Rudy Huyn părăsește Dropbox pentru a se concentra pe UWP, .NET și WinUI

Ce trebuie sa stii

  • Rudy Huyn a anunțat în weekendul Zilei Muncii că părăsește Dropbox.
  • Huyn se va concentra pe UWP, .NET și WinUI în următorul său rol.
  • Huyn va rămâne cu Dropbox în următoarele trei săptămâni pentru a asigura o tranziție fără probleme.

Rudy Huyn a anunțat în weekendul Zilei Muncii că părăsește Dropbox după ce a lucrat cu ei timp de peste cinci ani. Huyn se va alătura unei noi companii în curând, care nu a fost dezvăluită în acest moment. În noul său rol, Huyn se va concentra mai mult pe UWP. Huyn este unul dintre cei mai recunoscuți dezvoltatorii din comunitatea UWP.

Huyn va rămâne la Dropbox în următoarele trei săptămâni pentru a asigura o tranziție fără probleme. Am luat legătura cu Huyn și nu-a spus că vrea să se concentreze mai mult pe UWP, .NET, [și WinUI.„Noul său rol îi va permite să facă acest lucru, deoarece „va lucra în principal la UWP”.„Huyn a mai adăugat că plecarea a fost „foarte prietenoasă”."

Dropbox.Închide();
După 5+ ani, este timpul să încep o nouă aventură, sunt foarte mândru de ceea ce am făcut și aștept cu nerăbdare să văd viitoarea lansare a proiectelor la care am lucrat. Ne vedem în curând într-un alt castel unde mă voi concentra mai mult pe UWP/WinUI/.Net 5! poza.stare de nervozitate.com/QVF3zxlWlV

— Rudy Huyn (@RudyHuyn) 30 august 2019

Un raport de pe web susține că Dropbox și-a depreciat aplicația UWP și a sugerat că plecarea lui Huyn este legată de depreciere. Huyn a răspuns la raportul clarificând că Dropbox nu și-a depreciat aplicația UWP. El a adăugat, de asemenea, că nu este conectată la nici o depreciere a aplicației, ceea ce are sens, deoarece aplicația Dropbox UWP nu a fost depreciată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Huyn este unul dintre cei mai recunoscuți și respectați dezvoltatorii din comunitatea UWP, așa că mulți vor fi fericiți să vadă că se concentrează pe platformă. Următorul său rol ar trebui anunțat în viitorul relativ apropiat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here