shooter-ul roguelike „Genesis: Alpha One” le permite jucătorilor să exploreze galaxia

Astăzi, editorul Team17 și dezvoltatul Radiation Blue a lansat un nou trailer pentru Genesis: Alpha One. Genesis: Alpha One este un shooter roguelike la persoana întâi, cuplat cu un joc de supraviețuire și construirea bazei. Jocul i-a luat pe toata lumea prin prindere cand a fost in urma cu cateva luni complexe de afisare vizualului si mecanicii. Titlul ar trebui să fie lansat pe Xbox One, PC și PlayStation 4 în 2018.

Noul trailer dezvăluie capacitatea de a ateriza pe o mare varietate de planete din galaxie. Landing vă permite să extrageți resurse și să găsiți artefacte, arme, planuri și transmisii. Acest lucru este crucial dacă vă faceți persoana mai puternică și baza mai sigură.

Potrivit dezvoltatorului, a pune piciorul pe suprafața prăfuită a unei planete neexplorate determină echipa ta de clon să înceapă să extragă planeta pentru resurse vitale, cum ar fi fier, iridiu și aluminiu. Totuși, va trebui să fii atent la orice formă de viață extraterestre ostile care locuiesc pe planetă. Învingerea oricăror amenințări nu numai că vă veți menține echipajul în siguranță, ci vă va permite și să colectați biomasă care poate fi folosită pentru a crea noi tipuri de clone pentru misiunile dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe lângă crearea de clone, un alt aspect important al Genesis: Alpha One este mecanică de construire a bazei. După cum se vede în trailer, puteți realiza structura complex combinând diferite module împreună. Este prima dată când vedem un shooter roguelike cu atâta adâncime. Sperăm că jocul va fi o experiență rafinată când va fi lansat anul acesta.

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here