trebuie să te miști rapid pentru că nu, ești pe podea. Transmiterea unei linii ar trebui să necesite doar atingerea mingii între jucători. Dar prea des va naviga complet pe langa ele. Interceptările fac parte din joc, dar este mult mai enervant când propria ta trece tocmai a trecut direct pe lângă propriul jucător.

Linia de jos

Nu sunt exact ceea ce ați numi un fan de rugby, dar sunt familiarizat cu jocul și se știe că îi place (mai ales când este vorba de Anglia). Chiar și ca urmăritor ocazional, pot aprecia ce este bun la Rugby 18.

Prezentarea este în cea mai mare parte excelentă, cu un joc arătos alimentat de un motor solid dedesubt care are ca rezultat un realism excepțional. Dacă te aștepți să o ridici și să câștigi imediat, uită-l, este o adevărată provocare implicată. De asemenea, sunt cântăriți că vine cu începeți în Xbox One X.

Pro:

  • Arata bine.
  • Xbox One X a ajuns.
  • Experiență decentă single-player.
  • Mecanica de joc realistă.
  • Pentru a câștiga este nevoie de îndemânare.

Contra:

  • Frustrant să joci uneori.
  • Comentariu de lemn.
  • Schema de denumire a stadionului leneș.
  • Doar cu adevărat atrăgătoare pentru fanii serioși.

3.5 din 5

Cu toate acestea, pentru toate lucrurile bune, există o serie de defecte. Comentariul și denumirea stadionului prin făcute leneș și, deși niciunul nu afectează jocul de bază, ele împiedică experiența generală. Este, de asemenea, extrem de frustrant atunci când intri într-un tipar de pase ratate și ruck-uri nesfârșite.

Cu toate acestea, rămâne fidel jocului și este unul pe care fanii sportului ar trebui să se bucure. Ceea ce nu va face este să entuziasmeze pe oricine nu este deja în Rugby. Dacă nu măcar nu înțelegeți cumva jocul, nu veți înțelege prea bine cu Rugby 18.

Rugby 18 aterizează din 24 octombrie pentru 59 de dolari.99.

Vezi pe Amazon

Examinare efectuată pe Xbox One utilizată o copie furnizată de editor.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here