Rocket Fireworks - un joc spectaculos pentru pierderea timpului pentru Windows Phone

Uneori, cel mai simplu dintre jocuri poate fi cel mai plăcut. Rocket Fireworks este un joc Windows Phone care speră să intre în această categorie. Rocket Fireworks include trei opțiuni de joc în care, practic, puteți trage artificii pe Windows Phone. Sună relativ simplu, corect?

Cele trei moduri de joc Rocket Fireworks sunt concepute pentru a vă testa memoria, reacțiile și vitezele de atingere. Aveți, de asemenea, constrângeri de timp și secvențe de culori de asortat pentru a împiedica jocul să devină prea ușor. Conceptul de joc este simplu, dar stăpânirea lui poate dura ceva timp. Disponibil pentru telefoane Windows cu memorie redusă, Rocket Fireworks se potrivește perfect pentru matrița Windows Phone simplă, dar plăcută.

Meniul principal al Rocket Fireworks vă oferă opțiunile standard, care include trecerea în joc, vizualizarea clasamentului online, accesul la setările jocului și vizualizarea paginilor Despre. Setările sunt minime și acoperă nivelurile de sunet/muzică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu există o secțiune de ajutor cu Rocket Fireworks și nici un tutorial prea mare. Nu este un joc dificil de preluat, dar o secțiune de ajutor ar putea fi un plus bun cu o actualizare viitoare.

Ecranul de joc are nivelul dvs. de joc, obiectivul rachetei și punctele afișate în partea de sus a ecranului. Un șir de felinare este chiar sub aceste statistici care pot avea semnificații diferite. Rachetele tale sunt gata să se lanseze și să alinieze partea de jos a ecranului.

Mecanica jocului pe tot modul de joc, indiferent de joc, este aceeași. Pentru a lansa sau rachetă, atingeți-o. Scopul asociat cu lansarea unei rachete va depinde de modul de joc. Cele trei moduri de joc cu Rocket Fireworks includ:

  • Stil gratuit: în acest mod de joc, șirul de felinare cronometrul tău de joc. Trebuie să lansați un număr de stabilitate de rachete (începe de la 50 și devine progresiv mai mare) înainte ca toate felinarele aprinse să se întunece. Atingeți acest obiectiv și avansați la următorul nivel, unde cronometrul accelerează puțin. Scopul, vezi câte rachete poți lansa.
  • Ritm: aici, felinarele nu numai ca server ca temporizator, ci și dictează ce rachetă trebuie lansată. Dacă strălucesc în verde, va trebui să atingeți/să lansați sau rachetă verde. Începeți cu cincisprezece rachete pe nivel pentru a lansa (care crește pe măsură ce avansați), dar acestea trebuie să se potrivească cu luminile colorate. Cu cât înainte mai mult, cu atât cronometrul este mai scurt și culorile vor începe să se amestece.
  • Memorie: acesta este cel mai dificil dintre jocuri, iar felinarele servesc din nou ca temporizator si dicteaza ce rachete trebuie lansate. Diferența cheie este că secvența de lansare clipește imediat și în timp ce felinarele se schimbă, rachetele sunt invizibile. O lansare greșită și veți pierde puțin timp în afara ceasului.

O notă despre jocul Memory este că felinarele vor străluci albe între fiecare culoare din secvență. De exemplu, o secvență albastru, verde, roșu ar clipi albastru, alb, verde, alb, roșu. Este nevoie de puțin timp pentru a te obișnui și adaugă la provocarea acestui mod de joc.

Jocul începe într-un clip decent în oricare dintre modurile de joc și începe frumos pe măsură ce încep să ai succes. O altă caracteristică care prinde viața pe măsură ce avansați la nivelurile de joc sunt schimbările de fundal la noi repere. Ai tendința să te concentrezi atât de mult pe atingerea artificială, modificările devin destul de subtile, dar totuși sau atingere plăcută.

Impresie generală

Rocket Fireworks este un joc Windows Phone distractiv și simplu. Grafica și animațiile sunt frumos cu cerneală, jocul destul de provocator pentru a menține lucruri interesante și văd că Rocket Fireworks este o comodă plăcută de a petrece timpul.

Nu cred că Rocket Fireworks este un joc pe care să vă așezi și să-l joci ore în șir. Cu toate acestea, pentru perioade mai scurte sau poate ca un joc de trecere/joc între prieteni, Rocket Fireworks se va descurca bine. Jocul este susținut de apărare cu un banner publicitar care trece în partea de jos a ecranului, care este în mare parte neobservat. Aveți anunțul enervant pe ecran complet care apare periodic, dar nu suficient pentru a fi prea iritat.

Lansarea inițială a Rocket Fireworks pare să fi fost afectată de erori, așa cum sugerează comentariile din Windows Phone Store. Rezultatul final este o evaluare a Windows Phone Store de doar 3 stele. Am jucat versiunea 1.1.6 în ultimele zile și nu am întâmpinat probleme de stabilitate și aș crește ratingul cu cel puțin o stea.

Dacă ați încercat Rocket Fireworks, spuneți-ne în comentarii de mai jos ce părerești despre joc și nu uitați să evaluați jocul în Magazin. Este cel mai simplu mod de a primi feedback dezvoltatorului.

  • Descărcăți Rocket Fireworks pentru Windows Phone (gratuit)

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here