The Rogue este următoarea clasă care se alătură anturajului Diablo 4, anunțat la BlizzCon 2021

Sursa: Blizzard Entertainment

Ce trebuie sa stii

  • O nouă clasă pentru Diablo 4 a fost anunțată astăzi la BlizzCon 2021.
  • The Rogue, una dintre primele clase care se bucură de seria Diablo, se întoarce.
  • Clasa Rogue se alătură Barbarului, Vrăjitoarei și Druidului, așa cum au anunțat până acum clasele Diablo 4.

Marșul către un joc Diablo 4 pe deplin realizat continuă astăzi cu o dezvăluire majoră la BlizzConline 2021. The Rogue, o amenințare cu moartea cu arcul care a apărut pentru prima dată în jocul original Diablo, a fost anunțată, alăturându-se Barbarului, Vrăjitoarea și Druidul ca clasa de joc.

Blizzard nu-a oferit un pic de joc Diablo 4 Rogue, care include o mulțime de săgeți, mișcări rapide și pumnale ascunse. Dacă ați jucat Diablo 2 și expansiunea sa Lord of Destruction, ar trebui să recunoașteți și unele asemănări între clasa Assassin care se ocupă de capcane letale și agilitate. Acest lucru ar trebui să se dovedească a oferi un joc frenetic și captivant.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Odată cu anunțul Rogue, mai este o clasă care trebuie să dezvăluită dacă respectăm cuvântul lui Blizzard despre cinci clasă jucabile la lansare. Dacă vă întrebați cum se încadrează Rogue în istoria jocului, mergeți la Diablo 4: Povestea și povestea noastră pe care o să vă îngrijiți o să aveți acum pentru o mulțime de informații.

Încă nu există o dată de lansare definitivă pentru Diablo 4, dar asigurați-vă că consultați articolul nostru Diablo 4: Tot ce trebuie să știți pentru tot despre viitorul dungeon crawler.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here